Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

dabar nebekraujuoju, tik siaip kazkoks skystis isbega kartais, tai daugiau kraujavimo ir nebus ar dar gali pasireiksti ? esu savaite po konizacijos dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 18, 10:20)
dabar nebekraujuoju, tik siaip kazkoks skystis  isbega kartais, tai  daugiau kraujavimo ir nebus ar dar gali pasireiksti ? esu savaite po konizacijos dabar smile.gif

cia zinok labai skirtingai,man ir skysciai bego ir isskyros,o tik po to kraujas,net prideginti jodu reikejo,kitom paprasciau buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 10 18, 09:54)
cia zinok labai skirtingai,man ir skysciai bego ir isskyros,o tik po to kraujas,net prideginti jodu reikejo,kitom paprasciau buna doh.gif

nu man jau po keliu dienu reikes gydytojai pasirodyt, o su jodu pidegino kita diena po konizacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 18, 09:20)
dabar nebekraujuoju, tik siaip kazkoks skystis  isbega kartais, tai  daugiau kraujavimo ir nebus ar dar gali pasireiksti ? esu savaite po konizacijos dabar smile.gif

Man po kokių 10 d. pradėjo kraujuoti. Prieš tai irgi beveik nieko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 18, 11:06)
nu man jau po keliu dienu reikes gydytojai pasirodyt, o su jodu pidegino kita diena po konizacijos  g.gif

o kodel pridegino?
Atsakyti
sveikos ax.gif
turiu zaizda gimdos kaklelyje ir dar jis yra itrukes. siaip nelabai gaudausi viskame blush2.gif po kalpaskopijos gavau siuntima biopsijai. kadangi gyvenu ne LT, tai visa sita procedura atkeliau i lapkricio pabaiga. tik va galvoju dabar ar man cia jau nelabai gerai viskas ar tik siaip patikrins... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 10 20, 15:36)
sveikos  ax.gif
turiu zaizda gimdos kaklelyje ir dar jis yra itrukes. siaip nelabai gaudausi viskame  blush2.gif  po kalpaskopijos gavau siuntima biopsijai. kadangi gyvenu ne LT, tai visa sita procedura atkeliau i lapkricio pabaiga. tik va galvoju dabar ar man cia jau nelabai gerai viskas ar tik siaip patikrins...  unsure.gif

NA KAI PADARYT BIOPSIJA,TAI IR BUS AISKU.sIAIP AISKU BIOPSIJOS NEDARYTU BE REIKALO.BET VISKAS BUS GERAI.SEKMES
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 21, 07:20)
NA KAI PADARYT BIOPSIJA,TAI IR BUS AISKU.sIAIP AISKU BIOPSIJOS NEDARYTU BE REIKALO.BET VISKAS BUS GERAI.SEKMES

tai is pradziu biopsija, o jei blogi rezultatai, tada konizacija? ir ar butinai onkocitologinis turi buti teigiamas, kad darytu konizacija?
aciu uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 10 21, 16:38)
tai is pradziu biopsija, o jei blogi rezultatai, tada konizacija? ir ar butinai onkocitologinis turi buti teigiamas, kad darytu konizacija?
aciu uz atsakymus  ax.gif

tiksliausia viska parodo biopsija 4u.gif
Atsakyti
as buvau pas gydytoja, tai va po savaites jau atsakymai buvo. Isvadoj parasyta :
klinikine diagnoze: deformatio traumatica. Endometriosis cebisis uteri.
galutine diagnoze: parakeratosis cervicus uteri N87
pathistologinis atsakymas : endometro gabaliukai anstyvoje vidurineje proliferacijos fazeje su hemoragijomis stromoje. Gimdos kaklelyje letinis cervicitas su zidinine epitelines dangos metaplazija (epirdemizacija) ir zidinine akantoze.
tai nelabai as cia suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 23, 11:49)
as  buvau pas gydytoja, tai va po savaites jau atsakymai buvo. Isvadoj parasyta :
klinikine diagnoze: deformatio traumatica. Endometriosis cebisis uteri.
galutine diagnoze: parakeratosis cervicus uteri N87
pathistologinis atsakymas : endometro gabaliukai anstyvoje vidurineje proliferacijos fazeje su hemoragijomis stromoje. Gimdos kaklelyje letinis cervicitas su zidinine epitelines dangos metaplazija (epirdemizacija) ir zidinine akantoze.
tai nelabai as cia suprantu  doh.gif

nu cia tik medicinoj nusimanantis galetu paaiskinti manau. o tai gydytoja neaptare rezultato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 10 23, 17:27)
nu cia tik medicinoj nusimanantis galetu paaiskinti manau. o tai gydytoja neaptare rezultato?  g.gif

nu trumpai snekant, pasake ,kad uzdegimas gimdos kaklelio g.gif
Atsakyti