121akela, tai kaip suprantu tau dar tik mėn. praėjo?
taip ir kelios dienos
121akela, man ginė minėjo kad gydymas truks mažiausiai 6 mėn. ar tiesa? o tu gal jau ir vaikų turi? nes aš l. bijau kad bus sunku pastoti vėl...
Na nez kaip tau, gal kazkas dar yra.Man reikes dabar kas 3-6 men tyrima kartot, nes rado cin3.
vaiku turiu , net 3
vaiku turiu , net 3
na pas mane yra 2 laipsnio vėžinės lastelės... CIN 2 . ji žino kad mes planuojam nes jau kokius gal 4 mėn. nuolat pas ja lankausi dėl pastojimo, bet ji man pareiške kad po operacijos mažiausiai 6 mėn. reikės gerti KT o aš galvoju jei vskas gerai po operacijos kodėl negalima anksčiau l. noriu ko greičiau susilaukti
Gloria, tik lek darytis konizacija, ir kuo greiciau. Man irgi buvo hsil, o ispjove ir CIN3 rado. Jau tris kartus po to onkocitologini dariausi, dabar jokiu pakitimu nera, bet gydytoja sake, kad jei su konizacija buciau uzdelsus koki pusmeti - metus, turbut butu teke jau ir gimda salint.
Ir maciau kalbejot apie gimdos gramdyma. Man abrazija dare ,,del visa ko", kad viskas butu maksimaliai padaryta vienos narkozes metu.
Ir maciau kalbejot apie gimdos gramdyma. Man abrazija dare ,,del visa ko", kad viskas butu maksimaliai padaryta vienos narkozes metu.
Valkiria, nesupratau kodėl tau gimdą grandė?
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 13:49)
na pas mane yra 2 laipsnio vėžinės lastelės... ji žino kad mes planuojam nes jau kokius gal 4 mėn. nuolat pas ja lankausi dėl pastojimo, bet ji man pareiške kad po operacijos mažiausiai 6 mėn. reikės gerti KT o aš galvoju jei vskas gerai po operacijos kodėl negalima anksčiau l. noriu ko greičiau susilaukti
O jei vezys isplis per ta laika??? Dieve apsaugok, bet jei nutiks blogiausia - kas tada tavo vaikuti augins??? Gal geriau jau paaukoti ta pusmeti ar metus, nemanai?
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 13:57)
Tiesiog profilaktiskai.
Valkiria, NA ŽINOMA DARIUSIU KĄ LIEPS GINĖ, bet jau taip trokštu vaikų
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 14:02)
Jei tu is Kauno, susirask gin.Gasiuniene. Ji dirba ir antroj ligoninej, ir Medgintre, ir Laso klinikoj.
Valkiria, ne aš iš Tauragės, operaciją darysiosi Klaipėdos Universitetinėje ligoninėje, tik kas darys pavardės nepasidomėjau, bet po sav. sužinosiu
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 11:33)
Sveikutės, visko tingėjau skaityti, bet aš taip pat po naujųjų darysiuosi konizaciją o dar esu negimdžiusi
Papildyta:
pukuotukassss, kelintas tau laipsnis buvo iki vėžinės stadijos? man yra antras
Papildyta:
121akela, tai tau per mėn. baigėsi visi tepliojimai?
Papildyta:
allisa, linkiu sėkmės tik nzn kas tas PAP?
Papildyta:
pukuotukassss, kelintas tau laipsnis buvo iki vėžinės stadijos? man yra antras
Papildyta:
121akela, tai tau per mėn. baigėsi visi tepliojimai?
Papildyta:
allisa, linkiu sėkmės tik nzn kas tas PAP?
PAP sutrumpintai vadinamas gimdos kaklelio tepinėlis