Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(skrega @ 2009 12 14, 23:01)
sveikinimai 4u.gif  thumbup.gif

o as pries savaite irgi gavau laiska del konizacijos rezultatu,bet vistiek jie buvo neiskus doh.gif
kai Pap tyrymas rode HSIL,tai dabar parase taip:''rastas vienas is CIN'' doh.gif be komentaru doh.gif ir kad ateiti po 6men.net jau uzregistravo.Tik paskutinis sakinis buvo paguodziantis smile.gif kad ir moteris turedamos viena is CIn pasveiksta ir mes jums to linkime biggrin.gif
tai kaip ir tikejausi,nieko gero jie man nepasake,bet labai tikiuosi,kad geguzes menesi Pap rezultatai bus geresni

Labai issamus atsakymai doh.gif Visgi skirtumas yra ar rado cin1 ar cin3, bent jau as noreciau zinoti tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Norejau paklausti kiek laiko praleidziat ligoninej po konizacijos.
Atsakyti
as Airijoje visai nepraleidau laiko ligonineje.Man padare ir iskart paleido,nes buvo tik daline narkoze
Atsakyti
QUOTE(godiuka @ 2009 12 15, 15:21)
Sveikos.Norejau paklausti kiek laiko praleidziat ligoninej po konizacijos.

aš gerai jaučiausi,todėl išsiprašiau namo tą pačią dieną 4u.gif
Atsakyti
Mane pagulde, sekancia diena operacija, trecia diena namo, biuletenis 10 dienu.
Atsakyti
nepatikesit,o man airiai jokio biletenio nedave,tai teko eiti pas lietuvius ir skustis skausmais,tai dave savaitei doh.gif
Atsakyti
Mane isoperavo ir sekanti ryte jau galejau vaziuoti namo. Nedarbingumas anot gydytojos maziausiai 14 dienu, viskas priklauso nuo gyjimo.

Tai Airijoje po konizacijos nedave nedarbingumo doh.gif Boze, kuria kuno vieta jie masto doh.gif Neisivaizduoju kaip butu reikeje eiti i darba doh.gif
Nors atsimenu pati kai Anglijoje gyvenau, tai daug dalyku, kas liecia gydytojus, nuostaba kele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 15, 20:26)
Mane pagulde, sekancia diena operacija, trecia diena namo, biuletenis 10 dienu.

O kokiam mieste ir kokioj ligoninej cia taip lepino? smile.gif g.gif
As tai ryte atvaziavau, per pietus isoperavo, vakare apie 16h namuciu isleido. atsipeikejau, ir sako, gali vaziuoti jau namuciu smile.gif bilioteni tai kiek nori, tik max 10 dienu gali (taip sake), o daktare tesia kiek nori. Tai as bilioteny buvau daugiau nei dvi savaites.
Atsakyti
Cia kaune kmuk taip. Lepinimu to tikrai nepavadinciau, manau taip ir turetu but. Neisivaizduoju, jei opreracija butu dare kaip atejus i paprasta ginekologine apziura, ar iskart po operacijos namo vaziuot. As visa diena paipaliojausi dar po narkozes, o kita diena, kadangi viskas buvo gerai isleido namo, bet grieztai savaite gera liepe gulimo rezimo laikytis.

p.s. Del mm. Atrodo busiu ju sulaukus tada kada jos ir turejo but. Tikiuosi kartu su jom pasibaigs ir tie tepliojimai.
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 16, 13:48)
Cia kaune kmuk taip. Lepinimu to tikrai nepavadinciau, manau taip ir turetu but. Neisivaizduoju, jei opreracija butu dare kaip atejus i paprasta ginekologine apziura, ar iskart po operacijos namo vaziuot. As visa diena paipaliojausi dar po narkozes, o kita diena, kadangi viskas buvo gerai isleido namo, bet grieztai savaite gera liepe gulimo rezimo laikytis.

p.s. Del mm. Atrodo busiu ju sulaukus tada kada jos ir turejo but. Tikiuosi kartu su jom pasibaigs ir tie tepliojimai.

Na idomu pasiklausyti, suzinoti, kaip skirtingai i sia problema ziuri skirtingos ligonines, skirtingi daktarai, o jau apie kitas salis jau nera net ka kalbeti. Na man tai palata buvo duota, ir aisku lova smile.gif, bet vakare jau ir namuciu. Del to pirma karta girdziu, kad is vakaro pasiguldo, ir dar para po operacijos, tik tada namo. Nes cia atseit nieko baisaus nera. daugiau daktaru prieziuros nereikia, tik paciai save myleti ir priziureti, ir kaip ir tau, lovos rezimas. sedeti neleido, labai letai judeti, kuo maziau staigiu judesiu. jokiu sunkiu kilnojimu. O jei kas blogai, lekti pas daktaru. Del to man ir pasirode, kad tai lepinimas, kai ne ta pacia diena vare namuciu smile.gif
Niekaip nedasunta, kaip airijoj taip ziuri i sia problema. Apskritai, kaip gali taip skirtingai ziureti, kai lietuvoj prigasdina, ne duok dieve pakelsi sunkiau, o tenai, varo i darbo, net nepasiteiravus, kokio sudetingumo darbas. Tai arba daktarai mus cia tiek prigasdino, arba airiai nerimtai ziuri visai i sita problema ... g.gif
Atsakyti
ir dar nepamirskit,kad buvo daline narkoze,net kai ka jutau doh.gif ir dar kiek jus sakete tai jums sekso,sporto vonios negalima 5-6 savaites,ar as gerai supratau g.gif nes Airijoje tai 3-4 savaites,bet jau 5 savaite,kaip kankinu SV
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 12 17, 01:03)
ir dar nepamirskit,kad buvo daline narkoze,net kai ka jutau doh.gif ir dar kiek jus sakete tai jums sekso,sporto vonios negalima 5-6 savaites,ar as gerai supratau g.gif nes Airijoje tai 3-4 savaites,bet jau 5 savaite,kaip kankinu SV

Na man sake, kad pilnaverti gyvenima galima gyventi po menesio, ir kiek supratau, tik jei kas negerai, tada dar palaukti. Bet cia tikrai jau rase ivairiai, ir 1,5 men ir 2 men.
Atsakyti