allisa, o tai po konizacijos per tuos 6 mėn. buvai pas ginės?
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 14:49)
na pas mane yra 2 laipsnio vėžinės lastelės... CIN 2 . ji žino kad mes planuojam nes jau kokius gal 4 mėn. nuolat pas ja lankausi dėl pastojimo, bet ji man pareiške kad po operacijos mažiausiai 6 mėn. reikės gerti KT o aš galvoju jei vskas gerai po operacijos kodėl negalima anksčiau l. noriu ko greičiau susilaukti
Pritariu valkirijai, geriau jau pakentek truputuka.Sekmes tau abiem atvejais, pasveikti ir vaikelio susilaukt
vajai kaip šiandien išsigandau...kraujuot pradėjau...jau penktadieni bus 2 savaitės vos vos tepliojo o šiandien net slabna pasidarė pamačius...bet gal sakau mėnesinės prasidėjo nelaiku.. bet jau 21 diena nuo ju praėjo gal po operacijos anksčiau buna .kraujas tai tamsus tai lyg šviesus nebsuprantu tokiu krešuliuku yra...o gyvas musėt turi jau stiprokai bėgt ar ir teplioja...
QUOTE(daliuk @ 2009 12 31, 09:18)
vajai kaip šiandien išsigandau...kraujuot pradėjau...jau penktadieni bus 2 savaitės vos vos tepliojo o šiandien net slabna pasidarė pamačius...bet gal sakau mėnesinės prasidėjo nelaiku.. bet jau 21 diena nuo ju praėjo gal po operacijos anksčiau buna .kraujas tai tamsus tai lyg šviesus nebsuprantu tokiu krešuliuku yra...o gyvas musėt turi jau stiprokai bėgt ar ir teplioja...
Nepergyvenk, tiesiog menesines prasidejo. Pas gydytoja reikia lekti tada, kai kraujuoji taip, kad per kojas bega. O dabar giliai ikvepk ir nusiramink
QUOTE(Valkiria @ 2009 12 31, 12:24)
Nepergyvenk, tiesiog menesines prasidejo. Pas gydytoja reikia lekti tada, kai kraujuoji taip, kad per kojas bega. O dabar giliai ikvepk ir nusiramink
Ačiū nuraminai...nu taip nėra kad per kojas bėgtu......matyt mm prasidėjo duok dieve...
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 17:10)
praėjus 3 mėnesiams dariausi tepinėlį ir viskas ok buvo
per paparastą ginekologinę apžiūrą,gydytoja pradžiugino,viskas gražiai sugijo,net nesimato,kad "apipjaustyta"
Sveikos, ryt ir man nusimato konizacija. Gal kas i az galite parasyti, kiek mazdaug davete
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 03, 14:35)
Sveikos, ryt ir man nusimato konizacija. Gal kas i az galite parasyti, kiek mazdaug davete
aš nieko sėkmės ryt
QUOTE(allisa @ 2010 01 03, 16:24)
aš nieko sėkmės ryt
aciu Kol kas jauciuosi gan ramiai. Turbut ryt sirdele virpes, nes dar ne karto net ligoninej nesu gulejus.
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 03, 16:56)
aciu Kol kas jauciuosi gan ramiai. Turbut ryt sirdele virpes, nes dar ne karto net ligoninej nesu gulejus.
As ir nieko nedaviau.
Sirdele ir man virpejo. Naturalu, juk ne kiekviena diena operuojies Viskas bus ok
Sekmes tau. Parasyk, kaip sekesi grizusi namo.
QUOTE(nefertite2006 @ 2010 01 03, 16:56)
nieko ten baisaus,svarbiausia po konizacijos nepersitemti parašyk kaip gryši namo
o jus visas po operacijos iš karto paleido, man minėjo kad reikės viena naktį pagulėti
o po konizacijos ėjote į darbą? man minėjo kad 3 sav. ruošiasi bilioteni duoti, bet krizės metu nesinori eiti į biliotenį
o po konizacijos ėjote į darbą? man minėjo kad 3 sav. ruošiasi bilioteni duoti, bet krizės metu nesinori eiti į biliotenį