Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Rastika @ 2010 01 26, 15:01)
Auston, truputeli pasikeiciau blush2.gif  kaip jautiesi bigsmile.gif

Ačiū, lyg ir gerai. O po kiek laiko tyrimai po konizacijos pareina? Man sakė, kad apie 2 savaites reikės laukt ar ilgiau...
Rastika, o kaip tau, gal geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auston: 26 sausio 2010 - 14:59
QUOTE(Auston @ 2010 01 26, 15:58)
Ačiū, lyg ir gerai. O po kiek laiko tyrimai po konizacijos pareina? Man sakė, kad apie 2 savaites reikės laukt ar ilgiau...

na pasiemiau bilioteni, bet kompa i lova atsinesiau, skausmas nepraeina, eisiu as sestadieni pas gine sake gal bus ats. g.gif bet as kazkaip nesitikiu, nes kai laukiau citologinio ir biopsijos tiek ilgai, tai ir sio nusiteikusi ilgai laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 26, 15:58)

Auston, man gine sake, kad ats po konizacijos ateina kazkur per 10 darbo dienu (as po keliu savaiciu skambinausi)
Atsakyti
einu pas gine atsakymo bijau.gif baimes pilnos kelnes, tikiuosi nereiks biopsiju
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 14:24)
einu pas gine atsakymo bijau.gif baimes pilnos kelnes, tikiuosi nereiks biopsiju

na gryzusi pranesk kaip ir kas ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu visai nekaip, pasake yra pakitimu reik kovo menesi kartoti onkocitologini prirase dar zvakuciu Ecocillin unsure.gif
O kokie butent nepasake...
O kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 27 sausio 2010 - 14:05
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 25, 17:34)
pas mane onkocitologinis rodo uzdegima ir reaktyvinius pokycius (galutine isvada) bet ar gali buti kad gali nematyti pakitimu ?? pas gine dar negreit blush2.gif

QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 15:04)
Nu visai nekaip, pasake yra pakitimu reik kovo menesi kartoti onkocitologini prirase dar zvakuciu Ecocillin  unsure.gif
O kokie butent nepasake...

tai sakėt, kad rodo uždegimą ir reaktyvius pokyčius.. Tai čia jau kitas onkocitologinis tyrimas?

Ecocillin kapsulės- tai pieno rūgšties bakterijos, kurios turi būti makštyje, kad būtų normali makšties mikroflora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2010 - 14:14
Nu pagal sita atsakyma (uzdegiminiai ir reaktyviniai pokyciai) ji paziurejo ir pasake kad yra pakitimu, reik isgydyt uzdegima ir tada kartoti..o as tik viena onkocitologini ir teesu dariusis unsure.gif uzkinisa laukti irgyventi kaip ant adatu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 27 sausio 2010 - 14:11
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 15:11)
Nu pagal sita atsakyma (uzdegiminiai ir reaktyviniai pokyciai) ji paziurejo ir pasake kad yra pakitimu, reik isgydyt uzdegima ir tada kartoti..o as tik viena onkocitologini ir teesu dariusis unsure.gif  uzkinisa laukti irgyventi kaip ant adatu..

mano situacija labai panaši... onkocitologinio t. atsakymas toks pat. Bėda ta, kad jokie vaistai to uždegimo neišgydo... unsure.gif Naudojau ir aš kapsules su pieno rūgšties bakterijom, poveikio jokio nebuvo..

Atsakyti
o tau irgi sake kartoti onkocitologini?? kiek galima..atrodo kad visa gyvenima ir jokio kokybe pradeda lemti ginekologines problemos doh.gif frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 27 sausio 2010 - 14:20
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 27, 15:19)
o tau irgi sake kartoti onkocitologini??  kiek galima..atrodo kad visa gyvenima ir jokio kokybe pradeda lemti ginekologines problemos doh.gif frusty.gif

o kam jį kartoti, jeigu tepinėlis rodo uždegimą`. Onkocitologinį kartoti reikėtų išgydžius uždegimą. O kaip jį išgydyti? g.gif
Atsakyti
Tai tipo pakitimai kazkokie yra, nznau gal gine tikisi kad man uzdegimas isgis per menesi, o gal kazkas itartino mato todel liepia kartoti nesuprantu ir todel baisu man
Atsakyti