Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Rastika @ 2010 01 12, 14:15)
allisa, didžiausi sveikinimai  thumbup.gif  o tu po 3 mėn. nesidarei PAP? bigsmile.gif

dariausi ir po 3 ir dabar vėl po 3,o dabar tik po 6 mėnesių darysiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 13:46)
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL..ar kam yra taip buve su gera pabaiga? Pas gyd tik 22 diena, siaubas..zinau, kad bus konizacija, ar kam yra buve tokie PAP atsakymai?
zeme slysta is po koju sad.gif

man buvo ir dabar viskas ok 4u.gif nepergyvenk,nervuotis nepatartina ax.gif
Atsakyti
sveikutes, gal zinot po konizacijos kada planuoti vaikeli galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka21 @ 2010 01 13, 15:08)
sveikos paneles, na va ir man pries savaite dare konizacija, siaip gerai jauciuosi tik vakar pilva labai maude ir strenas, ar cia normalu? ir dar norejau paklausti kiek laiko tas vandenukas bega? ir ar pas jus irgi buvo toks nemalonus biskki kvapas, nes pas mane kai isbega tas vandenukas tai toks kvapas nemalonus, kazin ar cia taip turi buti ?  unsure.gif

tikrai turi,man visoki šlapukai kelias savaites bėgo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 01 15, 15:21)
daliuk, tai sveikinu wub.gif 
o kodėl kas pusmetį o ne kas metus? g.gif  netikiu kad taip greitai atsinaujintų g.gif

aš manau geriau save stebėti kas 6 mėnesius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2010 01 15, 18:03)
sveikutes, gal zinot po konizacijos kada planuoti vaikeli galima  4u.gif

po 6 mėnesių kaklelis sugijęs būna 4u.gif
Atsakyti
vyras apie trecia vaikuti snek,kad noretu jau, as po konizacijos 3 menesiai tai vadinas dar palaukt reiketu blush2.gif
Atsakyti
allisa, man ginė irgi minėjo kad reikes 6 mėn. gerti KT, bet viena iš čia esančių pasakojo kad po 3 mėn. po konizacijos pastojo. Nejau tikrai tiek ilgai laukti doh.gif

Leila o mes neivie no dar neturim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 15 sausio 2010 - 17:38
Rastika 4u.gif buvo mums laikas kai nesigaudavo,maniau kad niekada nebeturesimvaiku , bet po laparoskopijos susitvarke, tikekit ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 01 15, 19:20)
Rastika  4u.gif buvo mums laikas kai nesigaudavo,maniau kad niekada nebeturesimvaiku , bet po laparoskopijos susitvarke, tikekit ir jus  4u.gif

žinoma vilties neprarandu... tiuosi po konizacijos greitai laikas praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 14, 11:51)
nu va sulaukiau ir aš tyrimo atsakymo...cin 3 buvo jau...ar jums yra buve kad po operacijos tam išraše butu parašyta tik kokia diagnozė...man neparašė ar gerai išpjauta...tai dabar net nežinau nei ka galvot...

man rado nuline vezio stadija, bet atsakyme taip pat nebuvo parasyta ar gerai ispjauta. is pradziu nervinausi, o dabar zinau, kad viskas bus ok thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 14, 10:51)
nu va sulaukiau ir aš tyrimo atsakymo...cin 3 buvo jau...ar jums yra buve kad po operacijos tam išraše butu parašyta tik kokia diagnozė...man neparašė ar gerai išpjauta...tai dabar net nežinau nei ka galvot...

pas mane buvo parasyta, kad nesiekia oepiteliniu krastu{jei teisingai parasiau}, o tai reiskia, gyd sake, kad viskas ispjauta

QUOTE(daliuk @ 2010 01 15, 13:28)
viskas gerai..buvo visas tyrimas mano prapuoles ...kitur išsiustas ...pati susiradau...tai vat viskas gerai išpjauta..dabar tik tyrimus liepė kas puse metu daryt kad neatsinaujintu...

nemanau kad tyrimai pades, kad pakitimai neatsinaujintu biggrin.gif , greiciau pades stebet ar jie neatsinaujino mirksiukas.gif . man reiks tikrintis po triju men po to po puses metu pasidaryt ir viruso tyrima ir po to jau spres koks tikrinimu daznumas reikalingas

QUOTE(Leilla @ 2010 01 15, 17:03)
sveikutes, gal zinot po konizacijos kada planuoti vaikeli galima  4u.gif

kaklelis sugyja greiciau, bet planuot leidzia po pusmecio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 01 15, 19:20)
Rastika  4u.gif buvo mums laikas kai nesigaudavo,maniau kad niekada nebeturesimvaiku , bet po laparoskopijos susitvarke, tikekit ir jus  4u.gif

čia kaip sakoma "biškį ne į temą" paklausiu,jeigu galima blush2.gif ką darė per lapraskopiją?aš irgi jai ruošiuosi (jau 3),vis tikiuosi geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 01 16, 12:36)
čia kaip sakoma "biškį ne į temą" paklausiu,jeigu galima blush2.gif ką darė per lapraskopiją?aš irgi jai ruošiuosi (jau 3),vis tikiuosi geriausio 4u.gif

man pradzioje gimdos nuotrauka dare ir per ja mate kad saaugos kiausintakiuose buvo, tai laparoskopijos metu atskyre ten ka reikia,kad praeinamumas butu ir po pusmecio pastojau 4u.gif
Atsakyti