Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Leilla @ 2010 01 16, 16:32)
man pradzioje gimdos nuotrauka dare ir per ja mate kad saaugos kiausintakiuose buvo, tai laparoskopijos metu atskyre ten ka reikia,kad praeinamumas butu ir po pusmecio pastojau  4u.gif

na tikiuosi,kad ir man padės ši trečioji,nes pirmos dvi nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 15, 14:21)
daliuk, tai sveikinu wub.gif 
o kodėl kas pusmetį o ne kas metus? g.gif  netikiu kad taip greitai atsinaujintų g.gif

man tikrintis is pradziu po 3 men, dabar jau tik geguze, bus 6men... 4u.gif

QUOTE(allisa @ 2010 01 15, 16:38)
dariausi ir po 3 ir dabar vėl po 3,o dabar tik po 6 mėnesių darysiuosi 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Leilla @ 2010 01 15, 17:03)
sveikutes, gal zinot po konizacijos kada planuoti vaikeli galima  4u.gif

man gine kai po 3 men kartojo citologini, tyrimas buvo geras, todel leido iskart planuoti, ir nieko nereikia cia laukti, jeigu viskas gerai sugyja, nera citologinis blogas, kogi laukti??? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,as jau po biopsijos ir dalines konizacijos. Buvo cin3 hsil...baisumas neispasakytas..tas laukimas..oi oi..beto, bijau, kad neiseis man isguleti savaites..7 men vaikiuke namie su manimi..kaip jums su gulejimu, laiketes rezimo?
Atsakyti
apsvieskit kas ta KONIZACIJA? kaip ja daro??? as ir zaizdele turiu laukiu atsakymo blink.gif gydytoja sake darys biopsija dar..ar skauda per biopsija????
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 17, 07:54)
Sveikos,as jau po biopsijos ir dalines konizacijos. Buvo cin3 hsil...baisumas neispasakytas..tas laukimas..oi oi..beto, bijau, kad neiseis man isguleti savaites..7 men vaikiuke namie su manimi..kaip jums su gulejimu, laiketes rezimo?

4u.gif sveikatos, man siaip dare konizacija 3dieni, tai iki 5dienio turejau biuleteni, ir dar savaitgali pragulejau, bet jau sestadieni variau pasveikinti koleges vestuviu proga 4u.gif nors skaudejo, tempe pilvo apacia, bet vaiksciojau po truputi, nedaug, nes V neleido keltis blush2.gif

QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 17, 09:18)
apsvieskit kas ta KONIZACIJA? kaip ja daro??? as ir zaizdele turiu laukiu atsakymo blink.gif  gydytoja sake darys biopsija dar..ar skauda per biopsija????

Apie biopsija
Konizacija - Jei reikia nustatyti, ar pakitusių ląstelių yra tik gimdos kaklelio paviršiniame sluoksnyje ar ir giliau, gydytojas paima didesnį kūgio (lot. conus) formos audinio mėginį. Ši procedūra vadinama konizacija ar kūgine biopsija. Išpjauti audiniai siunčiami į laboratoriją ištirti. Konizacija gali būti naudojama gydyti ikivėžiniams gimdos kaklelio pokyčiams tuo atveju, kai įmanoma pašalinti visą pažeistą vietą. Ši procedūra reikalauja vietinės arba bendrosios anestezijos ir gali būti atlikta gydytojo kabinete ar ligoninėje.
Biopsija man dare su elektrine kilpa, man skaudejo, jokio nuskausminimo nebuvo, dare poliklinikoje. Taciau tas skausmas trunka kokias 2s po kokius 3 kartus, ziurint koks pazeistas plotas.
Atsakyti
Labas vakaras.
Jetaus kaip aš nerimauju dėl konizacijos, juo artyn tuo labiau doh.gif Kiek laiko ten viskas vyksta?..
Atsakyti
man ir idomu, nes jauciu teks ir man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 15, 16:35)
allisa, man ginė irgi minėjo kad reikes 6 mėn. gerti KT, bet viena iš čia esančių pasakojo kad po 3 mėn. po konizacijos pastojo. Nejau tikrai tiek ilgai laukti doh.gif
Leila o mes neivie no dar neturim  verysad.gif

as nutarus laukti 6 men.nors noras yra didelis kuo greiciau pradeti planuoti vaikeli,bet noras dar didesnis,kad viskas ten kuo geriau uzgytu mirksiukas.gif

QUOTE(Auston @ 2010 01 17, 18:57)
Labas vakaras.
Jetaus kaip aš nerimauju dėl konizacijos, juo artyn tuo labiau doh.gif Kiek laiko ten viskas vyksta?..

viskas vyksta 10-15min,bet laiko ilgaiu,kol po narkozes atsigausi
nesijaudink,nes kad nervinies nuo to nebus geriau,nors jauciu ir man kinkos drebetu jeigu kai ejau darytis kolposkopijos buciau zinojusi,kad ir pjaus.Pradejau drebeti tik po operacijos,nes tik tada supratau kas ivyko
Atsakyti
Taip trumpai vyksta 15minuciu operacija ir vsio???
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 01 17, 22:11)

viskas vyksta 10-15min,bet laiko ilgaiu,kol po narkozes atsigausi
nesijaudink,nes kad nervinies nuo to nebus geriau,nors jauciu ir man kinkos drebetu jeigu kai ejau darytis kolposkopijos buciau zinojusi,kad ir pjaus.Pradejau drebeti tik po operacijos,nes tik tada supratau kas ivyko

na, nemanau, kad konizacija užtrunka tik 10-15 min. ( man tiek truko biopsija). Ir šaip, kiek, skaičiau, jus operavo ne Lietuvoje, tad viskas vyko kiek kitaip. Paprastai konizacija daroma su bendra narkoze ir nemanau, kad operuojama be sutikimo, net nenutuokiant, kad operuos, nuėjus tik gimdos kaklelio apžiūrai... rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš gimdos kaklelį jau aperuosiuosi 3dienį, kažkaip kai pagalvoju drugeliai skaraidyti po pilva pradeda, aš nė kiek tos operacijos bijau kiek tos ligos, baimė kad atsinaujins doh.gif bet žinoma reikia tiketis geriauio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 17, 19:57)
Labas vakaras.

QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 17, 20:23)
man ir idomu, nes jauciu teks ir man verysad.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 01 18, 08:21)
na, nemanau, kad konizacija užtrunka tik 10-15 min. ( man tiek truko biopsija). Ir šaip, kiek, skaičiau, jus operavo ne Lietuvoje, tad viskas vyko kiek kitaip. Paprastai konizacija daroma su bendra narkoze ir nemanau, kad operuojama be sutikimo, net nenutuokiant, kad operuos, nuėjus tik gimdos kaklelio apžiūrai... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif operacija vyksta apie 30-45min...plius dar laikas iki jusu atsigavimo. As asmeniskai pabudau po 2val. Bet atsibudau, pavalgiau ir israse iskart namo, jeigu jau labai blogai jautiesi po narkozes, palieka ligonineje nakciai. Taip, daroma su bendra narkoze. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 01 18, 08:32)
Na aš gimdos kaklelį jau aperuosiuosi 3dienį, kažkaip kai pagalvoju drugeliai skaraidyti po pilva pradeda, aš nė kiek tos operacijos bijau kiek tos ligos, baimė kad atsinaujins doh.gif bet žinoma reikia tiketis geriauio  bigsmile.gif

sekmes 4u.gif svarbiausia islikti ramiai, nes as labai pergyvenau ir man tik sunkiau buvo...o istikruju nieko ten nejausit, tik baisu bus uzmigti g.gif 4u.gif o baime del ligos atsinaujinimo, tai taip, po operacijos praejus 3men, kai reikejo vel kartoti citologini, miriau is baimes, taciau rezultatai geri...(tfu fu tfu)
Atsakyti