QUOTE(saulytek @ 2009 12 09, 13:29)
Del cistos situacija tokia: dabar geriu kontraceptikus Femoden si menesi. Nuo kito nepradedu. Po menesiniu iskart pas gydytoja, jei cista isliko ja iskart pjauna.
Man jau beveik 1,5 men po konizacijos. Man ir dar laiks nuo laiko pateplioja. Bet gal cia kad kontraceptikus pradejau gerti. Man menesines issauke vaistais, nes pasakiau, kad jos buna nereguliarios, be to dar cista islindo. Nors man gydytoja sake, kad jei menesines po konizacijos veluos kazkur savaite, butinai ateiti pa sja, nes tada jas issauks vaistais. Gal jums vertetu pas ginekologe dabar pasirodyti? Ar sakete jai, kad menesines veluoja?
Man jau beveik 1,5 men po konizacijos. Man ir dar laiks nuo laiko pateplioja. Bet gal cia kad kontraceptikus pradejau gerti. Man menesines issauke vaistais, nes pasakiau, kad jos buna nereguliarios, be to dar cista islindo. Nors man gydytoja sake, kad jei menesines po konizacijos veluos kazkur savaite, butinai ateiti pa sja, nes tada jas issauks vaistais. Gal jums vertetu pas ginekologe dabar pasirodyti? Ar sakete jai, kad menesines veluoja?
na savo ginei sakiau,ji sako,kad galbut buvo,o as nesupratau ,tipo kai tepliojo,tai ten jos buvo,man tai atrodo,kad ten krito tas sasas.O siandien vaz.pas gydytoja,kur operavo,tai matysiu,ka jis pasakys.Girdejau,kad po tokiu operaciju,buna kad ten uzanka kaklelis,ir prireikia net vel operacijos,nes nebuna mm.o vis stipriau skauda pilva.Bet cia gal reti tokie atvejai.