Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:03)
vajej tai kiek cia tu konizaciju gali daryti ? maniau viena karta  blush2.gif

Tai cia juk, kiek supratau - buvo atsakymas po konizacijos, t.y. to išpjauto gabalėlio...tai jei gerai išoperavo ir nepaliko nieko - tirėtų sekantys tyrimai būti geri 4u.gif . Bent jau man taip buvo - konizacijos atsakymas CIN3, Ca in situ, o sekantis kontrolinis PAP - be pakitimų thumbup.gif . Dabar neužilgo turėtų daryti dar vieną kontrolinį (jei du kontroliniai būna be pakitimų - laikoma, kad esi sveika thumbup.gif ), bet dabar esu nestuke.gif , tai turbūt jau tik po gimdymo daryts...kažkaip dar nepaklausiau g.gif
Atsakyti
tai as isvis ne taip buvau supratusi blush2.gif maniau man kazka paeme tyrimam ir reik laukti atsakymu kad ziuret kas toliau bus, tai biski galiu atsipusti tada, man reiks pergyvent po to sekancio PAP ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:17)
tai as isvis ne taip buvau supratusi  blush2.gif  maniau man kazka paeme tyrimam ir reik laukti atsakymu kad ziuret kas toliau bus, tai biski galiu atsipusti tada, man reiks pergyvent po to sekancio PAP ar taip ?

Na, bent pas mane po konizacijos buvo atsakyme ir tie CIN3, Ca in situ, bet šalia parašyta - radikalus pašalinimas (ir dar kažko prirašyta), o tai ir reiškia, kad tame išpjautame gabaliuke buvo tie pakitimai, bet jie radikaliai pašalinti, t.y. viskas išoperuota. Ir dabar jau tik kontroliniai PAP tyrimai parodys ar tikrai viskas gerai išoperuota ir ar neliko pakitimų. Tai jei tau daryta konizacija ir čia buvo jos atsakymai - tai dabar tikėkis, kad kontrolinis PAP bus geras (o jį po konizacijos daro praėjus 3 mėn). Na, tikiuosi aiškiai surašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 10 16, 08:11)
Tai cia juk, kiek supratau - buvo atsakymas po konizacijos, t.y. to išpjauto gabalėlio...tai jei gerai išoperavo ir nepaliko nieko - tirėtų sekantys tyrimai būti geri  4u.gif . Bent jau man taip buvo - konizacijos atsakymas CIN3, Ca in situ, o sekantis kontrolinis PAP - be pakitimų  thumbup.gif . Dabar neužilgo turėtų daryti dar vieną kontrolinį (jei du kontroliniai būna be pakitimų - laikoma, kad esi sveika  thumbup.gif ), bet dabar esu  nestuke.gif , tai turbūt jau tik po gimdymo daryts...kažkaip dar nepaklausiau  g.gif

Būtent, AgVi - labai tiksliai paaiškinta thumbup.gif
Atsakyti
na man tik pirmadieni konizacija atlikta ,nezinau kada cia tu atsakymu sulauksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:58)
na man tik pirmadieni konizacija atlikta ,nezinau kada cia tu atsakymu sulauksiu  g.gif

Tai turėjo pasakyt juk. Man berods po 2 sav tik atsakymai buvo g.gif
Atsakyti
nu man po savaites sake atvaziuoti pas ja pasirodyt tai tiksliau paklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:18)
nu man po savaites sake atvaziuoti pas ja pasirodyt tai tiksliau paklausiu smile.gif

Taip, tikrai po savaitės.
Atsakyti
Pas mane rastas žpv 31, tai daktaras sakė negalima kolkas daryti konizacijos (jei prireiktų), nes virusiukas vėl iš naujo padarys savo darbą. Tai dabar stiprinu organizmą, geriu vitaminus saujom. Gal tikiuosi išsinaikinsiu aš jį.
Dar paskaičiau, kad nelabai merginos supranta kas tie LSIL ir CIN. Tai man daktariukas paaiškino kad Lsil - maži pakitimai, Hsil - dideli pakitimai, o CIN 1,2,3 yra tų pakitusių ląstelių išplitimas gimdos kaklelyje. Šiuos CIN'us galima pamatyti su spec. aparatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 16 spalio 2009 - 15:42
QUOTE(Tokata @ 2009 10 16, 17:38)
Pas mane rastas žpv 31, tai daktaras sakė negalima kolkas daryti konizacijos (jei prireiktų), nes virusiukas vėl iš naujo padarys savo darbą. Tai dabar stiprinu organizmą, geriu vitaminus saujom. Gal tikiuosi išsinaikinsiu aš jį.
Dar paskaičiau, kad nelabai merginos supranta kas tie LSIL ir CIN. Tai man daktariukas paaiškino kad Lsil  - maži pakitimai, Hsil - dideli pakitimai, o CIN 1,2,3 yra tų pakitusių ląstelių išplitimas gimdos kaklelyje. Šiuos CIN'us galima pamatyti su spec. aparatu.

na taip,man jau daryti kokie 6 onkocit.bet niekad apie cin nebuvo parasyta,matomai nuo tiriancio gyd.priklauso kaip ten jis apraso .O del viruso,tai as driaus 2 kartus,viena karta jis buvo,po puses metu ne,o dabar ne nzn.bet man isaiskino,kad tuo virusu gali uzsikrest daug kartu gyvenime,net ir nuo to pacio vyro,virusas niekur nedingsta,jis tik kaip ir ;uzmiega;bet jei nusilps imunine sistema,kurio nors tai ir vel juo uzsikresim,tai cia imuniteto stiprinimu reik uzsiimt visad.O kas del operacijos,tai ne nzn.man su lsil sake reik operuot.O kaip anksciau net ir su gerais tyrimais tvarkydavo zazdeles
Atsakyti
kazi kaip man paaiskins ar raidemis ar aiskiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 16, 08:25)
manau,kad nera blogai labai,kiti gyd.tik su tokiais atsak.ir operuoja.Onkocitol.skaiciau buvo hsil,tai cia gal taip ir reiskia kad cin 3

Irasas onkocitologiniame tyrime HSIL reiskia, kad gali buti cin2, cin3, (ikivezines stadijos) carcioma in situs (vezys neinvazinis arba invazinis)
Atsakyti