Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 22:14)
turejau omeny geriamuosiu kt ax.gif  nes geriamieji labai lemia vezius visokius, pati to nezinodama 6 metus rijau, kol po skalpeliu nepagulde del ju blush2.gif  blush2.gif

Geriamus vartojau, bet seniai ir labai neilgai. Tai galvą nuo vienų skaudėdavo, tai kraujuodavau stipriai. Netiko jie man.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 21, 23:09)
iki vėžinė stadija mirksiukas.gif

Aš taip pat esu negimdžiusi ir kaip minėjau vakar man padarė konizacija ir esu jaunesne kiek matau už jus, man 24 metai. vakar po konizacijos l. skaudejo, bet nieko nesake kad negalima sedeti g.gif
Pirmadieni jau keliauji i darba o mano darbas sedeti 8 val doh.gif  pas daktare tik kita sestadieni ir man istisai bega skystis, seip tai nekraujuoju tik toks vanduo bega ryt vykstu i baliu ir galvoju gal nusipirkti paketus kur slapima nelaikancioms, o snd tai toks bukas skausmas unsure.gif  bet seip nieko baisaus nuvaziavau i operacine suleido narkoze ir atsikeliau palotoje, beje ten buvo taip salta tai ne kiek man ta vieta skaudejo o kiek salta buvo todel vakare isvaziavau namo mirksiukas.gif  ir snd jau visa diena isgulejusi sedziu prie kompo ir tikrai jauciu kad atsisedus bukas skausmas yra, bet kaip minejau tikrai nekraujuoju...
Bet cia jus vakar ir diskutavote del ZPV lotuliukas.gif  nzn kodel man daktare jo neliepe pasidaryti  g.gif

Rastika, as taip pat negimdziusi, man 25, o kaip suzinojau apie savo pakitimus-maniau isprotesiu, praejo puse metu kol padare biopsija ir galiausiai sugalvojau operacija darytis, nors pries tai maniau pirma geriau pastoti.. bet gydytoja liepe apsipresti paciai... Po operacijos man nieko nebego tik kazkur po geros savaites pakraujavau-sake, kad taip turi buti-nukrenta sasas... o siaip sedeti galima drasiai, tik jokio fizinio kruvio, lankstymusi, jokiu vioniu ir pirciu... Tik va as jau menesis po operacijos ir nzn ar jau imanoma i pirti ar baseina... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 00:14)
turejau omeny geriamuosiu kt ax.gif  nes geriamieji labai lemia vezius visokius, pati to nezinodama 6 metus rijau, kol po skalpeliu nepagulde del ju blush2.gif  blush2.gif

O tau gydytoja sake, kad butent tai galejo lemti pakitimus GK? g.gif Kaip suprantu tu jau po operacijos? Kokio lygio pakitimus turejai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 21, 23:20)
rastika, savo noru i darba ar biuleteni tiek tedave  g.gif

neemiau bilioteni, darbe susitariau, kad keleta dienu isleistu, bet daktare nieko nesake,kad negaliu eiti i darba ir kad negalima sedeti g.gif

lolita4611 negabai tikiu kad del KT gali atsirasti vezys, nuo KT geriamu gali pakenkti skrandziui arba makstyje tirstina gleives ir dazniausiai po 2 ar 3 metu vartojimo atsiranda grybelis.... bet kad vezys pirma karta girdziu tai vadinasi beveik sisos turetumem sirgti vežiu blink.gif
Papildyta:
Miamora, man tai viskas nuejau pas gine sužinoti kodel nepavyksta pastoti pasidariau tyrimus visus tuo tarpu ir citologini.... parejo prasti rezultatai tada gine liepe ateiti po mmm pasidaryti biopsija o kai po men. parejo ats. kad man CIN 2 vel po mmm liepe pasiskambinti ir uzsiregistruoti konizacijai....
O pas gine einu kita sestadieni..... o tu dar nejai? g.gif
Man taip pat neleido nei po biopsijos eiti i baseina ir pirtis nei po konizacijos... tai man taip iseina kad siemet net nepabusiu baseinuose....
O del sedejimo man pradeda mausti tokiu buku skausmu, kol guliu tai nieko, bet kai pirmadieni eisiu i darba bus praejusios 5 dienos po konizacijos manau bus viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 22, 09:09)
neemiau bilioteni, darbe susitariau, kad keleta dienu isleistu, bet daktare nieko nesake,kad negaliu eiti i darba ir kad negalima sedeti g.gif

lolita4611 negabai tikiu kad del KT gali atsirasti vezys, nuo KT geriamu gali pakenkti skrandziui arba makstyje tirstina gleives ir dazniausiai po 2 ar 3 metu vartojimo atsiranda grybelis.... bet kad vezys pirma karta girdziu tai vadinasi beveik sisos turetumem sirgti vežiu blink.gif
Papildyta:
Miamora, man tai viskas nuejau pas gine sužinoti kodel nepavyksta pastoti pasidariau tyrimus visus tuo tarpu ir citologini.... parejo prasti rezultatai tada gine liepe ateiti po mmm pasidaryti biopsija o kai po men. parejo ats. kad man CIN 2 vel po mmm liepe pasiskambinti ir uzsiregistruoti konizacijai....
O pas gine einu kita sestadieni..... o tu dar nejai? g.gif
Man taip pat neleido nei po biopsijos eiti i baseina ir pirtis nei po konizacijos... tai man taip iseina kad siemet net nepabusiu baseinuose....
O del sedejimo man pradeda mausti tokiu buku skausmu, kol guliu tai nieko, bet kai pirmadieni eisiu i darba bus praejusios 5 dienos po konizacijos manau bus viskas ok mirksiukas.gif

Tai aisku viskas bus gerai mirksiukas.gif O pas ginekologe as buvau sia savaite (menesis praejo po operacijos), apziurejo, sake, kad viskas graziai gyja ir dabar po 4 men reikia ateiti cel darys patikra.. Is tikro noreciau jau vaikiuko, nors ginekologe patare, kad but gerai kad sustipretu dar kaklelis, bet is esmes manau galima planuotis nestuma...
O tau ZPV dare? As tik nlb supratau israso, nu atsakymo, kuri gavau kaip buvau pas gine- prirasyta kad uzdegimas ir, kaip supratau, kad po operacijos atsakymas toks pats kaip ir po biopsijos. Gal jau ir tu sestadieni atsakyma turesi?
Beje dar pasitikslink, bet berods, pora menesiu negalima i pirti ir baseina, po to lyg galima...
Atsakyti
ziuriu, cia jusu daug net negimdziusiu, o jau su rimtais pakitimais, siaubas.. bet man gine leido antra planuoti jau po 3 men po konizacijos smile.gif tik as jokio antro nebenoriu biggrin.gif ir minejo, kad del sios operacijos isnesioti gal tik siek tiek sunkiau buna, ta prasme, kad labiau pasisaugoti rikia, kad kaklelis nepradetu trumpeti smile.gif taip kad sekmes visoms planuojancioms mazuosius angeliukus!
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 22, 07:09)

lolita4611 negabai tikiu kad del KT gali atsirasti vezys, nuo KT geriamu gali pakenkti skrandziui arba makstyje tirstina gleives ir dazniausiai po 2 ar 3 metu vartojimo atsiranda grybelis....

Grybelis, arba pienligė, atsiranda tikrai ne dėl kontraceptikų vartojimo. Ši bakterija gyvena kiekvienos moters organizme, tačiau suaktyvėja nusilpus organizmui, streso metu ar vartojant antibiotikus.
Mane grybelis kankino visą nėštumą ir maždaug metus po jo. Tada jokių kontraceptikų nė ragavus nebuvau. Išsigydžiau tik tada, kai diflucan atsirado. Ir iki dabar, kai geriu stiprius antibiotikus, praktiškai visada grybelis išlenda. Tik, kai atpažįstu pačius pirmuosius požymius, iš karto išgeriu vaistus, tai ir kankintis netenka.
Atsakyti
Nefertite, gal jau zinai atsakyma po operacijos? smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
O tau gydytoja sake, kad butent tai galejo lemti pakitimus GK? g.gif Kaip suprantu tu jau po operacijos? Kokio lygio pakitimus turejai? unsure.gif
[/quote]
as po kruties operacijos (buvo auglys gerybinis), o kaklely pas mane zaizdele nemaza, gydytoja iskart koloskopu (ar kaip jis) paziurejo, daryt biopsija norejo bet nebeturejo adatu. tai db laukiu atasakymo (kazkodel itariu blogiausia) nes KT yra nuodas doh.gif o as nuodijausi 6 metus (kvaisa). onkologai patikino kad augliai nuo KT auga ir man ta slyvos dydzio guza jie ir leme (bet ta l. atsargiai jau pasake). Turiu reikalu su moksline literatura, tai kaip paskaitau plaukai piestu stoja mega_shok.gif visos bedos moteriskos (veziai) nuo tu su.. kontraceptiku geriamu.. nors reklaminiai puslapiai teigia, tai nuostabus dalykas nuo spuogu ir ciklo reguliavimui apsivemsiu gun_rifle.gif ta farmacija juk baisus pinigai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 22 sausio 2010 - 10:10
[quote=lolita4611,2010 01 22, 11:10]
Papildyta:
[/quote]
as po kruties operacijos (buvo auglys gerybinis), o kaklely pas mane zaizdele nemaza, gydytoja iskart koloskopu (ar kaip jis) paziurejo, daryt biopsija norejo bet nebeturejo adatu. tai db laukiu atasakymo (kazkodel itariu blogiausia) nes KT yra nuodas doh.gif o as nuodijausi 6 metus (kvaisa). onkologai patikino kad augliai nuo KT auga ir man ta slyvos dydzio guza jie ir leme (bet ta l. atsargiai jau pasake). Turiu reikalu su moksline literatura, tai kaip paskaitau plaukai piestu stoja mega_shok.gif visos bedos moteriskos (veziai) nuo tu su.. kontraceptiku geriamu.. nors reklaminiai puslapiai teigia, tai nuostabus dalykas nuo spuogu ir ciklo reguliavimui apsivemsiu gun_rifle.gif ta farmacija juk baisus pinigai....
[/quote]
as irgi pilnai tikiu, kad KT baisus dalykas ir kad lemia vezinius susirgimus, taciau tai toli grazu ne pagrindinis faktorius veziui atsirasti 4u.gif man po gimdymo buvo visiskai sutrikes ciklas, tai liepe gerti KT, iskentejau, susinormalizavo ir aciu dievui nepradejau gerti doh.gif
Atsakyti
Tai aisku nera pagrindinis faktorius, bet vienas is veiksniu blink.gif nekenciu kontraceptiku gun_bandana.gif
Papildyta:

galima tiket galima ne bet onkologai piestu stoja pries juos, manau ne be reikalo

internete niekas neskelbia (lietuviskai ir populiariuose puslapiuose, nes negers tu sud.. niekas, o juk tokie pinigai cia, bet moksline literatura, knygos, enciklopedijis, angliski straipsniai moksliniai ivardija KT kaip viena is vezio atsiradimo veiksniu frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 22 sausio 2010 - 10:42
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 22, 10:04)
Nefertite, gal jau zinai atsakyma po operacijos? smile.gif

nezinau, dar nera doh.gif Dabar tik treciadieni skambint verysad.gif Jau taip nervus tampo
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 11:39)
Tai aisku nera pagrindinis faktorius, bet vienas is veiksniu  blink.gif  nekenciu kontraceptiku gun_bandana.gif
Papildyta:

galima tiket galima ne bet onkologai piestu stoja pries juos, manau ne be reikalo

klausyk, o kur tu Kaune lankaisi, ta prasme, pas kokia gine? ax.gif as kol Kaune gyvenau, niekaip neradau normalios, vis uztaikydavau ant kokios zasies, nu taip nesiseke su ginekologais doh.gif doh.gif tai dabar idomu pasidare, ar yra normaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 22, 11:42)
nezinau, dar nera  doh.gif  Dabar tik treciadieni skambint  verysad.gif  Jau taip nervus tampo

isivaizduoju unsure.gif laikykis! console.gif
Atsakyti