QUOTE(Auston @ 2010 01 17, 19:57)
Labas vakaras.
Jetaus kaip aš nerimauju dėl konizacijos, juo artyn tuo labiau
Kiek laiko ten viskas vyksta?..
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 17, 20:23)
man ir idomu, nes jauciu teks ir man
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 18, 08:21)
na, nemanau, kad konizacija užtrunka tik 10-15 min. ( man tiek truko biopsija). Ir šaip, kiek, skaičiau, jus operavo ne Lietuvoje, tad viskas vyko kiek kitaip. Paprastai konizacija daroma su bendra narkoze ir nemanau, kad operuojama be sutikimo, net nenutuokiant, kad operuos, nuėjus tik gimdos kaklelio apžiūrai...
operacija vyksta apie 30-45min...plius dar laikas iki jusu atsigavimo. As asmeniskai pabudau po 2val. Bet atsibudau, pavalgiau ir israse iskart namo, jeigu jau labai blogai jautiesi po narkozes, palieka ligonineje nakciai. Taip, daroma su bendra narkoze.
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 01 18, 08:32)
Na aš gimdos kaklelį jau aperuosiuosi 3dienį, kažkaip kai pagalvoju drugeliai skaraidyti po pilva pradeda, aš nė kiek tos operacijos bijau kiek tos ligos, baimė kad atsinaujins
bet žinoma reikia tiketis geriauio
sekmes
svarbiausia islikti ramiai, nes as labai pergyvenau ir man tik sunkiau buvo...o istikruju nieko ten nejausit, tik baisu bus uzmigti
o baime del ligos atsinaujinimo, tai taip, po operacijos praejus 3men, kai reikejo vel kartoti citologini, miriau is baimes, taciau rezultatai geri...(tfu fu tfu)