Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Leilla @ 2009 10 15, 13:41)
man gydytoja patare sesias savaites panasiai susilaikyti  g.gif

ech..jau nebeturiu kantrybes..5a savaite i pabaiga + vaisingo dienos smile.gif negi niekas nesilaikete rezimo +- savaite ???
Atsakyti
as tai laikysiuos kaip sakant nedega man biggrin.gif
Atsakyti
o vonia-gydytojas sake,kad galima greiciau nei myletis? 3-4 savaites ir gali mirkti..ar jums taip pat?

tiesiog kai sake instrukcijas buvau po narkozes..girdejau, o kita diena ne viska pamenu smile.gif gydytojas atostogauja smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zziviliukas: 15 spalio 2009 - 18:33
man del maudymosi sake kad vidaus giliai neplauti kazkaip taip supratau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilla: 15 spalio 2009 - 18:55
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 10 15, 19:32)
o vonia-gydytojas sake,kad galima greiciau nei myletis? 3-4 savaites ir gali mirkti..ar jums taip pat?

tiesiog kai sake instrukcijas buvau po narkozes..girdejau, o kita diena ne viska pamenu smile.gif gydytojas atostogauja smile.gif)

man rekomendavo nesimyleti 8 savaites,6 nesidenginti ir nesimaudyti,tik po dusu.
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2009 10 15, 13:49)
ech..jau nebeturiu kantrybes..5a savaite i pabaiga + vaisingo dienos smile.gif negi niekas nesilaikete rezimo +- savaite ???

Geriau jau laikykis rekomendacijų, o jei jau taip nebegali pakentėt tai nueik pas ginę pasiklaust 4u.gif

QUOTE(Zziviliukas @ 2009 10 15, 19:32)

Man tai liepė 6 savaites palaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 15, 11:58)
merginos po tos konizacijos nekraujavau visiskai, o siandien pasirode,nestipriai bet vistiek, ar tai normalu  g.gif  ?

Sveika. Normalu - šašas nukrito (man tas pats wink.gif) Gydytoja sakė, kad pirmas menstruacijas per tuos kraujavimus bus sunku pastebėti. Tačiau manau, kad pastebėsiu, nes tepa tamsoku krauju, o per mmm jis būna, taip sakant, šviežas smile.gif
Beje, praeitą savaitę sužinojau savo rezus - CIN3/CIN. Sako, viskas, kas imanoma, padaryta, o dabar teks laukti kito onkocitologinio tepinelio po poros mėnesių.
Tai tokios naujienėlės blink.gif Nu bet jokio nervo, jokios baimės - kažkaip labai normaliai viską išeina priimti. Jau imu manyti, kad esu ne visai normali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2009 10 15, 20:50)

Beje, praeitą savaitę sužinojau savo rezus - CIN3/CIN. Sako, viskas, kas imanoma, padaryta, o dabar teks laukti kito onkocitologinio tepinelio po poros mėnesių.

o cia jau negerai tas CIN3 ? nelabai as dar gaudausi tuose visuose pavadinimuose blush2.gif o ir pati pergyvenu, greiciau tas atsakymas ateitu,zinociau ir butu ramiau, nei nezinioj dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:14)
o cia jau negerai tas CIN3 ? nelabai as dar gaudausi tuose visuose pavadinimuose  blush2.gif  o ir pati pergyvenu, greiciau tas atsakymas ateitu,zinociau ir butu ramiau, nei nezinioj dabar  blush2.gif

manau,kad nera blogai labai,kiti gyd.tik su tokiais atsak.ir operuoja.Onkocitol.skaiciau buvo hsil,tai cia gal taip ir reiskia kad cin 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 16 spalio 2009 - 07:35
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 16, 07:25)
manau,kad nera blogai labai,kiti gyd.tik su tokiais atsak.ir operuoja

o operuoja tai ka ? gimdos salinimas ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 10 16, 09:34)
o operuoja tai ka ? gimdos salinimas ?

ne.konizacija.Gimdos salint nereikia
Atsakyti
vajej tai kiek cia tu konizaciju gali daryti ? maniau viena karta blush2.gif
Atsakyti