Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

nejauciu nieko.

o kas po to tavo reguliaraus lankymosi seke??? ar kokiu pakitimu buvo?
Atsakyti
rytorasa,
tai pala nesupratau kas tau yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 25, 22:58)
rytorasa,
tai pala nesupratau kas tau yra? g.gif

Pasakoju savo istoriją... biggrin.gif
Nuėjau pas ginekologę pasidaryti onkocitologinio tyrimo. Apžiūrėjo ir pasakė, kad negražus gimdos kaklelis, dažant jodu nenusidažė nemažas audinio plotas. Tiesą sakant nemenkai išgąsdino. Liepė nedelsiant darytis biopsiją, net nesulaukus onkocitologinio tyrimo atsakymo... rolleyes.gif Taigi, pirmiausia gavau biopsijos atsakymus. Išvada- minimalūs cervicito požymiai. Vėliau gavau onkocitologinio tyrimo atsakymus, kurie rodė uždegimą ir reaktyvius pokyčius... rolleyes.gif (Dabar suprantu, kad biopsija man visai nereikalinga buvo, reikėjo tik sulaukti onkocitologinio tyrimo atsakymo, nes jis neparodė pavojingų pakitimų.. rolleyes.gif )

Kas tie reaktyvūs pokyčiai?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 10:07)
Pasakoju savo istoriją...  biggrin.gif

rytorasa 4u.gif Nepergyvenk, viskas bus gerai. Mano gimdos kaklelis atrodė l.gražiai ir jodas ten nudažė viską.O onkocitolog.rodė cin2(gydytoja šiaip padarė apsidraudimui, aš pati norėjau šio tyrimo) ir štai konizacijos reikėjo. Svarbu, kad laiku pastebėtų tuos pokyčius ir imtų gydyti mirksiukas.gif
Reaktyvūs pokyčiai...nežinau. Gal pagooglink...O gydytojų neklausei, juk jie turėtų mus informuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 26, 10:13)
rytorasa 4u.gif Nepergyvenk, viskas bus gerai. Mano gimdos kaklelis atrodė l.gražiai ir jodas ten nudažė viską.O onkocitolog.rodė cin2(gydytoja šiaip padarė apsidraudimui, aš pati norėjau šio tyrimo) ir štai konizacijos reikėjo. Svarbu, kad laiku pastebėtų tuos pokyčius ir imtų gydyti mirksiukas.gif
Reaktyvūs pokyčiai...nežinau. Gal pagooglink...O gydytojų neklausei, juk jie turėtų mus informuoti doh.gif

bandžiau ieškoti internete, bet nieko naudingo neradau... verysad.gif
Jau rašiau, kad po atsakymų kreipiausi į ginekologę. Paskyrė vaistus nuo uždegimo Macmyror complex ir tokias pat žvakutes. Labai keista, nes tie vaistai skiriami esant grybeliui, o ma grybelio niekada nėra buvę, ir dabar nerodo jokio grybelio... rolleyes.gif Suvartojau tuos vaistus, bet daugiau pas šią ginekologę nėjau ir nemanau, kad eisiu. Nutariau nuvažiuot privačiai pas rimtą ginekologą, kuris pamatęs biopsijos ir onkocitologinio tyrimų atsakymus ir apžiūrėjęs nieko neskyrė, liepė tik reguliariai darytis onkocitologinius tyrimus ir stebėti, kad neatsirastų pavojingų pokyčių...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 10:34)
Paskyrė vaistus nuo uždegimo Macmyror complex ir tokias pat žvakutes. Labai keista, nes tie vaistai skiriami esant grybeliui...

Buvo prirašę šiuos vaistus ir man, gydytoja paaiškino, kad kartais koks menkas uždegimas "iškreipia" tyrimo atsakymus...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 10:07)
Pasakoju savo istoriją...  biggrin.gif
Nuėjau pas ginekologę pasidaryti onkocitologinio tyrimo. Apžiūrėjo ir pasakė, kad negražus gimdos kaklelis, dažant jodu nenusidažė nemažas audinio plotas. Tiesą sakant nemenkai išgąsdino. Liepė nedelsiant darytis biopsiją, net nesulaukus onkocitologinio tyrimo atsakymo... rolleyes.gif Taigi, pirmiausia gavau biopsijos atsakymus. Išvada- minimalūs cervicito požymiai.  Vėliau gavau onkocitologinio tyrimo atsakymus, kurie rodė uždegimą ir reaktyvius pokyčius...  rolleyes.gif (Dabar suprantu, kad biopsija man visai nereikalinga buvo, reikėjo tik sulaukti onkocitologinio tyrimo atsakymo, nes jis neparodė pavojingų pakitimų..  rolleyes.gif )

tai vat man ir pamate kad negrazi zaizda norejo daryt biopsija, bet aciu dievui adatu neturejo blink.gif o onkocitologinio atsakymas rodo uzdegima ir rektyvius pokycius..manau kad reaktyvus pokyciai tai yra reakcija lasteliu i uzdegima
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 26, 11:22)
tai vat man ir pamate kad negrazi zaizda norejo daryt biopsija, bet aciu dievui adatu neturejo blink.gif o onkocitologinio atsakymas rodo uzdegima ir rektyvius pokycius..manau kad reaktyvus pokyciai tai yra reakcija lasteliu i uzdegima

man jokių žaizdų nėra... rolleyes.gif
Tai aš taip pat manau, kad pokyčiai dėl uždegimo.. rolleyes.gif
Kas keisčiausia, kad man uždegimo niekada nebuvo išgydę. Kiek ir kokių vaistų vartojau/naudojau, tyrimai vistiek visada rodydavo uždegimą. Tai nusibodo pas ginekologus vaikščiot ir apie 7 metus visiškai į ginekologus nesikreipiau. Tik dabar sugalvojau onkocitologinį tyrimą pasidaryt... (tęsinys aukščiau... biggrin.gif )
Atsakyti
rytorasa, tai vadinasi tau konizacijos dar niekas nesiruosia daryti thumbup.gif ir dar man po biopsijos ats. jau buvo parasyta kad man CIN II, tad gali nusiraminti, stesas irgi neinauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Rastika, nepažinau bigsmile.gif
Mergaitės, ramiau. Viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Auston, truputeli pasikeiciau blush2.gif kaip jautiesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 26, 12:51)
rytorasa, tai vadinasi tau konizacijos dar niekas nesiruosia daryti  thumbup.gif  ir dar man po biopsijos ats. jau buvo parasyta kad man CIN II, tad gali nusiraminti, stesas irgi neinauda mirksiukas.gif

ar pasirodė, kad aš labai stresuoju? rolleyes.gif biggrin.gif Nu tikrai ne... 4u.gif Žinau, kad konizacijos man nedarys.. bent jau kol kas... smile.gif

Sveikatytės jums visoms mergaitės.. 4u.gif
Atsakyti