Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(saulytek @ 2009 12 09, 13:29)
Del cistos situacija tokia: dabar geriu kontraceptikus Femoden si menesi. Nuo kito nepradedu. Po menesiniu iskart pas gydytoja, jei cista isliko ja iskart pjauna.
Man jau beveik 1,5 men po konizacijos. Man ir dar laiks nuo laiko pateplioja. Bet gal cia kad kontraceptikus pradejau gerti. Man menesines issauke vaistais, nes pasakiau, kad jos buna nereguliarios, be to dar cista islindo. Nors man gydytoja sake, kad jei menesines po konizacijos veluos kazkur savaite, butinai ateiti pa sja, nes tada jas issauks vaistais. Gal jums vertetu pas ginekologe dabar pasirodyti? Ar sakete jai, kad menesines veluoja?

na savo ginei sakiau,ji sako,kad galbut buvo,o as nesupratau blink.gif ,tipo kai tepliojo,tai ten jos buvo,man tai atrodo,kad ten krito tas sasas.O siandien vaz.pas gydytoja,kur operavo,tai matysiu,ka jis pasakys.Girdejau,kad po tokiu operaciju,buna kad ten uzanka kaklelis,ir prireikia net vel operacijos,nes nebuna mm.o vis stipriau skauda pilva.Bet cia gal reti tokie atvejai.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 09, 14:29)
na savo ginei sakiau,ji sako,kad galbut buvo,o as nesupratau blink.gif ,tipo kai tepliojo,tai ten jos buvo,man tai atrodo,kad ten krito tas sasas.O siandien vaz.pas gydytoja,kur operavo,tai matysiu,ka jis pasakys.Girdejau,kad po tokiu operaciju,buna kad ten uzanka kaklelis,ir prireikia net  vel operacijos,nes nebuna mm.o vis stipriau skauda pilva.Bet cia gal reti tokie atvejai.

Butinai pasikalbek su tave operavusiu gydytoju ir parasyk kaip sekesi.

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 12 08, 18:10)
Valio!!!!!!!!!!!!!! Kraujo atsakymas del kiausidziu vezio neigiamas  mirksiukas.gif  Aisku, nerimas viduje yra, nes ne visada tas tyrimas tiksliai parodo, bet bent jau sienom is proto nebelipu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

isivaizduoju koks akmuo nusirideno thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 09, 08:15)

Man ir parupo toks klausymas,kaip dabar jusu ciklas po mm.as niekaip nesulaukiu ju,nors turejo but jau pries savaite,o jos praeit nepastebetos nemanau kad galejo,kadangi jos trunka visad 6 dienas ir gausios,o cia tik pateplioja.Man jau 15 dienu po konizacijos,bet dar tepa,buna kelias dienas tik taip isskyros,po to sviezias kraujas,kita diena vel nieko...Buvau pas gine,sake,kad beveik jau nukrites sasas,tik vienoje vietoje dar ne.O kaip jum?po kiek laiko baigia tepliot?man pastoviai ten dregna

as vat del to ir klausiau del mm, nes gyd perspejo kad ciklas gali issiderint, bet bijau, kad nesuprasiu ar cia mm ar cia tepliojimai dar. man pries kelias dienas irgi pasirode sviezio kraujo su tokiais juodais kaip nuodeguliukais kazkokiais grudeliais, gal cia tas sasiukas unsure.gif

siaip jauciuos labai gerai nei ka skauda, tik va tie patepliojimai, pakraujavimai doh.gif nebesuprantu kada tik kasdieninio ikloto uztenka, kada paketa detis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 09, 21:11)

siaip jauciuos labai gerai nei ka skauda, tik va tie patepliojimai,  pakraujavimai doh.gif nebesuprantu kada tik kasdieninio ikloto uztenka, kada paketa detis doh.gif

Na buvau pas operavusi gyd,man ir ta pati pasake,kad galejo jos buti ir tik pateplioti,nes gimda isgramdyta operacijos metu ir nebuvo is ko kraujuoti.Vaistu jokiu neskyre,vel pasirodyti po 2 sav.(as kas sav.einu pas savo gine).O GERIAUSIA ZINIA turiu atsakyma!!!!cin 1 bigsmile.gif .onkocitolog.buvo hsil blink.gif .
O siaip gyja sake sunkiau,kadangi uzdegimas,tai ir kaip rase ISLANDIJA,tai pakraujuoja,tai tik tepa,bet su iklotais nebent tik namie,nes nesuprasi kada kaip ten bus.dabar tai tokiais lyg kresuliukais,kokiais tai gabaliukais,gal ten tas sasas
Atsakyti
saulytek,labai už tave džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 10, 14:26)
saulytek,labai už tave džiaugiuosi 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pukuotukai, o tau biopsija dare pries konizacija? Butu gal buves tikslesnis atsakymas. Jauciu busi tas atvejis, kai uzdegimas iskraipe onkocit. atsakyma.
Ir gal gali papasakot del ko tau gimda gramde? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 10, 18:17)
Pukuotukai, o tau biopsija dare pries konizacija? Butu gal buves tikslesnis atsakymas. Jauciu busi tas atvejis, kai uzdegimas iskraipe onkocit.  atsakyma.
Ir gal gali papasakot del ko tau gimda gramde? blink.gif  g.gif

Hmmm, tikrai idomu, kodel tau gimda gramde ????
Atsakyti
sveikos,
man dare vakar biopsija, bet jau kaip negaliu po tos narkozes atsigauti doh.gif ryskiai per didele doze gavau. dar ir siandien negera ir sirdis kazkokia pasimetus, spaudimas pakiles...
o dar atsakymu laukti kelias savaites... unsure.gif tikiuosi geriausio ir kitoms linkiu tik geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 12 10, 20:44)
sveikos,
man dare vakar biopsija, bet jau kaip negaliu po tos narkozes atsigauti  doh.gif  ryskiai per didele doze gavau. dar ir siandien negera ir sirdis kazkokia pasimetus, spaudimas pakiles...
o dar atsakymu laukti kelias savaites...  unsure.gif  tikiuosi geriausio ir kitoms linkiu tik geru rezultatu  4u.gif

Labutis,
Nebutinai tai galejo buti per didele narkozes doze, kiti taip sunkiai ja pernesa arba kiti veiksniai ja paastrino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 12 10, 20:44)
sveikos,
man dare vakar biopsija, bet jau kaip negaliu po tos narkozes atsigauti  doh.gif  ryskiai per didele doze gavau. dar ir siandien negera ir sirdis kazkokia pasimetus, spaudimas pakiles...
o dar atsakymu laukti kelias savaites...  unsure.gif  tikiuosi geriausio ir kitoms linkiu tik geru rezultatu  4u.gif

matyt, skirtingi organizmai skirtingai reaguoja... Aš po biopsijos nieko blogo nejaučiau. Labai greit praėjo "svaigulys", jokio pykinimo nebuvo... rolleyes.gif

Linkiu gerų rezultatų... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va suzinojau atsakyma.Nieko gero- cin 3, ir dar kazkoks letinis cervicitas verysad.gif

Sekmes jum mergaites, ir geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti