QUOTE(Elitute @ 2010 01 21, 09:59)
Valkiria, gal as ne taip supratau. Kiek supratau, kad jums buvo hsil cin 3, daret konizacija ir jau viskas gerai? ar cia vel is naujo issivyste CIS po konizacijos?
Mano istorija:
apie 1992 pastebeta maza zaizdele, gydymas netaikytas.
1994 gimdymas.
1995 pastebeta, kad zaizdele isnyko.
Jokiu nusiskundimu neturejau, pas ginekologa nesilankiau (kokia kvaisa, kai pagalvoju )
2006 sugalvoju isideti mirena, tuo paciu pasidarau tyrimus. Taigi:
2006 geguze onkocitologinis svarus, ZPV neigiamas.
2008 birzeli auksto lygio lasteliu pakitimai, ZPV neigiamas.
2008 rugseji onkocitologini kartojom - auksto lygio lasteliu pakitimai.
2008 gruodi konizacija, nustatyta carcinoma in situ 3. Konsiliumas, salinti gimda ar dar palaukti. Nuspresta onkocitologini pakartoti po 2 menesiu ir tada spresti.
2009 vasari onkocitologinis svarus, ZPV neigiamas.
2009 geguze onkocitologinis svarus.
2009 spali onkocitologinis svarus.
Ateinantis onkocitologinis kovo men.
o tai ta carcinoma jums tai cia vezys buvo ar priesvezinis niekaip nesusigaudau kaip dziugu kad dabar jusu tepineliai geri
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 17:59)
o tai ta carcinoma jums tai cia vezys buvo ar priesvezinis niekaip nesusigaudau kaip dziugu kad dabar jusu tepineliai geri
Ačiū
Vėžys, bet dar ne invazinis. Iki invazinio trūko labai nedaug. Dar pusmetis ir turbūt jau chemijos bei gimdos šalinimo būtų reikėję.
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 21, 21:17)
Ačiū
Vėžys, bet dar ne invazinis. Iki invazinio trūko labai nedaug. Dar pusmetis ir turbūt jau chemijos bei gimdos šalinimo būtų reikėję.
o jus kontraceptiku nervatojote??
Sveikos panos, paskaiciau, kad snekates aktualia ir man tema... As esu ir po gimdos kaklelio konizacjos (jau menesis po operacijos). Kitas vizitas pas gydytoja - po keturiu menesiu, maniau, kad bus greiciau, bet sia savaite apziurejo gydytoja, sake, kad graziai viskas gyja.. Nesuprantu tik vieno, kad nors ir man ZPV neigiamas, bet is kur tie tokie zymus pakitimai buvo atsirade? Man po biopsijos buvo CIN3... As asmeniskai nei rukau, nei kontraceptiku nevartoju, nesu gimdziusi.. paprasciausiai nlb suprantu is kur jie atsirado...
Kosmosas tikrai..bet toks uzterstumas oro, maisto ir t.t manau gali lemti. o biopsija kaip jums dare? su narkoze?
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 21:58)
Kosmosas tikrai..bet toks uzterstumas oro, maisto ir t.t manau gali lemti. o biopsija kaip jums dare? su narkoze?
Ne, be jokios narkozes, "pagnaibe" ir viskas, tikrai nieko baisaus O va operacija kaip dare, maniau tik kokiu migdomuju suleis, bet pasirodo, pilna dave..
Tikrai kosmosas... net baisu laukti kito tikrinimosi, kad vel neatsinaujintu...
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 11:50)
tai gal cin3? tai trecia priesvezine ar cia jau vezine?
iki vėžinė stadija
Aš taip pat esu negimdžiusi ir kaip minėjau vakar man padarė konizacija ir esu jaunesne kiek matau už jus, man 24 metai. vakar po konizacijos l. skaudejo, bet nieko nesake kad negalima sedeti
Pirmadieni jau keliauji i darba o mano darbas sedeti 8 val pas daktare tik kita sestadieni ir man istisai bega skystis, seip tai nekraujuoju tik toks vanduo bega ryt vykstu i baliu ir galvoju gal nusipirkti paketus kur slapima nelaikancioms, o snd tai toks bukas skausmas bet seip nieko baisaus nuvaziavau i operacine suleido narkoze ir atsikeliau palotoje, beje ten buvo taip salta tai ne kiek man ta vieta skaudejo o kiek salta buvo todel vakare isvaziavau namo ir snd jau visa diena isgulejusi sedziu prie kompo ir tikrai jauciu kad atsisedus bukas skausmas yra, bet kaip minejau tikrai nekraujuoju...
Bet cia jus vakar ir diskutavote del ZPV nzn kodel man daktare jo neliepe pasidaryti
rastika, savo noru i darba ar biuleteni tiek tedave
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 19:18)
o jus kontraceptiku nervatojote??
Anksčiau buvau mireną įsidėjus, dabar implantą turiu.
turejau omeny geriamuosiu kt nes geriamieji labai lemia vezius visokius, pati to nezinodama 6 metus rijau, kol po skalpeliu nepagulde del ju