Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Rastika @ 2010 01 06, 20:42)
nefertite2006,] o kokio laipsnio tau CIN buvo?

Man buvo HSIL. Biopsijos nedare, iskart konizacija. Po 2 sav. atsakymas turetu buti.
Atsakyti
atsakymo dar nėra...pradedu panikuot...ginės žodžiai tokie išgasdino mane...kad čia viskas nuo tyrimo darytojo dabar priklauso kaip jis daro...sako cia jau jo sažinės reikalas...tai vat dabar galvoju jeigu atmestinai ta tyrima padarys g.gif
Atsakyti
daliuk, nebijok manau kad gydytojai zino ką daro console.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 07, 13:16)
atsakymo dar nėra...pradedu panikuot...ginės žodžiai tokie išgasdino mane...kad čia viskas nuo tyrimo darytojo dabar priklauso kaip jis daro...sako cia jau jo sažinės reikalas...tai vat dabar galvoju jeigu atmestinai ta tyrima padarys  g.gif

bet kas cia per pasakymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 07, 14:45)
bet kas cia per pasakymas g.gif
ne nu sakau kad paguostu tai ne dar gasdina ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 01 07, 15:02)
ne nu sakau kad paguostu tai ne dar gasdina ... g.gif

Nesinervuokim del to, reikia tiketis geriausio ir tiek mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidžiaugsiu pas Jus,mano PAP tyrimas,praėjus 6 mėnesiams po konizacijos geras thumbup.gif
Linkiu ir Jums visoms to paties 4u.gif
Atsakyti
allisa, didžiausi sveikinimai thumbup.gif o tu po 3 mėn. nesidarei PAP? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, radau temuke, nutariau parasyti. Man 23, rugpjuti dare konizacija AK, po triju menesiu PAP tyrimai geri 4u.gif dabar birzeli kartojimas. Galiu pasakyti tiek, kad nuo kovo menesio suzinojau, kad yra pakitimai, poto seke eile tyrimu, biopsija, CIN II ir visa kita, buvo nezmoniskai sunkus periodas...manau, kad ta, kuri patyre, tikrai ta zino...Taip pat visas, kurios dar nesidare onkocitologinio, siulau kuo greiciau ji pasidaryti, nes as pas gine nuejau tik profilaktiskai pasitikrinti, kadangi nutareme su V planuoti vaikeli...
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2010 01 04, 14:49)
aš gerai jaučiausi,todėl išsiprašiau namo,tą pačią dieną.susikeičiau su kolege ir šešias dienas buvau laisva.po to ėjau į darbą,biuletenio neėmiau.po savaitės tikrai gerai jaučiausi 4u.gif
bet mano viena draugė,net mėnesį nedirbo,taigi čia manau kiekvienai indvidauliai 4u.gif

mane paleido po 3val po operacijos, kai pabudau po narkozes 4u.gif

QUOTE(Gloria @ 2010 01 05, 14:11)
Na, pamascius nusprendziau daryti konizacija ir ko skubiau, nes pavasari-vasara negalesiu nedarbingumo pasiimti.
Dabar noreciau dar jusu patarimo. Gydytoja minejo, kad siuloma operuoti dviejais budais -

1. skalpeliu pjaut  - sake kad ilgesne operacija, kiek sudetingiau (daugiau narkoze gauni), po operacijos diena-dvi gerai butu ligonineje pabuti, bet gijymas greitesnis nes zaizda mazesne buna, mazesne komplikaciju tikimybe, daryti iskart PO mmm
2. elektrine kilpa  -siuolaikiskesnis budas, isleidzia ta pacia diena, bet daugiau isgrando ir zaizdos didesnes buna, paskui gali komplekaciju atsirasti (ta, kaip ji, endi...mioze  blush2.gif nepamenu kaip vadinasi) operacija reiketu atlikti PRIES mmm.

Gal galite pasidalinti - kokiu budu jus operavo, kodel ta buda pasirinkot, ar tikrai ta elektra iki mmm reiketu darytis? cia kazkaip visos raso kad PO  blink.gif

mane operavo kilpa, pasirinkti irgi nieko nesiule 4u.gif skalpeliu jeigu operuos, tai zaizda tures prideginti, ir kiek zinau, po skalpelio operacijos kraujuoja daugiau. Man asmeniskai ne kiek nekraujavo schmoll.gif
dare operacija butinai po mm
Atsakyti
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL..ar kam yra taip buve su gera pabaiga? Pas gyd tik 22 diena, siaubas..zinau, kad bus konizacija, ar kam yra buve tokie PAP atsakymai?
zeme slysta is po koju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 01 13, 12:46)
Sveikos, ar galite padeti..ka tik suzinojau, turiu CIN3 ir HSIL..ar kam yra taip buve su gera pabaiga? Pas gyd tik 22 diena, siaubas..zinau, kad bus konizacija, ar kam yra buve tokie PAP atsakymai?
zeme slysta is po koju sad.gif

Pirmiausia, tai nepanikuok, va imk 4u.gif Buna ir gera pabaiga, tikrai smile.gif
Man jau po konizacijos, taip pat cin3.Ryt pas gine ziuresim kaip sugijo.Dabar reikes nuolat tikrintis. tai tikrai nereiskia, kad jau vezys ir viskas.
as optimiste, linkiu ir jums visoms to paties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos paneles, na va ir man pries savaite dare konizacija, siaip gerai jauciuosi tik vakar pilva labai maude ir strenas, ar cia normalu? ir dar norejau paklausti kiek laiko tas vandenukas bega? ir ar pas jus irgi buvo toks nemalonus biskki kvapas, nes pas mane kai isbega tas vandenukas tai toks kvapas nemalonus, kazin ar cia taip turi buti ? unsure.gif
Atsakyti