Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

merginos mažiau pergyvenkite, siulau lolita pasiimti ats. ir nueiti pas kita gine pasikonsultuiti... dar viena konsultacija nepakenks ir tada viska issiaiskinsi, o jei neliepe daryti biopsijos vadinasi jokiu veziniu lasteliu nerasta, tad neprisišnekėkite sau ligos... bigsmile.gif
Atsakyti
Rytorasa radau si ta apie musu diagnoze
Nepiktybiniai ląstelių pokyčiais laikomi šie pokyčiai:
infekcija ir reaktyviniai pakitimai. Infekcijai būdingus pakitimus gali sukelti makštinė trichomona, candida grybeliai, tuberkuliozės mikobakterijos, actinomyces bakterijos, herpes simplex virusas ir kiti patogenai.
Reaktyvinius pakitimus sukelia uždegimas ir po jo vykstantis gijimo procesas, atrofija su uždegimo požymiais, radiacija, intrauterininės spiralės ir kt.
Papildyta:

Rastika[COLOR=purple]

na man neramu kad ji liepe darytis pakartotini onkocitologini, o ka zinau ka ji masto, gal ims ir padarys biopsija tuo pat kartu, juk pasake kad yra pas mane pakitimu, o kokiu biesas zino nepasake wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 27 sausio 2010 - 17:07
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 18:07)
Rytorasa radau si ta apie musu diagnoze
Nepiktybiniai ląstelių pokyčiais laikomi šie pokyčiai:
infekcija ir reaktyviniai pakitimai. Infekcijai būdingus pakitimus gali sukelti makštinė trichomona, candida grybeliai, tuberkuliozės mikobakterijos, actinomyces bakterijos, herpes simplex virusas ir kiti patogenai.
Reaktyvinius pakitimus sukelia uždegimas ir po jo vykstantis gijimo procesas, atrofija su uždegimo požymiais, radiacija, intrauterininės spiralės ir kt.

4u.gif

na man neramu kad ji liepe darytis pakartotini onkocitologini, o ka zinau ka ji masto, gal ims ir padarys biopsija tuo pat kartu, juk pasake kad yra pas mane pakitimu, o kokiu biesas zino nepasake wacko.gif

Manau, jūsų ginekologė nori išgydyti uždegimą. Jeigu tai pavyks, turėtų kartoti tyrimą, nes uždegimas dažnai iškreipia atsakymą. O apie pakitimus juk žinote. Reaktyviniai pokyčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2010 - 17:38
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 15:19)
o tau irgi sake kartoti onkocitologini??  kiek galima..atrodo kad visa gyvenima ir jokio kokybe pradeda lemti ginekologines problemos doh.gif frusty.gif

*****, koks pazistamas jausmas doh.gif
o kazkas cia rase, kad jeigu veziniu lasteliu nera, ta biopsijos nereikia.. juk ja daro radus ir menkiausius pakitimus, ta prasme ne reaktyvinius, bet cin visus smile.gif o tau, Lolita, manau uzdegima isgydys ir bus normalus tas citologinis. nepergyvenk tik 4u.gif
Atsakyti
va lolita rytorasa raso teisingai kai isgydys uždegima pakartos citologini, kad isitikintu ar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
lolita, nurimk. Man jau kokius 6-7 kartus onkocitologinį tyrimą darė. Net nepagalvojau, kad gali būt kas ne taip. Iki šių metų ir buvo geri... Jei gydytoja jį atlieka nori stebėti, rūpintis tavo sveikata. Ar geriau, kad nedarytų, būtum ramesnė nieko nežinodama?..
Yra privatininkų, kurie glosto,viskas gražui ir jokių tyrimų nedaro. Kas iš to? Problema gi nedingsta, gal tik nusiraminam trumpam...
Aš čia truputį tave pabaru, neužpyk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 27, 18:56)
lolita, nurimk. Man jau kokius 6-7 kartus onkocitologinį tyrimą darė. Net nepagalvojau, kad gali būt kas ne taip. Iki šių metų ir buvo geri... Jei gydytoja jį atlieka nori stebėti, rūpintis tavo sveikata. Ar geriau, kad nedarytų, būtum ramesnė nieko nežinodama?..
Yra privatininkų, kurie glosto,viskas gražui ir jokių tyrimų nedaro. Kas iš to? Problema gi nedingsta, gal tik nusiraminam trumpam...
Aš čia truputį tave pabaru, neužpyk 4u.gif  mirksiukas.gif

kaip suprasti??? blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Perdaug laidų apie pedofilus žiūri...
Gal ne taip parašiau, paaiškinau. Kai nueini privačiai ir dar užsimoki,net tyrimų nedaro, o tik gražiai šypsosi, kad viskas ten gerai...Kviečia po mėnesio, dviejų ir vėl tas pats...
Apie tai aš čia, nugi nesigąsdinkim rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 27, 19:12)
Gal ne taip parašiau, paaiškinau. Kai nueini privačiai ir dar užsimoki,net tyrimų nedaro, o tik gražiai šypsosi, kad viskas ten gerai...Kviečia po mėnesio, dviejų ir vėl tas pats...
Apie tai aš čia, nugi nesigąsdinkim rolleyes.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

g.gif keista... juk jiems naudinga kuo daugiau tyrimų daryt... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2010 - 18:21
QUOTE(Auston @ 2010 01 27, 19:12)
Apie tai aš čia, nugi nesigąsdinkim rolleyes.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu man tiesiog neteko dar to girdeti, kad tyrimu nedarytu jei kas blogai, o ypac privaciai ax.gif jie ten kaip tik viska daro, kartais net per daug smile.gif ir dra kita kart liepia ateit, kad vel ta pati pakartotu biggrin.gif
Atsakyti
Kam daryt jei už apsilankymą 100 lt imdavo...Bet ne tą norėjau parašyt, svarbu, kad tiria, stebi...
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 27, 19:22)
Kam daryt jei už apsilankymą 100 lt imdavo...Bet ne tą norėjau parašyt, svarbu, kad tiria, stebi...

nu bet uz tyrimus dar 200 bigsmile.gif
Atsakyti