Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 16:17)
neee nono.gif siulau nsiklaidinti nei paciai, nei klaidonti kitas ax.gif  cin1, cin2 ir cin3 dar yra ikiveziniai pakitimai, carcinoma in situ yra nuline vezio stadija (neinvazinis vezys), o po to jau seka invazija ir stadijos tikros 4u.gif

As klausiau gydytojos, tai vezys man jau, ar dar ne. Ji atsake: ,,carcinoma reiskia vezys. Tavo atveju dar neinvazinis, bet jau ant ribos". Diagnoze uzrasyta: Carcinoma in situ 3.
Atsakyti
kad butu aiskiau, CIN nera carcinoma in situ trumpinys; CIN - tai CERVICAL INTRAEPHITELIAL NEOPLASIA, normaliais zodziais tariant, tai gimdos kaklelio intraepiteline neoplazija, kuri dar nera vezys smile.gif
Atsakyti
as jau visai susipainiojau tai onkocitologini del ZPV daro ar del tu pakitimu? man gydytoja ta zaizdele uzrase kortelej EKTOPIJA g.gif ir laukiu db atsalymo (jau taip laikas neeina)
Atsakyti
onkocitologini del pakitusiu kaklelio lasteliu daro, ta prasme, ziuri ar yra pakitimu ir kokie jie yra jei yra. o del zpv yra atskiras tyrimas, paimamas tepinelis nuo GK smile.gif o ektopija yra GK zaizdele smile.gif
Atsakyti
nu taip pas mane zaizdele yra, o ta onkocitologini daro tik kai buna zaizdeles ar ir be ju?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 20, 19:11)
nu taip pas mane zaizdele yra, o ta onkocitologini daro tik kai buna zaizdeles ar ir be ju?

pagal programa onkocitologini daro visoms moterims, tik nezinau kas kiek tiksliai ten metu, o jei yra zaizdele ar kas nors kita itartina, pvz po kolposkopijos, tada daro siaip onkocitologini, ne pagal plana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 19:14)
pagal programa onkocitologini daro visoms moterims, tik nezinau kas kiek tiksliai ten metu, o jei yra zaizdele ar kas nors kita itartina, pvz po kolposkopijos, tada daro siaip onkocitologini, ne pagal plana 4u.gif

kiek reikia to atsakymo laukti?? jau iseit is proto baigiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 20, 19:18)
kiek reikia to atsakymo laukti?? jau iseit is proto baigiu blush2.gif

o cia labai skirtingai, man sake bus uz menesio, o buvo vos ne uz 2 doh.gif suprantu, kad laukimas zudo, bet viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 19:23)
o cia labai skirtingai, man sake bus uz menesio, o buvo vos ne uz 2 doh.gif  suprantu, kad laukimas zudo, bet viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif  mirksiukas.gif

siaubas kaip ilgai doh.gif o tai ka jums rado?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 20, 19:29)
siaubas kaip ilgai doh.gif  o tai ka jums rado?

man tai buvo pirmas citologinis gyvenime (26m), rado HSIL, tai yra zymus pakitimai gimdos kaklelyje. dare kalposkopija, sake nera taip ir baisu, bet patare butinai pasidaryti ir biopsija, si parode cin1, cin2, cin3 smile.gif, tada pasidariau zpv - cia buvo teigiamas 16 tipas. po to seke konizacija - ir po operacijos gavau atsakyma cin1, cin2 smile.gif tai reiskia, kad jau per biopsija ispjove cin3 smile.gif o dabar eisiu uz poros men kad vel paziuretu ir onkocitologini padarytu, tikiuosi, kad bus neblogai ax.gif
o tau patarciau is anksto nesijaudinti taip, nes visus nervus galima susigadinti doh.gif kai jau bus kas nors, jeigu bus, tada dar spesi prisinervinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute2555: 20 sausio 2010 - 18:35
Nu bet kas darosi siam pasauly blink.gif tokiom jaunom jau pakitimai unsure.gif man ir 26m, beda kad rijau 6 metus kontraceptikus sau issisiepus ir vargo nemaciau doh.gif iki tol kol aptikau guza kruti doh.gif db sedziu po operacijos ir bijau kad kontraceptiku deka nebuciau dar vienos bedos issaukus blush2.gif
o kaip ta konizacija ar baisi labai? ar zaizda gija gerai? ar neskauda? skaiciau kad nelabai sedet galima po jos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 20 sausio 2010 - 18:38
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 20, 19:37)
Nu bet kas darosi siam pasauly blink.gif  tokiom jaunom jau pakitimai  unsure.gif  man ir 26m, beda kad rijau 6 metus kontraceptikus sau issisiepus ir vargo nemaciau doh.gif  iki tol kol aptikau guza kruti doh.gif  db sedziu po operacijos ir bijau kad kontraceptiku deka nebuciau dar vienos bedos issaukus blush2.gif
o kaip ta konizacija ar baisi labai? ar zaizda gija gerai? ar neskauda? skaiciau kad nelabai sedet galima po jos g.gif

o siaube doh.gif o tai del kontraceptiku tas guzelis ir atsirado??? ir kas ten buvo? konizacija visai nebaisi, juk uzmigdo ir nieko nejauti, baisiausia yra uzmigti lotuliukas.gif man gijo neblogai, gana greit viskas uzgijo, nors gyd prognozavo, kad dar neilgai buvo praeje po gimdymo ir gis sunkiai, bet normaliai viskas buvo ax.gif skausmo jokio nebuvo, tik nepatogumai - sedet negalima, kelti vaiko taip pat, lyt santykiu taipogi tongue.gif kodel jau apie konizacija galvoji, gal tau jos visai net nereikes, nesiparink taip mirksiukas.gif
Atsakyti