Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

[quote=LiudmilaR,2010 01 20, 12:19]
visiska neteisybe biggrin.gif niekur jis neisnyksta biggrin.gif pasidomekite atidziau, kad ir savo pacios straipsnius ir citatas atidziau pastudijuokite 4u.gif
[/quote]
doh.gif doh.gif doh.gif na, nieko nuostabaus, jeigu Jums aiskiai destoma informacija, pagrista mokslininkais ir gydytojais, ir Jus jos nemokate perskaityti, nera cia ko daugiau ta tema su Jumis diskutuoti....
beto, kaip prasiau, nepateikete man jokios medziagos, pagrindziancios Jusu teiginius, todel ir gincytis siuo klausimu negalite, jeigu savo nuomones negalite argumentuoti...
kartais atrodo, kad Jus net nesuprantate viso vezio issivystymo eigos...

O del mano citatu, as visiskai teisingai jas cituoju, ir tai nera mano isgalvotos mintys...
Taigi dar syki, ZPV arba isnyksta savaime, nepadarydamas jokios zalos, arba jo sukelti gimdos kaklelio pazeidimai virsta veziu. O jeigu jau vystoti vezys, tai dar nereiskia, kad organizme vis dar parazituoja virusas...
Gal Jus atidziau perskaitykite sias mano pateiktas citatas...
Papildyta:

tokiu atveju, jeigu yra onkogeninio tipo ZPV, jis skaitomas kaip persistuojantis virusas...
[/quote]
manau, cia net ne vieta gincytis ir pyktis doh.gif doh.gif doh.gif labai saunu, kad prisirankiojot tiek straipsniu is visur, bet ismokite ir juos perskaityti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aiskiai rasoma, kad NUSLOPINA ir tai nera tas pats, kas sunaikia doh.gif doh.gif doh.gif
ir dar labai dziugu, kad Jus ismanote visa vezio issivystimo eiga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ai, beje, as nesakiau, kad jusu citatos neteisingos ar jusu sugalvotos, paprasciausiai ISISKAITYKITE
sorry uz eterio tersima gincais ax.gif 4u.gif manau, cia svarbiau palaikymas viena kitos, nei beprasmis gincijimasis doh.gif
Atsakyti
Visu pirma, siulyciau remtis ne vienu zodziu NUSLOPINA jeigu ta straipsni perskaitytumete toliau, tas nuslopinimas taikomas butent persistuojantiems viruso tipams... doh.gif doh.gif doh.gif
del gincu sutinku, nes nebematau tikslo gincytis su zmogumi, kuris sakydamas teigini negali jo argumentuoti...
viskas, baigiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiudmilaR: 20 sausio 2010 - 11:37
Teisingai palaikykime viena kita, kam tie tusti gincai blush2.gif [COLOR=red]

daug mokslines info yra anglu kalba: www.pubmed.org reikia suvesti raktazodzius ir kruva moksliniu straipsniu bigsmile.gif ir isvis anglu kalba geriausia ieskoti
Atsakyti
laba diena.
QUOTE(LiudmilaR @ 2010 01 20, 09:28)
labai keista, kad jums jo netyre... man kai tik citologinis parode pakitimus, pirmas dalykas buvo issitirti del ZPV  4u.gif

Ir manęs dėl ŽPV netyrė... Rytoj daro konizaciją...
Atsakyti
SEKMES 4u.gif kai grysi papasakosi
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 20, 15:59)
laba diena.

Ir manęs dėl ŽPV netyrė... Rytoj daro konizaciją...

sekmes 4u.gif man iskart padare tyrima del ZPV, idomu, kodel tau dar nepadare g.gif
Atsakyti
Mano ginekologe taip pat aiskino, kad ZPV neisnyksta. Jis neisgydomas. Tik nuslopinamas vaistais arba imunines sistemos deka.
Man paciai buvo atlikta konizacija, CIN3. O ZPV neturiu. Tris kartus dariausi tyrima, todel rezultatais neabejoju.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 20, 17:28)
Mano ginekologe taip pat aiskino, kad ZPV neisnyksta. Jis neisgydomas. Tik nuslopinamas vaistais arba imunines sistemos deka.
Man paciai buvo atlikta konizacija, CIN3. O ZPV neturiu. Tris kartus dariausi tyrima, todel rezultatais neabejoju.

o man zinai, kas labai idomu? ar pvz tavo atveju gali buti taip, kad turi ZPV onkogenini tipa, bet jis "miega" ir todel nerodo tyrimai, ar Cin3 atsirado isvis neturint ZPV? vat kas man neaisku, kitaip tariant, ar gali tokie zymus pakitimai issivystyti neturint 16 ar 18 Zpv? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 15:48)
o man zinai, kas labai idomu? ar pvz tavo atveju gali buti taip, kad turi ZPV onkogenini tipa, bet jis "miega" ir todel nerodo tyrimai, ar Cin3 atsirado isvis neturint ZPV? vat kas man neaisku, kitaip tariant, ar gali tokie zymus pakitimai issivystyti neturint 16 ar 18 Zpv? g.gif

Ir as taip maniau. Todel ir kartojom tyrimus. Vienas darytas dar pries aptinkant lasteliu pakitimus, kartu su onkocitologiniu - viskas buvo svaru grazu. Antra karta -po dvieju metu, vel kartu su onkocitologiniu, kurio metu pakitimai aptikti. Trecia karta - dar po 8 menesiu, pries pat konizacija. Gydytoja sake, kad as garantuotai ZPV neturiu. Taip pat sake, kad CIN gali buti ir be ZPV, nors taip buna gana retai. Juk ZPV toli grazu ne vienintelis veiksnys, lemiantis CIN.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 20, 17:58)
Ir as taip maniau. Todel ir kartojom tyrimus. Vienas darytas dar pries aptinkant lasteliu pakitimus, kartu su onkocitologiniu - viskas buvo svaru grazu. Antra karta -po dvieju metu, vel kartu su onkocitologiniu, kurio metu pakitimai aptikti. Trecia karta - dar po 8 menesiu, pries pat konizacija. Gydytoja sake, kad as garantuotai ZPV neturiu. Taip pat sake, kad CIN gali buti ir be ZPV, nors taip buna gana retai. Juk ZPV toli grazu ne vienintelis veiksnys, lemiantis CIN.

tai tau labai pasiseke, kad neturi to zpv mirksiukas.gif bet idomu, nuo ko tada tie pakitimai atsiranda, ir dar cin3, juk cia jau netoli ir iki vezio doh.gif o man tai labiausiai neramu del zpv 16, man vis atrodo, kad nors ir isoperavo, bet tas virusas toliau gadins ten viska doh.gif doh.gif doh.gif nors gyd sake, kad reiks pakartoti ir zpv po pusmecio kartu su citologiniu, yra tikimybe, kad jo neberodys, jei imunine sistema bus ji "uzmigdzius", nors nelabai tikiu, nes po nestumo ir gimdymo ir dar biopsijos ir konizacijos manau imunitetas tikrai nesustiprejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 01 20, 16:04)
tai tau labai pasiseke, kad neturi to zpv mirksiukas.gif  bet idomu, nuo ko tada tie pakitimai atsiranda, ir dar cin3, juk cia jau netoli ir iki vezio doh.gif  o man tai labiausiai neramu del zpv 16, man vis atrodo, kad nors ir isoperavo, bet tas virusas toliau gadins ten viska doh.gif  doh.gif  doh.gif  nors gyd sake, kad reiks pakartoti ir zpv po pusmecio kartu su citologiniu, yra tikimybe, kad jo neberodys, jei imunine sistema bus ji "uzmigdzius", nors nelabai tikiu, nes po nestumo ir gimdymo ir dar biopsijos ir konizacijos manau imunitetas tikrai nesustiprejo schmoll.gif

O velnias zino, nuo ko jie atsiranda... Mano gine minejo atveji, kai moteriai per 3 menesius issivyste CIN, nors pries tai viskas buvo svaru.
Is viso, jauciuosi laimes kudikis - as onkocitologini pasidariau metais anksciau, nei reikejo... Jei buciau darius laiku, be gimdos salinimo jau turbut nebuciau issisukus.
P.s. CIN3 - carcinoma in situ - jau yra vezys. Tik dar neinvazinis. O kai nebelieka zodeliu ,,in situ" tai reiskia, kad vezys jau invazinis, t.y. plintantis.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 20, 18:13)
O velnias zino, nuo ko jie atsiranda... Mano gine minejo atveji, kai moteriai per 3 menesius issivyste CIN, nors pries tai viskas buvo svaru.
Is viso, jauciuosi laimes kudikis - as onkocitologini pasidariau metais anksciau, nei reikejo... Jei buciau darius laiku, be gimdos salinimo jau turbut nebuciau issisukus.
P.s. CIN3 - carcinoma in situ - jau yra vezys. Tik dar neinvazinis. O kai nebelieka zodeliu ,,in situ" tai reiskia, kad vezys jau invazinis, t.y. plintantis.

neee nono.gif siulau nsiklaidinti nei paciai, nei klaidonti kitas ax.gif cin1, cin2 ir cin3 dar yra ikiveziniai pakitimai, carcinoma in situ yra nuline vezio stadija (neinvazinis vezys), o po to jau seka invazija ir stadijos tikros 4u.gif
Atsakyti