Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 19:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu man tiesiog neteko dar to girdeti, kad tyrimu nedarytu jei kas blogai, o ypac privaciai ax.gif jie ten kaip tik viska daro, kartais net per daug smile.gif ir dra kita kart liepia ateit, kad vel ta pati pakartotu biggrin.gif

būtent, ten daroma daugiau nei reikia... lotuliukas.gif
Atsakyti
aišku čia nuo gydytojo privataus priklauso taciau man visas problemas butent privaciam ir rado...per metus 5 sykiai pas valdiška ginekologa ir atsiprašant žaisdelės nemato ir lėtinio kaklelio uždegimo...nebeisiu valdiškai tikrai... vakar nuėjau i privatu tai ten tik už 30 litu pažiūri mikroskopu nors kakleli o mano valdiškoji teikias tik aki užmest ar šašai nukrito ir viskas...nu ka pažiūrėjo ir neramu tapo ...ten kur pjauta viskas gerai...o vat kitur darosi kazkokios baltos dėmelės jau...nu duok dieve jos pranyks...o jeigu ne ...nu išsigandau truputi...bet nieko stebėsim dabar kas mėnesi ...bet išvada tokia...nesustokim ties vienu ginekologu..reik kelis aplankyt jeigu sveikata brangi... nu bet ir brangus tie jusu tyrimai...ka jums ten daro kad taip brangiai mokat nesuprantu...šiaip kur privaciam onkologini tyrima dariau 50 kainavo...sakė brangiausias yra žpv 150 ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 18:35
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 19:32)
aišku čia nuo gydytojo privataus priklauso taciau man visas problemas butent privaciam ir rado...per metus 5 sykiai pas valdiška ginekologa ir atsiprašant žaisdelės nemato ir lėtinio kaklelio uždegimo...nebeisiu valdiškai tikrai... vakar nuėjau i privatu tai ten tik už 30 litu pažiūri mikroskopu nors kakleli o mano valdiškoji teikias tik aki užmest ar šašai nukrito ir viskas...nu ka pažiūrėjo ir neramu tapo ...ten kur pjauta viskas gerai...o vat kitur darosi kazkokios baltos dėmelės jau...nu duok dieve jos pranyks...o jeigu ne ...nu išsigandau truputi...bet nieko stebėsim dabar kas mėnesi ...bet išvada tokia...nesustokim ties vienu ginekologu..reik kelis aplankyt jeigu sveikata brangi... nu bet ir brangus tie jusu tyrimai...ka jums ten daro kad taip brangiai mokat nesuprantu...šiaip kur privaciam onkologini tyrima dariau 50 kainavo...sakė brangiausias yra žpv 150 ...

AS TUOS 200 TIK SIAIP PARASIAU, KAD DAUGIAU ATRODYTU biggrin.gif
o kiek tau laiko praejo po konizacijos, kad vel kazkas ten darosi, o ka tos baltos demes reiskia? o zpv tyre?
kodel manot, kad reikia pas kelis gyd eiti, as pvz neisivaizduoju, ka dra man gali pasakyti kitas, jei isoperuota jau ir mano gyd seka padeti.. tipo kitas kitka pasakytu ar kaip?
Papildyta:
panos, o kas nauja tema cia kuria? jau susirupinau, nejaugi nebebus kur pasidiskutuoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 19:48)

panos, o kas nauja tema cia kuria? jau susirupinau, nejaugi nebebus kur pasidiskutuoti? biggrin.gif

bet kas gali sukurti.. tai nesunku.. 4u.gif Galiu ir aš... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 19:48)
AS TUOS 200 TIK SIAIP PARASIAU, KAD DAUGIAU ATRODYTU biggrin.gif
o kiek tau laiko praejo po konizacijos, kad vel kazkas ten darosi, o ka tos baltos demes reiskia? o zpv tyre?
kodel manot, kad reikia pas kelis gyd eiti, as pvz neisivaizduoju, ka dra man gali pasakyti kitas, jei isoperuota jau ir mano gyd seka padeti.. tipo kitas kitka pasakytu ar kaip?
Papildyta:

mane gruodžio 18 tik operavo...buvo cin 3 ...aš kiek suprantu iš tu baltu dėmeliu gali atsirasti žaisdelės...o gali jos ir išnykti...sako nesinervuok tiek...kaip čia gali nesinervuoti kai taip baisu.... o dėl gydytojo tai jeigu tu ja tikrai 100 procentu pasitiki tai gal... bet vistiek aš vienu jau nebepasitikiu... ir onkologini tyrima darysiu ir valdiškai ir privaciam..manau bus ramiau taip... žpv netyrė...manau neapsimoka...beveik 100 procentu davė kad aš ji turiu....išgydyti jo neina tai kam dar pinigus taškyt...geriau dažnesniem tyrimam aš jiems išleisiu manau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 18:58
na aš į privačia klinika vaikštau, bet nemoku uz šeimos ir ginekologo bei kai kuriuos tyrimus nes esu prisirasius ten kaip poliklinikoj. jau senai te tokia tvarka. tai dengia ligoniu kasos. nznau ar tikrai daro pakartotinį tik kad jiems naudinga..bet išvis labai man keista mano istorija: kai apžiurėjo ant kedes ir kolskopu sako noriu biopsija paimti bet nebebuvo adatu, diagnozavo Ektopia išrasė KLion žvakutes. tada padare onocitologini, prieš išeidama paklausiau kada registruotis biopsijai? sako po onkocitologinio jei kas blogai bus tada paskambinsim, bet pati neišlaukus ta atsakymą iškasiau kortelėj, nulekiau pas gine tada dar papildomai zvakuciu išrašė ir pasakė kad po 2 mėnesių kartot..bet pagalvokit nuo sausio 5 padarytas tyrimas, man neskambino, tai jei pati naglai nebuciau lindus tai jauciu nebutu ir paskyrus to pakartotinio okocitologinio, juk tipo paskambint jei kas blogai turejo..nsm kazkokia. O mano diagnoze: Uždegiminiai ir reaktyvūs pokyčiai.IPPN nera. tik paciam lape visokiu negraziu zodziu prirasyta... kuo labiau galvoju tuo man maziau aišku wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 19:56)
mane gruodžio 18 tik operavo...buvo cin 3 ...aš kiek suprantu iš tu baltu dėmeliu gali atsirasti žaisdelės...o gali jos ir išnykti...sako nesinervuok tiek...kaip čia gali nesinervuoti kai taip baisu.... o dėl gydytojo tai jeigu tu ja tikrai 100 procentu pasitiki tai gal... bet vistiek aš vienu jau nebepasitikiu... ir onkologini tyrima darysiu ir valdiškai ir privaciam..manau bus ramiau taip... žpv netyrė...manau neapsimoka...beveik 100 procentu davė kad aš ji turiu....išgydyti jo neina tai kam dar pinigus taškyt...geriau dažnesniem tyrimam aš jiems išleisiu manau...

del zpv klausiu, nes svarbu ar neturi 16 ar 18, nes tada dar labiau reikia prisiziuret.
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 27, 19:59)
del zpv klausiu, nes svarbu ar neturi 16 ar 18, nes tada dar labiau reikia prisiziuret.

nu suprantu...bet mes jau taip sutarėm kad dažnai kolposkopu žiūrės ir kas 3 men.onko darysiuos kai valdiškoja sakė kas puse metu... tai vat problema visam gyvenimui...šokas man buvo...gyvenime jokiu problemu niekada ten neturėjau..o cia bac ir še tau... man nei biopsijos nebeėmė išsyk pjovė.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 20:04)
nu suprantu...bet mes jau taip sutarėm kad dažnai kolposkopu žiūrės ir kas 3 men.onko darysiuos kai valdiškoja sakė kas puse metu... tai vat problema visam gyvenimui...šokas man buvo...gyvenime jokiu problemu niekada ten neturėjau..o cia bac ir še tau... man nei biopsijos nebeėmė išsyk pjovė.. verysad.gif

o ka tau onkocitloginis rode?
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 27, 20:04)

o ka po konizacijos rado? cin3?
Atsakyti
mergikės, kurioms tyrimai (onkocitologinis ar biopsija) rodė uždegimus, ar jums pavyko juos išgydyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2010 - 19:10
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 20:07)
o ka tau onkocitloginis rode?

cin 3 ...kas keisčiausia man ir lėtini uždegima prieš ta tyrima buvo rade ...išgėriau keliu rūšiu antibiotikus bet jo taip ir neišgydė iki galo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 27 sausio 2010 - 19:11