Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 19:48)
hmm.. g.gif  bet kaip keista, kad tokio svarbaus dalyko gydytojai nepasako unsure.gif  istikruju tai labai blogai gali baigtis, jei besededama sukeli kraujavima
Papildyta:
o ka rode biopsija, kad konizavo?

nu matai kokie parazitai g.gif ir dar babkiu daviau mad.gif

Jau truputi anksciau minejau, kad man biopsijos nedare, is kart konizacija, nes rado HSIL. Tam, kad per daug neuztempti, nes zaizdele didele, operavom. Man ir paciai taip geriau, nenorejau nervintis ir kazko laukti, galu gale tiketis ir veltui. Ir siaip, tai rupestis jau visam gyvenimui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 20, 20:56)
nu matai kokie parazitai  g.gif  ir dar babkiu daviau   mad.gif

Jau truputi anksciau minejau, kad man biopsijos nedare, is kart konizacija, nes rado HSIL. Tam, kad per daug neuztempti, nes zaizdele didele, operavom. Man ir paciai taip geriau, nenorejau nervintis ir kazko laukti, galu gale tiketis ir veltui. Ir siaip, tai rupestis jau visam gyvenimui  verysad.gif

deja, taip verysad.gif o zpv nedare? jei jau 3cia savaite po konizacijo, tai jau kaip ir turetu buti atsakymai, ka ispjove g.gif man po 2ju savaiciu atejo.
Atsakyti
nedare ZPV.
Dar kol kas nera atsakymo, bandysiu penktadieni skambint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 20, 21:03)
nedare ZPV.
Dar kol kas nera atsakymo, bandysiu penktadieni skambint  unsure.gif

kantrybes laukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 20:05)
kantrybes laukiant 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 16:25)
kad butu aiskiau, CIN nera carcinoma in situ trumpinys; CIN - tai CERVICAL INTRAEPHITELIAL NEOPLASIA, normaliais zodziais tariant, tai gimdos kaklelio intraepiteline neoplazija, kuri dar nera vezys smile.gif

Supratau. Vadinasi pati susimaišiau. Taigi, man per du metus išsivystė carcinoma in situ3.
Ačiū už iššifravimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 21, 01:43)
Supratau. Vadinasi pati susimaišiau. Taigi, man per du metus išsivystė carcinoma in situ3.

idomu, ka reiskia gale skaiciukas 3? g.gif nes kiek zinau, yra tik "carcinoma in situ", bet cia jau turbut kazkoks medicininis kodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 21, 01:43)

o kas buvo iki tol, kol neissivyste?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 21, 08:42)
o kas buvo iki tol, kol neissivyste?

Du metai prieš tai buvo viskas švaru ir gražu.
Papildyta:
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 21, 08:06)
idomu, ka reiskia gale skaiciukas 3? g.gif  nes kiek zinau, yra tik "carcinoma in situ", bet cia jau turbut kazkoks medicininis kodas smile.gif

Matyt lygiai irgi yra...
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 21, 11:12)
Papildyta:
Matyt lygiai irgi yra...

na, turbut smile.gif
Atsakyti
tai gal cin3? tai trecia priesvezine ar cia jau vezine?
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 21, 11:12)
Papildyta:
Matyt lygiai irgi yra...

eina sau doh.gif doh.gif doh.gif kazkokia nesamone!! ir dar be zpv blink.gif
Atsakyti