QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 10, 19:17)
Pukuotukai, o tau biopsija dare pries konizacija? Butu gal buves tikslesnis atsakymas. Jauciu busi tas atvejis, kai uzdegimas iskraipe onkocit. atsakyma.
Ir gal gali papasakot del ko tau gimda gramde?
Biopsija man daryta pries pusantru metu,rode uzdegima.O onkocitologinius as dariaus kas 3men,tai lsil,tai hsil,zaizdele pas mane 14 metu,man labai jau daug nervu kainavo kas 3 men lankytis pas onkologa(o pas juos lankaus jau apie 5 m).Man vis paskauda tai strenus,tai pilvo apacia,as jau buvau prisigalvojus visko.Tai cia operavaus jau kaip ir savo prasymu,Bet kaip isgydit ta uzdegima?man padare onkoc.tyr rode uzdegima,tada paskyre 2 antibijotikus,po ju pakartojus tyr.rode HSIL,po 2 sav.vel uzdegimas-antibijotikai-po 1,5 konizacija,atsak.cin1 ir letinis cervicitas.Tai as taip suprantu,kad be sansu ta uzdegima isgydit?Kaip gyd.sako,kad kaklely daug gleiviu ir ten sunkiai prieina per jas vaistai,todel ir neissigydo.O siaip kada tas laikas operuotis,net nesuprasi,kai ateina atsakymas cin 3,tai sako nelabai jums pasiseke,cin 2 l.retai kada nustato,cin 1 kad nereikia operuot
.
Papildyta:
QUOTE(saulytek @ 2009 12 10, 21:05)
Hmmm, tikrai idomu, kodel tau gimda gramde ????
Cia as suprantu kad taip ima biopsija is gimdos
.Man ytaria endometrioze,taibiopsijai paimt is gimdos reikalinga narkoze,tai tuo paciu ir paeme.Uztat gal mergaites ir nesupranta,kodel vienom ima su narkoze biopsija,kitom be.As manau kad jei is kaklelio tai be narkozes,o is gimdos su.
Siaip pagal atsakyma as suprantu,kad dar nereikejo operuotis,bet kai eidavau pas daktarus,tai vis gazdindavo,kad tiek metu pakitimai,ir virusas,tai tipo vistiek jau jie nebepraeis,bet operuot neskubino,o tik stebejima