Sveikos, radau temuke, nutariau parasyti. Man 23, rugpjuti dare konizacija AK, po triju menesiu PAP tyrimai geri
dabar birzeli kartojimas. Galiu pasakyti tiek, kad nuo kovo menesio suzinojau, kad yra pakitimai, poto seke eile tyrimu, biopsija, CIN II ir visa kita, buvo nezmoniskai sunkus periodas...manau, kad ta, kuri patyre, tikrai ta zino...Taip pat visas, kurios dar nesidare onkocitologinio, siulau kuo greiciau ji pasidaryti, nes as pas gine nuejau tik profilaktiskai pasitikrinti, kadangi nutareme su V planuoti vaikeli...
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2010 01 04, 14:49)
aš gerai jaučiausi,todėl išsiprašiau namo,tą pačią dieną.susikeičiau su kolege ir šešias dienas buvau laisva.po to ėjau į darbą,biuletenio neėmiau.po savaitės tikrai gerai jaučiausi
bet mano viena draugė,net mėnesį nedirbo,taigi čia manau kiekvienai indvidauliai
mane paleido po 3val po operacijos, kai pabudau po narkozes
QUOTE(Gloria @ 2010 01 05, 14:11)
Na, pamascius nusprendziau daryti konizacija ir ko skubiau, nes pavasari-vasara negalesiu nedarbingumo pasiimti.
Dabar noreciau dar jusu patarimo. Gydytoja minejo, kad siuloma operuoti dviejais budais -
1. skalpeliu pjaut - sake kad ilgesne operacija, kiek sudetingiau (daugiau narkoze gauni), po operacijos diena-dvi gerai butu ligonineje pabuti, bet gijymas greitesnis nes zaizda mazesne buna, mazesne komplikaciju tikimybe, daryti iskart PO mmm
2. elektrine kilpa -siuolaikiskesnis budas, isleidzia ta pacia diena, bet daugiau isgrando ir zaizdos didesnes buna, paskui gali komplekaciju atsirasti (ta, kaip ji, endi...mioze
nepamenu kaip vadinasi) operacija reiketu atlikti PRIES mmm.
Gal galite pasidalinti - kokiu budu jus operavo, kodel ta buda pasirinkot, ar tikrai ta elektra iki mmm reiketu darytis? cia kazkaip visos raso kad PO
mane operavo kilpa, pasirinkti irgi nieko nesiule
skalpeliu jeigu operuos, tai zaizda tures prideginti, ir kiek zinau, po skalpelio operacijos kraujuoja daugiau. Man asmeniskai ne kiek nekraujavo
dare operacija butinai po mm