Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

Labas.
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 20, 16:15)
SEKMES 4u.gif  kai grysi papasakosi

Dvi dienos po konizacijos, jaučiuosi gerai. Gulinėju, vaikštau. Bet dar nesėdžiu, gydytoja patarė pasisaugoti.
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 16:50)
sekmes 4u.gif  man iskart padare tyrima del ZPV, idomu, kodel tau dar nepadare g.gif

Pamiršau ir dabar paklausti dėl to tyrimo. Nu, bet nedarė ir net neminėjo...
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 22, 11:54)
nu ne, tokios negirdejau ax.gif  as pakeiciau kokias 6 gines ir neradau normalios doh.gif  o cia Klaipedoj dabar radau tokia, kurios i nieka nekeisciau lotuliukas.gif  thumbup.gif

Gal gali į a.ž. parašyti ax.gif Ar paslapčių neišduodi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
mane irgi klaipedos ginekologe domintu...nu man jau mėnesiukas po konizacijos bet problemu yra...šlapinantis skauda...ginė prirašė antibiotiku praėjo...susirgau mm...ir vel tas pats...šlapinuos skauda pradžioja ir peršti..nebsuprantu kas daros ar alergija nuo paketu ar koks uždegimas... toks klausimukas mergelikės...kokius paketus naudojat nes aš pasimetus kelias rušis jau mėginau ir nuo visu kazkas daros...ka bepirkt nebežinau o sirgimas tai stiprus buna ...ka patarsit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 23 sausio 2010 - 17:50
Auston, o ar tau daktare liepe nesedeti? g.gif tiesa ar yra kokios isskyros? unsure.gif

daliuk aš naudoju always arba naturals, o vakar po konizacijos, nes yra daug isskyru nusipirkau tena pačius mažiausius blush2.gif nes tie naturals man susoka i gumulėlius
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 23, 18:04)
agnute2555 o kaip kazin nestumo pradzioje? g.gif

na, man gyd sake, kad mazdaug iki 20 nestumo savaites nieko ipatingo neturetu ivykti, o paskui jau saugotis saugotis ir dar karta saugotis 4u.gif nors siaip visa nestuma reikia saugotis 4u.gif
Papildyta:
o as vakar buvau pas savo gine, nes nepatinka man isskyros sad.gif tai paeme paseli, po savaites bus atsakymas.. ir vel laukimas sad.gif o jums, toms kurios jau senokai po konizacijos, nebuna rusvu isskyru? ir dar apziurejusi kakleli pasake, kad yra cilindrinis epitelis issivertes i virsu, kaip supratau tai cia ektopija, sake nieko baisaus, jei citologinis bus gerai, tai su vaistais reiks prideginti ir viskas. bet man neaisku, kazin ar cia po operacijos tokios pasekmes ar cia vel pakitimu pradzia doh.gif
Atsakyti
agnute2555, nzn ką pasakyti, nes aš tik trys dienos po konizcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 23, 16:59)
Miamora,
na as noriu kad taip pat puikiai kuo greiciau sugytu, bet va vakar buvau jubiliejuju ir truputeli pasokau ir kai nuejau i wc pamaciau kas su krauju isskyros iki tol nebuvo l. issigandau nors daugiau ir nebesokau pamaciusi si vaizdeli, bet prie stalo dar siubavom, o snd nerealiai skauda ir vis dar su krauju isskyros, isgeriau vaistu nuo skausmo bet dar nepadeda doh.gif  nu ir prisidirbau verysad.gif
dbr gailiuosi kad atsisakiau biliotenio verysad.gif
tikrai tikuosi kad sestadieni turesiu ats. thumbup.gif
Papildyta:

O kiek tau laiko praejo po konizacijos? Nes kazkur po 10 dienu, man pvz po geros savaites pradejau kraujuoti-tai reiskia kad sasas nukrito... Matai, nzn tavo atvejo, bet manau tau geriau ramiai namie pabuti, nes jei jau ir skausmus jauti.. Man nebent pilva ar kirksni paraizydavo.. O biuletenio as norejau neimti, bet man liepe pasiimti, nes niekada nieko nzn... tikekimes geriausio mirksiukas.gif  Butinai parasyk apie atsakymus  bigsmile.gif

kaip šiuos žodius suprasti ...? g.gif

tiesa ŽVP nedare man? g.gif
Papildyta:
lolita4611, otai ką tu pasakysi jei man nuo ano ciklo liepe gerti 3 mėn, KT g.gif ?

nefertite2006

kantrybės  console.gif
Papildyta:
lolita4611, aš manau kad gine dar tau padarys biopsija kad isitikintu koks laipsnis mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 23, 20:42)
na, man gyd sake, kad mazdaug iki 20 nestumo savaites nieko ipatingo neturetu ivykti, o paskui jau saugotis saugotis ir dar karta saugotis 4u.gif  nors siaip visa nestuma reikia saugotis 4u.gif
Papildyta:

Tai jauciu net negalima jokiu pratimu ar i baseina nestumo metu?

o as vakar buvau pas savo gine, nes nepatinka man isskyros sad.gif tai paeme paseli, po savaites bus atsakymas.. ir vel laukimas sad.gif o jums, toms kurios jau senokai po konizacijos, nebuna rusvu isskyru? ir dar apziurejusi kakleli pasake, kad yra cilindrinis epitelis issivertes i virsu, kaip supratau tai cia ektopija, sake nieko baisaus, jei citologinis bus gerai, tai su vaistais reiks prideginti ir viskas. bet man neaisku, kazin ar cia po operacijos tokios pasekmes ar cia vel pakitimu pradzia doh.gif

Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2010 01 23, 18:42)
mane irgi klaipedos ginekologe domintu...nu man jau mėnesiukas po konizacijos bet problemu yra...šlapinantis skauda...ginė prirašė antibiotiku praėjo...susirgau mm...ir vel tas pats...šlapinuos skauda pradžioja ir peršti..nebsuprantu kas daros ar alergija nuo paketu ar koks uždegimas... toks klausimukas mergelikės...kokius paketus naudojat nes aš pasimetus kelias rušis jau mėginau ir nuo visu kazkas daros...ka bepirkt nebežinau o sirgimas tai stiprus buna ...ka patarsit  g.gif

Neturejai niekada pienliges/grybelio? Niezulio nejauti ar kokiu isskyru netokiu kokios visuomet? Matyt koks uzdegimas... As turejau uzdegima nuo kasdieniniu.. stengiuosi ju nenesioti nebent per "tas" dienas.. Siaip as visada o.b. tamponus nesiojau, bet kadangi turejo uzdegima, po to konizacija, tai always.. bet cia zinai, kiekvienai kitaip.. g.gif Manau geriausia but apsilankyti pas gine...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 23, 20:15)
Auston, o ar tau daktare liepe nesedeti? g.gif  tiesa ar yra kokios isskyros? unsure.gif
daliuk aš naudoju always arba naturals, o vakar po konizacijos, nes yra daug isskyru nusipirkau tena pačius mažiausius blush2.gif  nes tie naturals man susoka i gumulėlius

daliuk, aš naudoju Naturals... always man netinka. Čia nuo organizmo priklauso mirksiukas.gif
Rastika, patarė kelias dienas nesėdėti, nors šiandien jau sėdžiu "šonu"...Išskyros šviesiai gelsvos, skystos. Niekas neskauda, nemaudžia. Nuo rytdienos prirašė Betadin žvakutes... Dar nenusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auston: 24 sausio 2010 - 14:01
Auston, o man išskyros nuo pirmos dienos, ir kai penktadieni daugiau judejau tai buvo kraujingos, savaitgali isgulėjau ir snd i darba bet isskyru pas mane nemazai ir kai sedziu toks jausmas kad su buku daiktu durti arba tempia kaip degintu doh.gif
Atsakyti
nu jo baiges mm baiges ir deginimai...reiskia tikrai nuo paketu...always ..dar keleta išmėginau..tai musėt geriausi ir buvo naturals...jau taip ant tu paketu užpykau sakau tikrai prideda i juos visokio š ...paskui tie pakitimai visokie ir daros nuo ju...
Atsakyti
Man ginek. patarė daryt oro vonias mirksiukas.gif Prasme: duot odai laisvai pakvėpuot, pavaikščiot kiek įmanoma be kelnaičių smile.gif Nuolat su paketais jau niekas nebepataria. O ir Naturals ner didžiausia panacėja...
Atsakyti
As always seniai nebenaudoju, nes man nuo ju perstedavo.

Siandien suzinojau, kad po konizacijos rado CIN 1. Dabar belieka sulaukti kada darys nauja citologini. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Atsakyti
nefertite2006, o tai tau biopsijos nedarė iš karto konizaciją? blink.gif

na man tie paketai taip pat pabodo, bet kad be jų negaliu ištisai bėga ir deginantis skausmas doh.gif gal sakau bilioteni imti, ką jūs merginos darėte po konizacijos ar ėmėte biliotenį ar ėjote į darbą? mano darbas sėdintis unsure.gif
Atsakyti