QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 01, 20:20)
na ,čia mane ir nugasdinai,man ir sona skaudena kartais ,per apziura ir paspaudus skaudejo,o ji sake,na jus jautri tipo viskas ok..bet pas mane rado krutyje cista,skydlaukeje,sako jei ju kur yra tai dazniausia dar ir kaiušidėse buna-tai itariu man ji ten irgi yra O,kaip ja randa echoskopu?
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė
Na as vietoj Jusu nueiciau pas gin ir paprasyciau padaryti Pap tyrima, sakykit kad psichologiskai jausites geriau, kai zinosite, kad viskas ok. Pasakykit, kad net naltimis nemiegate, vis galvojate apie tai Jusu diagnoze yra gera, nes tik nezymus pakitimai. Bet visko pasitaiko gyvenime, aklai teorija nepasitikeciau. Patyriau savo kailiu, kadangi man du kartus is eiles rode ASC, tai yra atipines lasteles, net biospijos nedare, nes tik kai trecia karta parodo, tik tada reiktu daryti. Jei gydytoja po antro onkocitologinio butu padariusi biospija, iki nulines stadijos vezio nebutu nueje. As tikrai vietoje Jusu daryciausi Pap. Paprastoje poliklinoje (valdiskoje) mokejau 31 ar tai 37lt.
Cin1 tai nera uzdegimas, o pirma ikivezine stadija arba kitaip LSIL - nezymus intraepitelio pokyciai. Jie gali ir neatsinaujinti niekada, o gali ir vel. Ziurint ir koks Jusu imunitetas ir kiek stresu patiriate ir ar turite ZPV. Labai daug faktoriu lemia vezi, tarp ju - dvasine busena taip pat.......
As supratau viena, kad niekada negalima pasitiketi vieno gydytojo nuomone, nors ir labai gero Visi jie kartais klysta... Na visi juk mes zmones ir klysti zmogiska