Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(zipzip @ 2009 12 23, 00:23)
o man jau dvi savaites po biopsijos ir kraujuoju  verysad.gif  rytoj bandysiu kreiptis i vietinius gydytojus. idomu kokios galetu buti priezastys  g.gif

as 3 sav.kraujavau,budavo ir sviezio kraujo,kaip is zaizdos.ir su gleivem,bet kiek eidavau,sake nieko blogo,tiesiog visom skirtingai,o aplamai kol uzgis ,tai apie 1,5 men.Man snd.menuo,israse zvakuciu
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 23, 13:39)
as 3 sav.kraujavau,budavo ir sviezio kraujo,kaip is zaizdos.ir su gleivem,bet kiek eidavau,sake nieko blogo,tiesiog visom skirtingai,o aplamai kol uzgis ,tai apie 1,5 men.Man snd.menuo,israse zvakuciu

o Jums paprasta biopsija buvo ar konizacija? man tai tik paprasta biopsija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloria @ 2009 12 21, 01:21)
Aciu uz patarima. O ar dare jums kolposkopija? Be PAP testo atsakymo ar turejote dar kokiu abejoniu kad kartojote testa?
Man idomiausia kad kolposkopijos metu (man dare 2 kartus) nesimate nieko itartino, nes, pasak gydytoja, "...ji mate priesvezini kakleli kokius 1000 kartu ir zino kaip tai atrodo..."  unsure.gif

Man nei kalposkopijos nei biopsijos nedare, nes esa dar nebuvo reikalo doh.gif Juk tik atipines lasteles pap rodo, tai gi cia niekis. Po trecio Pap iskart sake konizacija daryt, nes siek tiek blogesnis atsakymas.O vat prapjovus ir surado jau tunanti vezi mirksiukas.gif Net gydytoja mane operavusi nesitikejo, kad ispjovus ras jau nulines stadijos vezi.
Kadangi kiekvienas zmogus yra unikalus ir tai ir situacija unikali ir negalima spresti pagal sablona mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Todel galima 100000 kartu ziureti, taciau ne visada zinoti kas yra is tikruju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 12 23, 17:56)
o Jums paprasta biopsija buvo ar konizacija? man tai tik paprasta biopsija  unsure.gif

man konizacija
Atsakyti
Su sventem visas 4u.gif
Pasigirsiu, jau baigesi visi man tepliojimai , iskart po mm, kurios "atejo"laiku.
O del uzdegimo pas gine eisiu po Nauju.Nezinau , ar skirs koki gydyma, ar ne g.gif
Tai tiek. Laimingų Naujų ir svarbiausia stiprios sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
na,o man jau po konizacijos praėjo 6 mėn,tai iš kart po naujų kartosiu PAP,bijau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, visko tingėjau skaityti, bet aš taip pat po naujųjų darysiuosi konizaciją verysad.gif o dar esu negimdžiusi verysad.gif

Papildyta:
pukuotukassss, kelintas tau laipsnis buvo iki vėžinės stadijos? man yra antras
Papildyta:
121akela, tai tau per mėn. baigėsi visi tepliojimai? g.gif
Papildyta:
allisa, linkiu sėkmės tik nzn kas tas PAP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:33)
Sveikutės, visko tingėjau skaityti, bet aš taip pat po naujųjų darysiuosi konizaciją verysad.gif  o dar esu negimdžiusi verysad.gif

Papildyta:
pukuotukassss, kelintas tau laipsnis buvo iki vėžinės stadijos? man yra antras
Papildyta:
121akela, tai tau per mėn. baigėsi visi tepliojimai? g.gif
Papildyta:
allisa, linkiu sėkmės tik nzn kas tas PAP? blush2.gif

Na taip, is kart po mm. thumbup.gif
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
121akela, o kaip po operacijos jauteisi ar skaudėjo? g.gif
Atsakyti
Nieko man neskaudejo, ir po narkozes taip gerai isimiegojau. lotuliukas.gif Pirma savaite saugojaus, nes taip buvo liepta, bet kad skaudetu ka tai ne.Buvo kad pamaude truputi pilvo apacia , bet kaip ir per mm taip buna.
Paskaiciau kaip kitos sunkiai po narkozes atsigauna, apie skausmus, tai aciu dievui neteko nieko panasaus patirt.
Operavo mane apie 11.30, o 17.00 as jau namie sau skaniai miegojau, nes gavau dviguba doze narkozes.
Atsakyti
121akela, blink.gif tiek ilgai vyko operacija doh.gif tiesa ar reikėjo mokėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 29 gruodžio 2009 - 13:46
Neilgai, juk sakau kad 5 jau namie buvau.Ta operacija apie pusvalandi, paskui kol atsibudau, apie 1, bet sake dar pamiegot nors iki 4 tada galesiu namo.tai taip ir padarem.
MOket niekas neprase, bet daviau
Atsakyti