Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Rastika @ 2010 01 13, 20:50)
ne man Konizacija tik sausio 20 d. blush2.gif  Klp universitetineje ligoninėje, o gyd. Olga Šiaudvyt...
o kada tau?

Man turbūt kitą savaitę, pas gyd. Pagojienę.

QUOTE(saulytek @ 2010 01 13, 21:12)
Labai daug priklauso nuo musu nusiteikimo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Jau ramiau jaučiuosi dabar. Viskas praeina ir tai praeis mirksiukas.gif 4u.gif Aukščiau nosiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 14:34)
Aciu jums uz paguoda, reik tiketis geriausio, nors sunku..dar noreciau paklausti, ar jums kada dare pap neisgydant uzdegimo. Nes man yra auksinis stafilokas, jo neisgydzius eme pap. Kitas gyd sako, negalima pap daryti, kai neisgydo uzdegimo, bet aisku, nesako, kad tikrai nera CIN3. Ir dar, gyd is kauno sako, kad kaunieciai pagrinde daro su lazeliu konizacija, o vilnius su kilpa. Ar kas daretes kaune?

del lazerio negirdejau nieko, zinau, kad daro arba su kilpa, arba su skalpeliu g.gif o del pap esant uzdegimui, tai negerai, buna, kad pap tada blogesnia itaka padaro, bet siaip tai vistiek CIN parodo 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 01 13, 16:03)
Man tai Cin II ir žinau kad sake plaus gimdos kakleli ne su lazeriu g.gif

negirdejau nieko del lazerio g.gif man tai dare su el. kilpa

QUOTE(Auston @ 2010 01 13, 16:48)
Labas. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, gal lengviau bus kai bendrausime ax.gif

Man spalio mėn. Buvo LSIL ir cin1, o šiandien po onkocitolog.tyrimo pakartotino sužinojau, kad jau cin2 unsure.gif
Tik nežinau ar CIN ar cin, ar skiriasi ar didžiosios raidės, ar mažosios. Nes telefonu nespėjau paklausti. Kitą savaitę-operuos . Tai va... nelinksma ir man...

del didziuju raidziu tai CIN, bet manau, kad jokios reiksmes ar didziosios ar mazosios. linkiu stiprybes, viskas bus gerai, man irgi buvo CIN II... bet velgi priklauso nuo pazeisto ploto g.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va sulaukiau ir aš tyrimo atsakymo...cin 3 buvo jau...ar jums yra buve kad po operacijos tam išraše butu parašyta tik kokia diagnozė...man neparašė ar gerai išpjauta...tai dabar net nežinau nei ka galvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 14 sausio 2010 - 10:52
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 11:46)
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL..ar kam yra taip buve su gera pabaiga? Pas gyd tik 22 diena, siaubas..zinau, kad bus konizacija, ar kam yra buve tokie PAP atsakymai?
zeme slysta is po koju sad.gif

Man buvo lygiai tas pats - CIN3. Operavausi pries metus. Trys po to seke patikrinimai rodo, kad viskas svaru ir grazu. Taip kad auksciau nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 14, 09:51)
nu va sulaukiau ir aš tyrimo atsakymo...cin 3 buvo jau...ar jums yra buve kad po operacijos tam išraše butu parašyta tik kokia diagnozė...man neparašė ar gerai išpjauta...tai dabar net nežinau nei ka galvot...

O nebuvo parasyta kad rezekciniai krastai sveiku audiniu ribose? Tai ir reikstu, kad ispjauta gerai, su sveikais audiniais.
Atsakyti
QUOTE(Auston @ 2010 01 13, 21:34)
Man turbūt kitą savaitę, pas gyd. Pagojienę.

drinks_cheers.gif Jau ramiau jaučiuosi dabar. Viskas praeina ir tai praeis mirksiukas.gif  4u.gif Aukščiau nosiukus 4u.gif

tai ir aš kitą sav. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 14, 17:09)
tai ir aš kitą sav. verysad.gif

4u.gif 4u.gif Abi laikykimės.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 14, 15:29)
O nebuvo parasyta kad rezekciniai krastai sveiku audiniu ribose? Tai ir reikstu, kad ispjauta gerai, su sveikais audiniais.

tai tas ir yra kad nieko neparašyta...nu operaves daktaras aiškina kad jeigu gerai išpjauta jie kartais nerašo...bet vat keistai man kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 14, 16:55)
tai tas ir yra kad nieko neparašyta...nu operaves daktaras aiškina kad jeigu gerai išpjauta jie kartais nerašo...bet vat keistai man kazkaip...

Aš tokiu atvėju bandyčiau susisiekti su laboratorija, kur buvo tirtas mėginys.
Atsakyti
viskas gerai..buvo visas tyrimas mano prapuoles ...kitur išsiustas ...pati susiradau...tai vat viskas gerai išpjauta..dabar tik tyrimus liepė kas puse metu daryt kad neatsinaujintu...
Atsakyti
daliuk, tai sveikinu wub.gif
o kodėl kas pusmetį o ne kas metus? g.gif netikiu kad taip greitai atsinaujintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 15, 15:21)
daliuk, tai sveikinu wub.gif 
o kodėl kas pusmetį o ne kas metus? g.gif  netikiu kad taip greitai atsinaujintų g.gif

ačiū už sveikinima...tai vat dėl to tikrinimosi yra taip man aiškino nes klausiau daktarės nes giminaitei kas 3 mėnesius daro...kuo blogiau randa operacijos metu tuo dazniau reikia daryt tyrima...o gal net nuo gydancio daktaro priklauso net nežinau...
Atsakyti