Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

Sveikutės.
QUOTE(Rastika @ 2010 01 25, 10:10)
Auston, o man išskyros nuo pirmos dienos, ir kai penktadieni daugiau judejau tai buvo kraujingos, savaitgali isgulėjau ir snd i darba bet isskyru pas mane nemazai ir kai sedziu toks jausmas kad su buku daiktu durti arba tempia kaip degintu  doh.gif

Pas mane kraujingų-nėra, toks gelsvas vandeniukas. Pasisaugok, Rastika. Gal kelias dienas nedarb.pasiimk? Kaip gydytoja sakė"operacija nesudėtinga, bet reikia save mylėt, saugotis, kad nebūtų komplikacijų". Perštėjimas gali reikšti uždegimą, gal pasikonsultuok su gydytoja. Tau jokių žvakučių neprirašė?
QUOTE(Mauryte @ 2010 01 25, 11:47)
O ir Naturals ner didžiausia panacėja...

Mes ir nepatariam, tik dalinamės savo patirtimi. Kas geriausiai kuriai tinka mirksiukas.gif
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 25, 12:57)
Siandien suzinojau, kad po konizacijos rado CIN 1. Dabar belieka sulaukti kada darys nauja citologini. Tikiuosi viskas bus gerai  smile.gif

4u.gif Linkiu, kad citologinis būtų geras.

Atsakyti
Auston, ne jokių žvakučių man neišrašė, o pilve jaučiu tempimą, l. keista galvoju juk ne gimdą operavo o taip tempia lyg degintų ir skauda kairi šoną ištisai... o matau tai biliotenio nereikia nes esi vaiko priežiūros atostogose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 25, 15:40)
o matau tai biliotenio nereikia nes esi vaiko priežiūros atostogose wub.gif

Kur tu matai blink.gif ax.gif Mano vaikai jau paaugliukai lotuliukas.gif Dirbu aš, tik nedarb.neėmiau, sutarėm, kad kelias dienas pasigydysiu.
Rastika, nueik pas gydytoją.
Atsakyti
Auston,
Susimaišiau doh.gif į prisijungimo datą pažiūrėjau blush2.gif
aš taip pat buvau susitarusi 3 dienom mirksiukas.gif , bet dbr paskambinau ginei ir paprašiau kad snd užsuksiu pasiimti biliotenio, galvoju geriau pailsėsiu nes l. nriu kad kuo greičiau viskas sugytų ir kad greičiau galėčiau pradėti planuoti lelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 25, 16:32)
Auston,
... bet dbr paskambinau ginei ir paprašiau kad snd užsuksiu pasiimti biliotenio, galvoju geriau pailsėsiu nes l. nriu kad kuo greičiau viskas sugytų ir kad greičiau galėčiau pradėti planuoti lelių wub.gif

drinks_cheers.gif Stiprėk, sveik ir sėkmingai planuok. Linkiu tau iš visos širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 25, 16:35)
drinks_cheers.gif Stiprėk, sveik ir sėkmingai planuok. Linkiu tau iš visos širdies wub.gif

va tiesiai D... į ausį wub.gif
Atsakyti
pas mane onkocitologinis rodo uzdegima ir reaktyvinius pokycius (galutine isvada) bet ar gali buti kad gali nematyti pakitimu ?? pas gine dar negreit blush2.gif
Atsakyti
lolita4611,
pas mane citologinis parodė pakitimus tada ginė po mėn. t.y. po nuo sužinoto ats. or po mmm liepė ateiti ir pasidaryti biopsiją, ir būtent biopsija parodė CIN II mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokius pakitimus rode?? kas buvo parasyta?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 25, 17:34)
pas mane onkocitologinis rodo uzdegima ir reaktyvinius pokycius (galutine isvada) bet ar gali buti kad gali nematyti pakitimu ?? pas gine dar negreit blush2.gif

mano irgi tas pats parašyta... Gal žinot, kas tie reaktyvūs pokyčiai?

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 25, 19:31)
mano irgi tas pats parašyta... Gal žinot, kas tie reaktyvūs pokyčiai?

o tau ka Konizacija dare???
Papildyta:
kai isvis gydo tokias diagnozes?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 25, 20:11)
o tau ka Konizacija dare???
Papildyta:
kai isvis gydo tokias diagnozes?

man konizacijos nedarė.
Gavusi tyrimus lankiausi pas du ginekologus. Vienas siūlė vietinį gydymą (eilinius antibakterinius vaistus ir žvakutes, kurie man visiškai nepadeda). Kitas nesiūlė jokio gydymo. Liepė tik reguliariai darytis onkocitologinius tyrimus. Nusprendžiau pasikliauti antruoju. .. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 25, 17:34)

ar jauti kokius nors uždegimo simptomus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 sausio 2010 - 20:08