QUOTE(@akytė@ @ 2009 11 30, 20:58)
o,aš nuejau po 3 menesiu,pas gine,galvojau PAP darys pakartotinai,o ji apziurejo sako viskas graziai sugije,ir PAP darys tik po metu...Tai tipo pasirodyti vasaros gale... Tai nzn....kodel ji nesiule dabar darytis,gal delto,kad ir ka rastu niekas nuo to nesikeistu ir neoperuotų pakolkas..Hmm taip keistai čia man buvo..
Butinai darykites pap po triju menesiu. Nesvarbu kaip sugijo zaizdele, juk lasteles gali vel atsinaujinti. Man per kelis menesius iki vezio priejo. Niekas nesitikejop, kad pap diagnozei rodans asch-h (kur tik galejo buti galimi gilus intraepitelio pakitimai, surado vezi) Taigi per metus is atipiniu lasteliu issivyste vezys. Teorija aiskina, kad vezys vystosi labai ilgai. Bet nepamenu kuriam procentui moteru vezys gali issivystyti per metus. As papauoliau i ta procenta. Beje ZPV arsiujuju geno tipu pas mane nera
Geriau nepagailekite 100lt ir pasidarykite THrin Pap, jis rodo daug aiskiau nei paparastas Pap tyrimas.
Kadangi man rado 0 stadijos vezi, tai jei po triju men pap rodys pakitimus vel darys konizacija. Jei ir vel lasteles atsinaujins ir atsinaujins gali buti, kad teks imti gimda. Gin ligonineje man viska isaiskino. Tikimes su gydytoja, kad tikrai nereiks, bet jauciuosi daug geriau, kai zinau kas gali manes laukti
Zodziu ginekologe ant epikrizes lapo liginineje surase, kad kontroliniai Pap po 3men., po 6men., ir po 1metu. Kiek zinau, po konizacijos, nesvarbu ar rado cin1 ar vezi, visoms Pap rekomenduoja darytis taip
As realiai po konizacijos skausmus jauciau menesi laiko, bet man rado cista kiausidese, tai kairi sona skaudejo delto. O apacioje maudimas realiai praejo po menesio.
Sia savaite eisiu pas ginekoloe, tikiuosi, kad cista subliusko ir nereiks daryti vel operacijos
Sekmes merginos, laikykimes