Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(121akela @ 2009 12 11, 11:33)
Sveikutes, na va suzinojau atsakyma.Nieko gero- cin 3, ir dar kazkoks letinis cervicitas verysad.gif

Sekmes jum mergaites, ir geru rezultatu 4u.gif

Laba diena, na CIN-3, tikrai nėra labai gerai. Na o lėtinis cervicitastas paprasčiausias gimdos kaklelio uždegimas. O gal tau dėl to tyrimo rezultatus iškreipė? Ko kį tau gydymą paskyrė?
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 10, 19:17)
Pukuotukai, o tau biopsija dare pries konizacija? Butu gal buves tikslesnis atsakymas. Jauciu busi tas atvejis, kai uzdegimas iskraipe onkocit.  atsakyma.
Ir gal gali papasakot del ko tau gimda gramde? blink.gif  g.gif

Biopsija man daryta pries pusantru metu,rode uzdegima.O onkocitologinius as dariaus kas 3men,tai lsil,tai hsil,zaizdele pas mane 14 metu,man labai jau daug nervu kainavo kas 3 men lankytis pas onkologa(o pas juos lankaus jau apie 5 m).Man vis paskauda tai strenus,tai pilvo apacia,as jau buvau prisigalvojus visko.Tai cia operavaus jau kaip ir savo prasymu,Bet kaip isgydit ta uzdegima?man padare onkoc.tyr rode uzdegima,tada paskyre 2 antibijotikus,po ju pakartojus tyr.rode HSIL,po 2 sav.vel uzdegimas-antibijotikai-po 1,5 konizacija,atsak.cin1 ir letinis cervicitas.Tai as taip suprantu,kad be sansu ta uzdegima isgydit?Kaip gyd.sako,kad kaklely daug gleiviu ir ten sunkiai prieina per jas vaistai,todel ir neissigydo.O siaip kada tas laikas operuotis,net nesuprasi,kai ateina atsakymas cin 3,tai sako nelabai jums pasiseke,cin 2 l.retai kada nustato,cin 1 kad nereikia operuot g.gif .
Papildyta:
QUOTE(saulytek @ 2009 12 10, 21:05)
Hmmm, tikrai idomu, kodel tau gimda gramde ????

Cia as suprantu kad taip ima biopsija is gimdos g.gif .Man ytaria endometrioze,taibiopsijai paimt is gimdos reikalinga narkoze,tai tuo paciu ir paeme.Uztat gal mergaites ir nesupranta,kodel vienom ima su narkoze biopsija,kitom be.As manau kad jei is kaklelio tai be narkozes,o is gimdos su.
Siaip pagal atsakyma as suprantu,kad dar nereikejo operuotis,bet kai eidavau pas daktarus,tai vis gazdindavo,kad tiek metu pakitimai,ir virusas,tai tipo vistiek jau jie nebepraeis,bet operuot neskubino,o tik stebejima
Atsakyti
QUOTE(121akela @ 2009 12 11, 11:33)
Sveikutes, na va suzinojau atsakyma.Nieko gero- cin 3, ir dar kazkoks letinis cervicitas verysad.gif

nenukabink nosies 4u.gif ir man CIN 3 buvo,po konizacijos praėjus 3 mėnesiams,PAP atsakymas,be pakitimų,viskas ok.
dabar neužilgo darysiuosi PAp,jau bus praėję 6 mėnesiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 11, 16:46)
nenukabink nosies 4u.gif ir man CIN 3 buvo,po konizacijos praėjus 3 mėnesiams,PAP atsakymas,be pakitimų,viskas ok.

O koki jus darot,ta paprasta,ar ta brangesni?as mastau,kuri geriau darytis,kuris tikslesnis?cia mergina rase,kad dare,tai abieju atsakymai buvo vienodi,ir to paprasto ir brangesnio g.gif
Papildyta:
QUOTE(121akela @ 2009 12 11, 12:33)

Bet dar nera ir labai blogai cia,pakartojus po 4 men reik tiketis bus visai be pakitimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 11, 12:40)
As manau kad jei is kaklelio tai be narkozes,o is gimdos su.

man gimdos kaklelio biopsija buvo su narkoze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2009 12 11, 13:24)
Laba diena, na CIN-3, tikrai nėra labai gerai. Na o lėtinis cervicitastas paprasčiausias gimdos kaklelio uždegimas. O gal tau dėl to tyrimo rezultatus iškreipė? Ko kį tau gydymą paskyrė?

QUOTE(allisa @ 2009 12 11, 14:46)

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 11, 14:56)
Papildyta:

Bet dar nera ir labai blogai cia,pakartojus po 4 men reik tiketis bus visai be pakitimu thumbup.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na gydymo dar jokio nepaskyre, tik telefonu kalbejausi.Sake tik , kad reikes kartoti tepineli po 3-6men.
Paskaiciau jusu pasisakymus tai ir nuotaika pakilo smile.gif , kazkaip nusigandus buvau jau
Tikiuosi, kad bus gerai viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 121akela: 11 gruodžio 2009 - 15:39
QUOTE(121akela @ 2009 12 11, 16:39)
Aciu uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na gydymo dar jokio nepaskyre, tik telefonu kalbejausi.Sake tik , kad reikes kartoti tepineli po 3-6men.
Paskaiciau jusu pasisakymus  tai ir nuotaika pakilo smile.gif , kazkaip nusigandus buvau jau
Tikiuosi, kad bus gerai viskas.

Jei gerai pasalino ta vieta su negerom lastelem, tai viskas ok. Visada reikia tiketis geriausio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 12 11, 16:17)
man gimdos kaklelio biopsija buvo su narkoze  unsure.gif

man irgi. Gimdos nelietė. .. rolleyes.gif

Aš irgi galvoju, kokiu būdu tas gimdos kaklelio uždegimas išgydomas.. Pas mane jis jau daug metų yra ir "nepasiduoda" jokiems vaistams... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 gruodžio 2009 - 16:58
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 11, 18:55)
man irgi. Gimdos nelietė. ..  rolleyes.gif

Aš irgi galvoju, kokiu būdu tas gimdos kaklelio uždegimas išgydomas.. Pas mane jis jau daug metų yra ir "nepasiduoda" jokiems vaistams...  unsure.gif

Buvau pas gyd.onkologiniam,tai jis mane l.isgazdino,kad tipo jei pastoviai uzdegimas,o taip pas mane yra,tai reiskias esu persirgus blink.gif ,gonoreja,hlamidijom ar dar kazkuo baisaus blink.gif ,ir savo laiku neissigydziau.Man tai buvo sokas.juolab kad man vyras pirmas ir vienintelis bent kolkaskas lotuliukas.gif .O mano gine patikino kad tikrai niekuo panasaus nesirgau,nes pastoviai lankaus,ir butu pastebejus g.gif .Tai iskur tas uzdegimas?as dar galvoju,kad del zaizdeles,na bus matyt kas bus dabar,jei nera zaizdeles tai gal ir uzdegimu neturi but?o ten kiek to kaklelio pasalina?ir kas dabar yra toje vietoje kur jo nera?as nelabai suprantu kaip ten yra,jis prie gimdos tai kas dabar ten?Ir dar tai jei dabar kaklelis pasalintas,tai realiai man taip atrodo,kad turetu dazniau kartotis gimdos uzdegimai,nes infekcija dabar pateks ten greiciau,nebus barjero?o gal as klystu?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 11, 18:17)
Buvau pas gyd.onkologiniam,tai jis mane l.isgazdino,kad tipo jei pastoviai uzdegimas,o taip pas mane yra,tai reiskias esu persirgus blink.gif ,gonoreja,hlamidijom ar dar kazkuo baisaus blink.gif ,ir savo laiku neissigydziau.Man tai buvo sokas.juolab kad man vyras pirmas ir vienintelis bent kolkaskas lotuliukas.gif .O mano gine patikino kad tikrai niekuo panasaus nesirgau,nes pastoviai lankaus,ir butu pastebejus g.gif .Tai iskur tas uzdegimas?as dar galvoju,kad del zaizdeles,na bus matyt kas bus dabar,jei nera zaizdeles tai gal ir uzdegimu neturi but?o ten kiek to kaklelio pasalina?ir kas dabar yra toje vietoje kur jo nera?as nelabai suprantu kaip ten yra,jis prie gimdos tai kas dabar ten?Ir dar tai jei dabar kaklelis pasalintas,tai realiai man taip atrodo,kad turetu dazniau kartotis gimdos uzdegimai,nes infekcija dabar pateks ten greiciau,nebus barjero?o gal as klystu?

neturiu zaizdelių, o uždegimas jau daugelį metų yra... rolleyes.gif Dėl gonorėjų ir chlamidijų visiška nesąmonė, nesirgau nei tuo, nei anuo... Ir man įdomu iš kur tas uždegimas atsiranda ir kodėl nepasiduoda jokiam gydymui...
O dėl operacijų, šalinimų nieko negaliu pasakyt. Pati apie tai galvojau, kaip ten ką patrumpina, kas ten lieka... rolleyes.gif unsure.gif Man daryta tik biopsija...
Atsakyti
[quote=pukuotukassss,2009 12 11, 18:17]
[/quote

As suprantu, kad pasalino tik vieta, kur buvo negeros lasteles, o ne visa kakleli. Kaip man gydytoja aiskino, kaip is obuolio seklas isimi, kazkas panasaus.......
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 11, 17:17)

Mano gine mane siunte i onkologini, kad isgirst kita nuomone.Tai ,patikekit, isejau is ten tiek prigazdinta, kad šakes doh.gif .Blioviau visa kelia namo, o vyras ramino.Gal papuole nekokia nuotaika gydytojo, bet buvo baisu verysad.gif
as dabar tokioj stadijoj, kad patart nieko negaliu, tik pasidalint patirtim 4u.gif
Svarbiausia , nepanikuot anksciau laiko, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulytek @ 2009 12 11, 16:04)
Jei gerai pasalino ta vieta su negerom lastelem, tai viskas ok. Visada reikia tiketis geriausio  thumbup.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif Sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 121akela: 11 gruodžio 2009 - 19:00