[quote=agnute2555,2010 01 22, 11:45]
klausyk, o kur tu Kaune lankaisi, ta prasme, pas kokia gine? as kol Kaune gyvenau, niekaip neradau normalios, vis uztaikydavau ant kokios zasies, nu taip nesiseke su ginekologais tai dabar idomu pasidare, ar yra normaliu
Papildyta:
As lankausi bendrojoj medicinos prkatikoj (privati) pas I. Zlatkiene (faina gine) labai svelniai apziuri, daug sneka ir mano manymu labai objektyviai vertina viska.. sako tiesiai sveisiai. nu man ji patinka
[quote=lolita4611,2010 01 22, 11:48]
klausyk, o kur tu Kaune lankaisi, ta prasme, pas kokia gine? as kol Kaune gyvenau, niekaip neradau normalios, vis uztaikydavau ant kokios zasies, nu taip nesiseke su ginekologais tai dabar idomu pasidare, ar yra normaliu
Papildyta:
As lankausi bendrojoj medicinos prkatikoj (privati) pas I. Zlatkiene (faina gine) labai svelniai apziuri, daug sneka ir mano manymu labai objektyviai vertina viska.. sako tiesiai sveisiai. nu man ji patinka
[/quote]
nu ne, tokios negirdejau as pakeiciau kokias 6 gines ir neradau normalios o cia Klaipedoj dabar radau tokia, kurios i nieka nekeisciau
Papildyta:
[/quote]
nu ne, tokios negirdejau as pakeiciau kokias 6 gines ir neradau normalios o cia Klaipedoj dabar radau tokia, kurios i nieka nekeisciau
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 22, 10:43)
ziuriu, cia jusu daug net negimdziusiu, o jau su rimtais pakitimais, siaubas.. bet man gine leido antra planuoti jau po 3 men po konizacijos tik as jokio antro nebenoriu ir minejo, kad del sios operacijos isnesioti gal tik siek tiek sunkiau buna, ta prasme, kad labiau pasisaugoti rikia, kad kaklelis nepradetu trumpeti taip kad sekmes visoms planuojancioms mazuosius angeliukus!
Aciu Tavo pavyzdys (kad jau laimingai susilaukei antro po operacijos) pakele nuotaika
Tik l.gaila, kad dar nera vaikiuku, esu jauna, o sitokios ligos puola... Mano gine ir sake, ir net rekomendavo gimdyti naturaliai, jokiu cezariu, sake viskas bus gerai. Tikiuosi ir taip bus..
Papildyta:
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 22, 11:00)
Grybelis, arba pienligė, atsiranda tikrai ne dėl kontraceptikų vartojimo. Ši bakterija gyvena kiekvienos moters organizme, tačiau suaktyvėja nusilpus organizmui, streso metu ar vartojant antibiotikus.
Mane grybelis kankino visą nėštumą ir maždaug metus po jo. Tada jokių kontraceptikų nė ragavus nebuvau. Išsigydžiau tik tada, kai diflucan atsirado. Ir iki dabar, kai geriu stiprius antibiotikus, praktiškai visada grybelis išlenda. Tik, kai atpažįstu pačius pirmuosius požymius, iš karto išgeriu vaistus, tai ir kankintis netenka.
Mane grybelis kankino visą nėštumą ir maždaug metus po jo. Tada jokių kontraceptikų nė ragavus nebuvau. Išsigydžiau tik tada, kai diflucan atsirado. Ir iki dabar, kai geriu stiprius antibiotikus, praktiškai visada grybelis išlenda. Tik, kai atpažįstu pačius pirmuosius požymius, iš karto išgeriu vaistus, tai ir kankintis netenka.
Oij sita liga ir as turejau ir vis prisibijau, kad vel neatsinaujintu.. Tik as naudojau Lomexin..
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 11:39)
Tai aisku nera pagrindinis faktorius, bet vienas is veiksniu nekenciu kontraceptiku
Papildyta:
galima tiket galima ne bet onkologai piestu stoja pries juos, manau ne be reikalo
internete niekas neskelbia (lietuviskai ir populiariuose puslapiuose, nes negers tu sud.. niekas, o juk tokie pinigai cia, bet moksline literatura, knygos, enciklopedijis, angliski straipsniai moksliniai ivardija KT kaip viena is vezio atsiradimo veiksniu
Papildyta:
galima tiket galima ne bet onkologai piestu stoja pries juos, manau ne be reikalo
internete niekas neskelbia (lietuviskai ir populiariuose puslapiuose, nes negers tu sud.. niekas, o juk tokie pinigai cia, bet moksline literatura, knygos, enciklopedijis, angliski straipsniai moksliniai ivardija KT kaip viena is vezio atsiradimo veiksniu
Kiek as esu skaiciusi, tai KT yra vieni is faktoriu GK pakitimams atsirasti. Kuomet buvau pas gine, ji taip pat klause ar vartoju juos (bet as niekada ju nevratoju ir bent siuo metu esu siek tiek nusistacius pries juos), bet ji is karto kategoriskai pasake, kad del visko kalti vyrai
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 22, 09:45)
Papildyta:
Papildyta:
Ne manes klausei, bet pagirsiu savo ginekologe kaune. gyd. Gasiuniene. Dirba krikscioniskuose, Medgintre, Laso klinikoj, II ligoninej.
nuejau PAP atsakymo i klinika tai paziurejau kortelej parasyta proliferacija, ragejimas, pakitimai vidutiniski. daktares nebuvo tai jos nekomentavo man..bet jau baisiai skamba gal kas suprantat?
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 19:09)
nuejau PAP atsakymo i klinika tai paziurejau kortelej parasyta proliferacija, ragejimas, pakitimai vidutiniski. daktares nebuvo tai jos nekomentavo man..bet jau baisiai skamba gal kas suprantat?
hmm o tai nebuvo tokiu trimpiniu kaip HSIL ar LSIL? jei vidutiniski pakitimai, tai greiciausiai CIN2, bet nenoriu klaidinti, geriau klausk gydytojos nesigasdink anksciau laiko
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 23, 00:19)
hmm o tai nebuvo tokiu trimpiniu kaip HSIL ar LSIL? jei vidutiniski pakitimai, tai greiciausiai CIN2, bet nenoriu klaidinti, geriau klausk gydytojos nesigasdink anksciau laiko
ten buvo toks didelis lapas kuriame visko prirasyta..tai va si ta atsimenu. o turi buti kokia galutine diagnoze?
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 00:22)
ten buvo toks didelis lapas kuriame visko prirasyta..tai va si ta atsimenu. o turi buti kokia galutine diagnoze?
Man prie isvados po PAP tyrimo buvo parasyti keli sakiniai, bet juose buvo trumpiniai, pvz HSIL, hiperchromiski branduoliai ir pan. ... Pagal tai susiradau kuri pakitimu stadija-cin 1/2/3 ir tada galima nuspeti koks gydymas reikalingas. Pasistenk nesinervuoti, as ir manau, kad tik gydytojas tau pasakys kas is tikruju ten... laikykis
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 19:09)
pirmą kartą girdžiu tokią diagnozę na,aš įsivedžiau iį google proliferaciją,įdomiai ten rašo,paskaityk
bet manau,geriausia tau viską paaiškins gydytoja
nebijok
Miamora,
na as noriu kad taip pat puikiai kuo greiciau sugytu, bet va vakar buvau jubiliejuju ir truputeli pasokau ir kai nuejau i wc pamaciau kas su krauju isskyros iki tol nebuvo l. issigandau nors daugiau ir nebesokau pamaciusi si vaizdeli, bet prie stalo dar siubavom, o snd nerealiai skauda ir vis dar su krauju isskyros, isgeriau vaistu nuo skausmo bet dar nepadeda nu ir prisidirbau
dbr gailiuosi kad atsisakiau biliotenio
tikrai tikuosi kad sestadieni turesiu ats.
Papildyta:
kaip šiuos žodius suprasti ...?
tiesa ŽVP nedare man?
Papildyta:
lolita4611, otai ką tu pasakysi jei man nuo ano ciklo liepe gerti 3 mėn, KT ?
nefertite2006
kantrybės
Papildyta:
lolita4611, aš manau kad gine dar tau padarys biopsija kad isitikintu koks laipsnis
na as noriu kad taip pat puikiai kuo greiciau sugytu, bet va vakar buvau jubiliejuju ir truputeli pasokau ir kai nuejau i wc pamaciau kas su krauju isskyros iki tol nebuvo l. issigandau nors daugiau ir nebesokau pamaciusi si vaizdeli, bet prie stalo dar siubavom, o snd nerealiai skauda ir vis dar su krauju isskyros, isgeriau vaistu nuo skausmo bet dar nepadeda nu ir prisidirbau
dbr gailiuosi kad atsisakiau biliotenio
tikrai tikuosi kad sestadieni turesiu ats.
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 22, 10:43)
kad kaklelis nepradetu trumpeti taip kad sekmes visoms planuojancioms mazuosius angeliukus!
kaip šiuos žodius suprasti ...?
tiesa ŽVP nedare man?
Papildyta:
lolita4611, otai ką tu pasakysi jei man nuo ano ciklo liepe gerti 3 mėn, KT ?
nefertite2006
kantrybės
Papildyta:
lolita4611, aš manau kad gine dar tau padarys biopsija kad isitikintu koks laipsnis
QUOTE(Rastika @ 2010 01 23, 16:59)
[/b] kaip šiuos žodius suprasti ...?
nestumo metu, ir kuo arciau gimdymas tuo labiau, kaklelis ima trumpeti, tai yra ruostis gimdymui, atsiverineja o kadangi po konizacijos jis ir taip patrumpintas, tai gali kilti prieslaikinio gimdymo gresme del sutrumpejusio ar net pradejusio atsiverti kaklelio todel reikia ypac save tausoti nestumo metu ir nepersitempti
agnute2555 o kaip kazin nestumo pradzioje?