Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 01, 20:20)
na ,čia mane ir nugasdinai,man ir sona skaudena kartais ,per apziura ir paspaudus skaudejo,o ji sake,na jus jautri tipo viskas ok..bet pas mane rado krutyje cista,skydlaukeje,sako jei ju kur yra tai dazniausia dar ir kaiušidėse buna-tai itariu man ji ten irgi yra  doh.gif O,kaip ja randa echoskopu?
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė  doh.gif

Na as vietoj Jusu nueiciau pas gin ir paprasyciau padaryti Pap tyrima, sakykit kad psichologiskai jausites geriau, kai zinosite, kad viskas ok. Pasakykit, kad net naltimis nemiegate, vis galvojate apie tai mirksiukas.gif Jusu diagnoze yra gera, nes tik nezymus pakitimai. Bet visko pasitaiko gyvenime, aklai teorija nepasitikeciau. Patyriau savo kailiu, kadangi man du kartus is eiles rode ASC, tai yra atipines lasteles, net biospijos nedare, nes tik kai trecia karta parodo, tik tada reiktu daryti. Jei gydytoja po antro onkocitologinio butu padariusi biospija, iki nulines stadijos vezio nebutu nueje. As tikrai vietoje Jusu daryciausi Pap. Paprastoje poliklinoje (valdiskoje) mokejau 31 ar tai 37lt.
Cin1 tai nera uzdegimas, o pirma ikivezine stadija arba kitaip LSIL - nezymus intraepitelio pokyciai. Jie gali ir neatsinaujinti niekada, o gali ir vel. Ziurint ir koks Jusu imunitetas ir kiek stresu patiriate ir ar turite ZPV. Labai daug faktoriu lemia vezi, tarp ju - dvasine busena taip pat.......
As supratau viena, kad niekada negalima pasitiketi vieno gydytojo nuomone, nors ir labai gero schmoll.gif Visi jie kartais klysta... Na visi juk mes zmones ir klysti zmogiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 02, 10:31)
na as siandien nuejau pas gine pasitikrint,man tik savaite po konizacijos,tai ir uzklausiau ar man reiks po 3 men pasidaryt onkocit.,tai man ir taip atsake,kad nereiks,kartoja tik toms,kuriom randa veziniu lasteliu,cia taip suprantu cin 3,o jei ne,tai tik po metu.Na kadangi as dar ne nezinau ka pas mane rado,tai bus matyt,kaip cia bus su manim.Bet taip ir sake,kad jei cin1,tai cia tik nezymus,tipo uzdegimas,tai ir nereik.Bet pas mane buvo hsil.tai geriausiu atveju manau bus cin3
O sona kairy,man ir jau tuoj metai kaip skauda,tai silpniau tai smarkiau,cistos ner,tai ytaria endometrioze.O jum kai dare konizacija eme biopsija is gimdos?

o turejo g.gif , man biopsija dare pries konizacija, bet eme tik is kaklelio kiek supratau
Atsakyti
Sveikutes.Man jau savaite po konizacijos, bet tik dabar pradejo mausti pilvo apacia.O po operacijos nieko man neskaudejo g.gif .Jauciausi puikiai.Tai gal del to labai nesisaugojau ir tampaiu savo maziu(12kg).Kogero tas ir atsiliepia dabar doh.gif
o teplioja jau maziau, bet toks jausmas lyg vanduo begtu g.gif
Tai va tokie potyriai, laukiu atsakymo dabar.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , ar yra cia kaunieciu, kurioms dare konizacija? Gal galit pasidalint kokios onko-ginekologes? Ryt vaziuoju darytis biopsijos, bet manau, kad toliau seks konizacija, nes visi tyrimai blogi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(121akela @ 2009 12 03, 12:20)
Sveikutes.Man jau savaite po konizacijos, bet tik dabar pradejo mausti pilvo apacia.O po operacijos nieko man neskaudejo g.gif .Jauciausi puikiai.Tai gal del to labai nesisaugojau ir tampaiu savo maziu(12kg).Kogero tas ir atsiliepia dabar doh.gif
o teplioja jau maziau, bet toks jausmas lyg vanduo begtu g.gif
Tai va tokie potyriai, laukiu atsakymo dabar.

man ir taip pat jau savaite, bet tik vakar jau nebejauciau pilvo maudimo. tas jausmas kad tarsi vanduo bega ir pas mane doh.gif kada atsakymas?

Papildyta:
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 03, 16:16)
Sveikutes  4u.gif , ar yra cia kaunieciu, kurioms dare konizacija? Gal galit pasidalint kokios onko-ginekologes? Ryt vaziuoju darytis biopsijos, bet manau, kad toliau seks konizacija, nes visi tyrimai blogi  cray.gif

man dare kmuk, bet jei reiktu is naujo eiciau pas kita gyd, nes pas ta kur papuoliau, ko paklausi to nagausi ,laba diena ir viso gero, tai viska paaiskino ir atsake i klausimus jos padejeja
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 03, 21:08)
Papildyta:
man dare kmuk, bet jei reiktu is naujo eiciau pas kita gyd, nes pas ta kur papuoliau, ko paklausi to nagausi ,laba diena ir viso gero, tai viska paaiskino ir atsake i klausimus jos padejeja

Nu sakes blink.gif , gal pavarde prisimeni? Mane paniskai veikia, kai negaunu atsakymo i rupimus klausimus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as operavausi kaune,bet ne klinikose o 2 kl.ligonineje,su gyd.tariaus is anksto.Esu l.pa,enkinta,kai atsiguliau i ligonine isitikinau kad neapsirikau,l.malonus,viska paaiskina,apie viska galima paklaust.Jei kam reikes,galesiu duot kontaktus.Jis dirba ir privaciai
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 12 03, 20:08)
man ir taip pat jau savaite, bet tik vakar jau nebejauciau pilvo maudimo. tas jausmas kad tarsi vanduo bega ir pas mane doh.gif kada atsakymas?

Na jau lyg mazeja tas "vandenelis" doh.gif
Atsakymas po 10dienu, sake pasiskambint.Bet nuramino, kad vizualiai lyg ir nieko blogo, bet vistiek rupi.
As pas savo gine operavaus, 2-oj ligoninej.
Atsakyti
Na, mergaites, as tai pasiguosiu. Negana to, kad surado nulines stadijos gimdos kaklelio vezi, tai dabar itaria dar ir kiausidziu vezi. Padare kraujo zymini, kita savaite zinosiu rezultatus. Tai jauciuosi kaip ant adatu.
Tikiuosi, kad viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 12 04, 17:31)
Na, mergaites, as tai pasiguosiu. Negana to, kad surado nulines stadijos gimdos kaklelio vezi, tai dabar itaria dar ir kiausidziu vezi. Padare kraujo zymini, kita savaite zinosiu rezultatus. Tai jauciuosi kaip ant adatu.
Tikiuosi, kad viskas bus ok  mirksiukas.gif

pagal ka tau ytaria,kokie pozymiai>?as dariaus ta tyr.is kraujo,del kiausidziu v.bet girdejau kad gali sirgt,bet tas zymuo bus normoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 12 04, 16:31)
Tikiuosi, kad viskas bus ok  mirksiukas.gif

nu gerai sako,bėda viena nevaikšto g.gif tikiuosi atsakymas bus geras 4u.gif nebijok anksščiau laiko,bet labai įdomu,kaip suprasti įtaria,po apžiūros?
Atsakyti
Man rado cista kiausideje. Po menesiniu ji neisnyko. Ziurejo, sake, kad vienas sonas kitoks ir negrazus, itaria, kad gali buti veziniu lasteliu. Todel daro zymeni arba kitaip markeri. Tai internete kai pasinarsiojau, tai pasirodo kiausidziu vezys klastingiausia onkoginekologine liga. Nes ja pirmosiose stadijoje labai sunku aptikti. Jokiu pozymiu moteris nejaucia. Dazniausiai ankstyvas stadija aptinka netycia, tirdami kazka, dazniausiai kai islenda cistos. Tada daro echoskopija ir jei kas itartina daro kraujo markeri. Kitu atveju, kai moteris pajunta negalavimus buna paskutines vezio stadijos. Kazkur 80% moteru nustato 3-4 stadijas. Po tokios stadijos duodami 5metai gyvenimo apie 20% moteru, o kazkur 75-80% 2-3 metai. Bet cia kaip ir ne sio forumo tema doh.gif
Na tikiuosi viskas bus ok thumbup.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Sekmes mergaites 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Gal dar biskeli patikslinsiu. Ta cista dabar po menesiniu geriau matosi kazkaip. Gydytoja man ja rode ir aiskino, tai is tikruju vienas sonas buvo kazkoks nelygus lyg grubletas, tarsi ant tos cistos dar kazkas uzauge butu g.gif
O siaip is kiausidziu vezio pozymiu, man atitinka sie : nukrites svoris, mazas apetitas, dubens skausmas, skausmas sone, kur yra cista, ispusto pilvo pojutis g.gif

Na atsakymai bus kitos savaites pabaigoje tai parasysiu.
Laikykit kumscius mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

Atsakyti