Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Rastika @ 2010 01 04, 13:57)
o jus visas po operacijos iš karto paleido, man minėjo kad reikės viena naktį pagulėti g.gif

o po konizacijos ėjote į darbą? man minėjo kad 3 sav. ruošiasi bilioteni duoti, bet krizės metu nesinori eiti į biliotenį blush2.gif

aš gerai jaučiausi,todėl išsiprašiau namo,tą pačią dieną.susikeičiau su kolege ir šešias dienas buvau laisva.po to ėjau į darbą,biuletenio neėmiau.po savaitės tikrai gerai jaučiausi 4u.gif
bet mano viena draugė,net mėnesį nedirbo,taigi čia manau kiekvienai indvidauliai 4u.gif
Atsakyti
allisa, na gal man eitų tik kokiom 3 dienom susitarti, žinoma bus aišku tik po konizacijos. ačiū už ats. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 04, 15:55)
allisa, na gal man eitų tik kokiom 3 dienom susitarti, žinoma bus aišku tik po konizacijos. ačiū už ats. bigsmile.gif

Siaip nedarbinguma manau reiktu kaip minimum savaitei tikrai. Gydytoja sake, kad dvi savaites butinai visoms, o paskui tesia, kaip kuri jauciasi.

As likau su nakvyne po konizacijos, o ryte 9 val isvaziavau namo mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi manau kad kiekvienai individualiai unsure.gif kaip žaisdos po operacijos gyja ir pan. jauciu ir man greitai ateis po skalpeliu gultis
swoon.gif
Atsakyti
Aciu visoms atrasiusioms i mano zinute 4u.gif

Na, pamascius nusprendziau daryti konizacija ir ko skubiau, nes pavasari-vasara negalesiu nedarbingumo pasiimti.
Dabar noreciau dar jusu patarimo. Gydytoja minejo, kad siuloma operuoti dviejais budais -

1. skalpeliu pjaut - sake kad ilgesne operacija, kiek sudetingiau (daugiau narkoze gauni), po operacijos diena-dvi gerai butu ligonineje pabuti, bet gijymas greitesnis nes zaizda mazesne buna, mazesne komplikaciju tikimybe, daryti iskart PO mmm
2. elektrine kilpa -siuolaikiskesnis budas, isleidzia ta pacia diena, bet daugiau isgrando ir zaizdos didesnes buna, paskui gali komplekaciju atsirasti (ta, kaip ji, endi...mioze blush2.gif nepamenu kaip vadinasi) operacija reiketu atlikti PRIES mmm.

Gal galite pasidalinti - kokiu budu jus operavo, kodel ta buda pasirinkot, ar tikrai ta elektra iki mmm reiketu darytis? cia kazkaip visos raso kad PO blink.gif
Atsakyti
Gloria, man tai gine nesiule variantu ji sake is karto po mmm padarys konizacija ir reikes para paguleti, bet kiek zinau kitas buna ir ta pacia diena paleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
gloria, man dare su elektrine kilpa, pasirinkt nedave...dare praejus beveik savaitei po mm, sake svarbu kad butu po
Atsakyti
Man taip pat jokio pasirinkimo nedavė, darė su elektrine kilpa ir namo išvažiavau tą pačią dieną, tik po operacijos numigau apie 3 valandas. Tuo metu atostogavau, bet pagal savijautą jau sekančią dieną galėjau į darbą eiti (mano darbas sėdimas).
Operavo po mm, nes prieš mm didelė endometriozės tikimybė.
Atsakyti
man taip pat nieko neleido pasirinkti...darė kiek suprantu su elektros kilpa ir...vakar buvau pas ginekologe savo nuėjus tai sakė tikrai jau daug ir giliai man išpjovė....trečia savaitė o šašo dar nemažai like...tai kažkokiu vaistuku pylė...dar ryt eisiu užpils...o atsakymo dar nežinau...jaudinuos truputuka bet tikėkimės geriausio...
Atsakyti
As jau po visko...Operavo pirmadieni, vakar 8.30 jau isleido namo. Skausmo jokio, tik gal kai ilgiau pavaikstau truputi tempia pilvo apacia. I darba tikrai nesiverziu, geriau pagulinesiu namuose.
Rinktis taip pat negalejau, dare su kilpa. Tik va, cia perskaicius dabar nerimauju, nes man pries mm viskas daryta. Tikiuosi viskas bus ok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 06, 13:39)
As jau po visko...Operavo pirmadieni, vakar 8.30 jau isleido namo. Skausmo jokio, tik gal kai ilgiau pavaikstau truputi tempia pilvo apacia. I darba tikrai nesiverziu, geriau pagulinesiu namuose.
Rinktis taip pat negalejau, dare su kilpa. Tik va, cia perskaicius dabar nerimauju, nes man pries mm viskas daryta. Tikiuosi viskas bus ok  rolleyes.gif

Galima daryti ir prieš mm, svarbiausia, kad nebūtų nė mažiausio ,,tepliojimo".
Atsakyti
nefertite2006,] o kokio laipsnio tau CIN buvo?
Atsakyti