QUOTE(Rastika @ 2010 01 22, 09:09)
neemiau bilioteni, darbe susitariau, kad keleta dienu isleistu, bet daktare nieko nesake,kad negaliu eiti i darba ir kad negalima sedeti
lolita4611 negabai tikiu kad del KT gali atsirasti vezys, nuo KT geriamu gali pakenkti skrandziui arba makstyje tirstina gleives ir dazniausiai po 2 ar 3 metu vartojimo atsiranda grybelis.... bet kad vezys pirma karta girdziu tai vadinasi beveik sisos turetumem sirgti vežiu
Papildyta:
Miamora, man tai viskas nuejau pas gine sužinoti kodel nepavyksta pastoti pasidariau tyrimus visus tuo tarpu ir citologini.... parejo prasti rezultatai tada gine liepe ateiti po mmm pasidaryti biopsija o kai po men. parejo ats. kad man CIN 2 vel po mmm liepe pasiskambinti ir uzsiregistruoti konizacijai....
O pas gine einu kita sestadieni..... o tu dar nejai?
Man taip pat neleido nei po biopsijos eiti i baseina ir pirtis nei po konizacijos... tai man taip iseina kad siemet net nepabusiu baseinuose....
O del sedejimo man pradeda mausti tokiu buku skausmu, kol guliu tai nieko, bet kai pirmadieni eisiu i darba bus praejusios 5 dienos po konizacijos manau bus viskas ok
Tai aisku viskas bus gerai
O pas ginekologe as buvau sia savaite (menesis praejo po operacijos), apziurejo, sake, kad viskas graziai gyja ir dabar po 4 men reikia ateiti cel darys patikra.. Is tikro noreciau jau vaikiuko, nors ginekologe patare, kad but gerai kad sustipretu dar kaklelis, bet is esmes manau galima planuotis nestuma...
O tau ZPV dare? As tik nlb supratau israso, nu atsakymo, kuri gavau kaip buvau pas gine- prirasyta kad uzdegimas ir, kaip supratau, kad po operacijos atsakymas toks pats kaip ir po biopsijos. Gal jau ir tu sestadieni atsakyma turesi?
Beje dar pasitikslink, bet berods, pora menesiu negalima i pirti ir baseina, po to lyg galima...