Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

[quote=saulytek,2009 12 11, 18:25]
[quote=pukuotukassss,2009 12 11, 18:17]

[/quote

As suprantu, kad pasalino tik vieta, kur buvo negeros lasteles, o ne visa kakleli. Kaip man gydytoja aiskino, kaip is obuolio seklas isimi, kazkas panasaus.......
[/quote]

as ir taip supratau, kad ne visa kakleli salina, o tik ta vieta, kur pazeidimai yra
Papildyta:
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 11, 14:40)

Cia as suprantu kad taip ima biopsija is gimdos g.gif .Man ytaria endometrioze,taibiopsijai paimt is gimdos reikalinga narkoze,tai tuo paciu ir paeme.Uztat gal mergaites ir nesupranta,kodel vienom ima su narkoze biopsija,kitom be.As manau kad jei is kaklelio tai be narkozes,o is gimdos su.
Siaip pagal atsakyma as suprantu,kad dar nereikejo operuotis,bet kai eidavau pas daktarus,tai vis gazdindavo,kad tiek metu pakitimai,ir virusas,tai tipo vistiek jau jie nebepraeis,bet operuot neskubino,o tik stebejima

aisku, man biopsija tik kaklelio dare, tai tik pasalde su kazkokiais vaistukais ir viskas, nors jausmas ne pats maloniausias vis tiek buvo doh.gif
Atsakyti
[quote=121akela,2009 12 11, 21:01]
Mano gine mane siunte i onkologini, kad isgirst kita nuomone.Tai ,patikekit, isejau is ten tiek prigazdinta, kad šakes doh.gif .Blioviau visa kelia namo, o vyras ramino.
O onkologiniam gal tu buvai pas gyd.SK......a?Mane tai jis baisiai prigazdino,kad jau gal reiks viska ir gimda salint,ir apie tas visokias ligas ,tipo as jom sirgau,o kai atejo atsakymas hsil,liepe atvaziuot po 3 men.nes limitai baigias operacijom,valdzia neduoda pinigu ir t.t.Tada as ir ieskojau privataus kab.
Papildyta:

As suprantu, kad pasalino tik vieta, kur buvo negeros lasteles, o ne visa kakleli. Kaip man gydytoja aiskino, kaip is obuolio seklas isimi, kazkas panasaus.......
[/quote]
GYd.issireiske kad reikia NUREZT,PATRUMPINT KAKLELI,tai as ir pradejau mastyt,kaip ten ji sutrumpina
Atsakyti
pukuotukassss ,dariausi paprastą,Endemixe.
Ten man sakė,kad jeigu jau kažkas bus,rodys tikrai,juk ir Kauno klinikose paprastą daro g.gif
Atsakyti
taip pas ta gydytoja buvau.Irgi sake tik greiciau cia pas mane vaziuok operuotis ir tt.nes ner cia ko laukt, vezys bla, bla bla
zodziu prigazdino normaliai doh.gif
Bet mano gine pati operuoja , tai as pas ja ir operavaus.
Atsakyti
Man uzdegimai irgi gine sake,buvo nuo zaizdeles kaklelio...O,kai padare konizacija nustate lėtinis cervicitas...tai reiškia lėtinis uzdegimas....na ir ką...lėtinis,tai tas pats kaip neišgydomas..O to uzdegimu požymiu man iš vis nebūdavo,,apart išskyrų....Tai dabar po konizacijos tepliojimo tikrai sumažėjo,bet tas uzdegimas lėtinis tai manau nedings vistiek...
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 12, 18:19)
Man uzdegimai irgi gine sake,buvo nuo zaizdeles kaklelio...O,kai padare konizacija nustate lėtinis cervicitas...tai reiškia lėtinis uzdegimas....na ir ką...lėtinis,tai tas pats kaip neišgydomas..O to uzdegimu požymiu man iš vis nebūdavo,,apart išskyrų....Tai dabar po konizacijos tepliojimo tikrai sumažėjo,bet tas uzdegimas lėtinis tai manau nedings vistiek...

Na idomiai cia. As tikrai nezinojau, kad letinis uzdegimas sunkiai isgydomas, o gal net nepagydomas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 12, 19:19)

Na tai va,tai man dabar ir ydomu,tai reiskias ir po konizacijos,vel tie pakitimai palaipsniuj gali atsirast,tai gale vistiek salinimas manau bus.Bet kokia liga letine tai ir reiskia kad nepagydoma,
Papildyta:
QUOTE(121akela @ 2009 12 12, 16:01)
taip pas ta gydytoja buvau.Irgi sake tik greiciau cia pas mane vaziuok operuotis ir tt.nes ner cia ko laukt, vezys  bla, bla bla 
zodziu prigazdino normaliai doh.gif
Bet mano gine pati operuoja , tai as pas ja ir operavaus.

As pas ji vaziavau,nes rekomendavo drauge,bet as jau jo niekam nesiulyciau.Na drauge pas ji ejo iskart su lt.tai gal delto jai viskas buvo thumbup.gif ,o as neskubejau svaistytis
Atsakyti
sveikos, norejau info, nes nelabai cia suprantu tuos reikalus, man pries 3metus gimdymo metu plyso GK, ir ji netaisiklingai susiuvo, gavosi zaizdele, pastoviai kamuoja uzdegimai ir pan... gine pasiule operacija, kad sutvarkyti kalkleli, tai kas cia per operacija gal galit pasakyti? anksciau turejau ZPV, bet dabar nebeturiu, buvo cista, bet dingo, tyrymai kaip ir nieko nerodo. Ir sake operacijos metu reikalinga narkoze, ko labiausiai bijau. g.gif Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 13 gruodžio 2009 - 23:17
QUOTE(do22 @ 2009 12 14, 01:14)
sveikos, norejau info, nes nelabai cia suprantu tuos reikalus, man pries 3metus gimdymo metu plyso GK, ir ji netaisiklingai susiuvo, gavosi zaizdele, pastoviai kamuoja uzdegimai ir pan... gine pasiule operacija, kad sutvarkyti kalkleli, tai kas cia per operacija gal galit pasakyti? anksciau turejau ZPV, bet dabar nebeturiu, buvo cista, bet dingo, tyrymai kaip ir nieko nerodo. Ir sake operacijos metu reikalinga narkoze, ko labiausiai bijau. g.gif Aciu.

gine turetu paaiskint,ar konizacija,ar taip kokia kosmetine kaklelio operacija.Pas mane ir buvo kaklelis plyses gimd.metu pries 14 metu,ir zaizdele nuo tada,tai dabar dare konizacija,bet ne delto,kad kaklelis negraziai susiutas
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 12, 17:19)

O ar skyre koki nors gydyma?
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 13, 18:14)
Na tai va,tai man dabar ir ydomu,tai reiskias ir po konizacijos,vel tie pakitimai palaipsniuj gali atsirast,tai gale vistiek salinimas manau bus.Bet kokia liga letine tai ir reiskia kad nepagydoma,
Papildyta:

As pas ji vaziavau,nes rekomendavo drauge,bet as jau jo niekam nesiulyciau.Na drauge pas ji ejo iskart su lt.tai gal delto jai viskas buvo thumbup.gif ,o as neskubejau svaistytis

ko gero drinks_cheers.gif , nes matosi, kad lt labai norintis biggrin.gif ,
Atsakyti
siandien suzinojau konizacijos atsakyma, toks pat kaip ir biopsijos cin 3, ca in situ. kaip gyd sake su manimi dabar visas tvarkoj, belieka tikrintis po triju ir po sesiu men, tada spres koks tikrinimu daznumas reikalingas. dar sake po puses metu pasidaryti zpv tyrima.
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 12 08, 17:10)
Valio!!!!!!!!!!!!!! Kraujo atsakymas del kiausidziu vezio neigiamas  mirksiukas.gif  Aisku, nerimas viduje yra, nes ne visada tas tyrimas tiksliai parodo, bet bent jau sienom is proto nebelipu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif thumbup.gif

o as pries savaite irgi gavau laiska del konizacijos rezultatu,bet vistiek jie buvo neiskus doh.gif
kai Pap tyrymas rode HSIL,tai dabar parase taip:''rastas vienas is CIN'' doh.gif be komentaru doh.gif ir kad ateiti po 6men.net jau uzregistravo.Tik paskutinis sakinis buvo paguodziantis smile.gif kad ir moteris turedamos viena is CIn pasveiksta ir mes jums to linkime biggrin.gif
tai kaip ir tikejausi,nieko gero jie man nepasake,bet labai tikiuosi,kad geguzes menesi Pap rezultatai bus geresni
Atsakyti