Turi buti, nors kiekvienai turbut savaip.Man tas vandeniukas apie savaite buvo, po to iki pat mm tepliojo po truputi.O po mm viskas susitvarke.
QUOTE(121akela @ 2010 01 13, 14:01)
Pirmiausia, tai nepanikuok, va imk Buna ir gera pabaiga, tikrai
Man jau po konizacijos, taip pat cin3.Ryt pas gine ziuresim kaip sugijo.Dabar reikes nuolat tikrintis. tai tikrai nereiskia, kad jau vezys ir viskas.
as optimiste, linkiu ir jums visoms to paties
Man jau po konizacijos, taip pat cin3.Ryt pas gine ziuresim kaip sugijo.Dabar reikes nuolat tikrintis. tai tikrai nereiskia, kad jau vezys ir viskas.
as optimiste, linkiu ir jums visoms to paties
na, tikrai, panikuoti neverta, viskas bus gerai man kai AK sake, kad CIN3 jau yra neinvazinis vezys...tai nezinau, kaip cia skaito ta CIN3... bet bet kokiu atveju, konizacija butina, tik jau daugiau lasteliu tau isnaikins operacijos metu ir tiek. Tikiu, kad viskas baigsis sekmingai
QUOTE(lialka21 @ 2010 01 13, 14:08)
sveikos paneles, na va ir man pries savaite dare konizacija, siaip gerai jauciuosi tik vakar pilva labai maude ir strenas, ar cia normalu? ir dar norejau paklausti kiek laiko tas vandenukas bega? ir ar pas jus irgi buvo toks nemalonus biskki kvapas, nes pas mane kai isbega tas vandenukas tai toks kvapas nemalonus, kazin ar cia taip turi buti ?
na, man nebuvo nei kvapo, nei isskyru, nes as menesi po operacijos dejau zvakutes dvieju rusiu, tai isskyros man buvo jau kaip ir su tom zvakem, kai jos isbega bet kolegei irgi dare konizacija, tai jai kraujavo ilgai, ir isskyros tikrai buvo, bet tai yra normalu
Aciu jums uz paguoda, reik tiketis geriausio, nors sunku..dar noreciau paklausti, ar jums kada dare pap neisgydant uzdegimo. Nes man yra auksinis stafilokas, jo neisgydzius eme pap. Kitas gyd sako, negalima pap daryti, kai neisgydo uzdegimo, bet aisku, nesako, kad tikrai nera CIN3. Ir dar, gyd is kauno sako, kad kaunieciai pagrinde daro su lazeliu konizacija, o vilnius su kilpa. Ar kas daretes kaune?
Man tai Cin II ir žinau kad sake plaus gimdos kakleli ne su lazeriu
Labas. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, gal lengviau bus kai bendrausime
Man spalio mėn. Buvo LSIL ir cin1, o šiandien po onkocitolog.tyrimo pakartotino sužinojau, kad jau cin2
Tik nežinau ar CIN ar cin, ar skiriasi ar didžiosios raidės, ar mažosios. Nes telefonu nespėjau paklausti. Kitą savaitę-operuos . Tai va... nelinksma ir man...
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 13:46)
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL...
Man spalio mėn. Buvo LSIL ir cin1, o šiandien po onkocitolog.tyrimo pakartotino sužinojau, kad jau cin2
Tik nežinau ar CIN ar cin, ar skiriasi ar didžiosios raidės, ar mažosios. Nes telefonu nespėjau paklausti. Kitą savaitę-operuos . Tai va... nelinksma ir man...
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 16:14)
operaciją darysiosi Klaipėdos Universitetinėje ligoninėje, tik kas darys pavardės nepasidomėjau, bet po sav. sužinosiu
Rastika, o tave jau operavo Gal į a.ž. gali parašyt pas kokią gydytoją. Aš taip pat operuosiuos Klaipėdoje...
aciu uz atsakymus, tik nezinau neramu del to kvapo man, ar cia normalu ar neturi buti kvapo jokio ?
QUOTE(lialka21 @ 2010 01 13, 19:05)
aciu uz atsakymus, tik nezinau neramu del to kvapo man, ar cia normalu ar neturi buti kvapo jokio ?
net nezinau , pas mane nebuvo jokio kvapo tik tepliojo, o su mm baiges ir tepliojimai.
QUOTE(Auston @ 2010 01 13, 18:50)
Rastika, o tave jau operavo Gal į a.ž. gali parašyt pas kokią gydytoją. Aš taip pat operuosiuos Klaipėdoje...
ne man Konizacija tik sausio 20 d. Klp universitetineje ligoninėje, o gyd. Olga Šiaudvyt...
o kada tau?
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 15:34)
Ir dar, gyd is kauno sako, kad kaunieciai pagrinde daro su lazeliu konizacija, o vilnius su kilpa. Ar kas daretes kaune?
As Kaune dariausi, su kilpa.
Del nemalonaus kvapo gine mane perspejo, kad gali buti. Tai normalu, bet kol kas dar nieko nejauciu.
QUOTE(Auston @ 2010 01 13, 17:48)
Labas. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, gal lengviau bus kai bendrausime
Tikrai nesiskiria
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2010 01 12, 14:11)
Pasidžiaugsiu pas Jus,mano PAP tyrimas,praėjus 6 mėnesiams po konizacijos geras
Linkiu ir Jums visoms to paties
Linkiu ir Jums visoms to paties
Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 13:46)
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL..ar kam yra taip buve su gera pabaiga? Pas gyd tik 22 diena, siaubas..zinau, kad bus konizacija, ar kam yra buve tokie PAP atsakymai?
zeme slysta is po koju
zeme slysta is po koju
Cin3 tikrai nera pasaulio pabaiga. Tai tik ikivezine stadija. Jei po konizacijos lasteles neatsinaujina, esi sveika. Jei jos ims atsinaujinti vel darys konizacija, jei ir po pakartptinos konizacijos atsinaujins gali isimti gimda.
Man nuline vezio stadija ir as i viska ziuriu optimistiskai. Labai daug priklauso nuo musu nusiteikimo
panikuoti tau tikrai neverta, cia juk ne pasaulio pabaiga. Vat jei butu nustaytas 3 stadijo vezio stadija, tada panika suprantama. O dabar reikia dziaugtis, kad viskas laiku pastebeta. Nepanikuo, viskas bus ok
O cia ir forume sauni palaikymo komanda
saulytek, nu tu cia l. teisingai parasei