QUOTE(Rastika @ 2010 01 23, 16:59)
Miamora,
na as noriu kad taip pat puikiai kuo greiciau sugytu, bet va vakar buvau jubiliejuju ir truputeli pasokau ir kai nuejau i wc pamaciau kas su krauju isskyros iki tol nebuvo l. issigandau nors daugiau ir nebesokau pamaciusi si vaizdeli, bet prie stalo dar siubavom, o snd nerealiai skauda ir vis dar su krauju isskyros, isgeriau vaistu nuo skausmo bet dar nepadeda
nu ir prisidirbau
dbr gailiuosi kad atsisakiau biliotenio
tikrai tikuosi kad sestadieni turesiu ats.
Papildyta:
O kiek tau laiko praejo po konizacijos? Nes kazkur po 10 dienu, man pvz po geros savaites pradejau kraujuoti-tai reiskia kad sasas nukrito... Matai, nzn tavo atvejo, bet manau tau geriau ramiai namie pabuti, nes jei jau ir skausmus jauti.. Man nebent pilva ar kirksni paraizydavo.. O biuletenio as norejau neimti, bet man liepe pasiimti, nes niekada nieko nzn... tikekimes geriausio
Butinai parasyk apie atsakymus
kaip šiuos žodius suprasti ...?
tiesa ŽVP nedare man?
Papildyta:
lolita4611, otai ką tu pasakysi jei man nuo ano ciklo liepe gerti 3 mėn, KT
?
nefertite2006
kantrybės
Papildyta:
lolita4611, aš manau kad gine dar tau padarys biopsija kad isitikintu koks laipsnis
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 23, 20:42)
na, man gyd sake, kad mazdaug iki 20 nestumo savaites nieko ipatingo neturetu ivykti, o paskui jau saugotis saugotis ir dar karta saugotis
nors siaip visa nestuma reikia saugotis
Papildyta:
Tai jauciu net negalima jokiu pratimu ar i baseina nestumo metu?
o as vakar buvau pas savo gine, nes nepatinka man
isskyros tai paeme paseli, po savaites bus atsakymas.. ir vel laukimas
o jums, toms kurios jau senokai po konizacijos, nebuna rusvu
isskyru? ir dar apziurejusi kakleli pasake, kad yra cilindrinis epitelis issivertes i virsu, kaip supratau tai cia ektopija, sake nieko baisaus, jei citologinis bus gerai, tai su vaistais reiks prideginti ir viskas. bet man neaisku, kazin ar cia po operacijos tokios pasekmes ar cia vel pakitimu pradzia
Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2010 01 23, 18:42)
mane irgi klaipedos ginekologe domintu...nu man jau mėnesiukas po konizacijos bet problemu yra...šlapinantis skauda...ginė prirašė antibiotiku praėjo...susirgau mm...ir vel tas pats...šlapinuos skauda pradžioja ir peršti..nebsuprantu kas daros ar alergija nuo paketu ar koks uždegimas... toks klausimukas mergelikės...kokius paketus naudojat nes aš pasimetus kelias rušis jau mėginau ir nuo visu kazkas daros...ka bepirkt nebežinau o sirgimas tai stiprus buna ...ka patarsit
Neturejai niekada pienliges/grybelio? Niezulio nejauti ar kokiu isskyru netokiu kokios visuomet? Matyt koks uzdegimas... As turejau uzdegima nuo kasdieniniu.. stengiuosi ju nenesioti nebent per "tas" dienas.. Siaip as visada o.b. tamponus nesiojau, bet kadangi turejo uzdegima, po to konizacija, tai always.. bet cia zinai, kiekvienai kitaip..
Manau geriausia but apsilankyti pas gine...