Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 27, 14:11)
na pagaliau ir as,per kancias i zvaigzdes,apyurejau konizacija,pries menesi neoperavo,nes slogavau,bet gal ir gerai,nes ant ryt pasireiske ir uzdegimas,tad konizacija turejau pirmadieni,lyg ir viskas gerai,tik neskaitant to,kad antradieni jau gulejau su temperatura,mat pasigavau gripa,na bet svarbu kad spejo isoperuot thumbup.gif .Tad dabar laukiu atsakymo

dabar žiūrėk nepersitemp,pagulėk 4u.gif o kada sužinosi ką išpjovė?
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 28, 00:51)
Kai as vis kraujavau, tai manes paklause, koks kraujas, ar atrodo kaz sviezus, ar tamsus, kaip per menesines. tai manau del to, gali nuspresti ir tu, kas ten pas tave vyksta. Nes jei nesveikai kraujuotum, tai turetu buti sviezus, ryskiai raudonas, skystas kraujas.
viena mergaite cia man rase, kad sirgo (kraujavo) ir apie 3 savaites bendrai.
o maudimas, skausmas mazeja?  4u.gif

na man ryt savaite po konizac,tai pirmas 3 dienas tik tepe,o dabar pakraujuoju,buvau pas gine,tai sake normalu,o tepa tai panasiai kaip mm,tik maziau
Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 11 29, 13:04)
dabar žiūrėk nepersitemp,pagulėk 4u.gif o kada sužinosi ką išpjovė?

tai va,kad mane gripas ir priverte gulet verysad.gif ,nors ir siaip nelabai dar ka ir padirbsi,pilva maudzia,silpna,bet cia gal del gripo.O atsakyma suz.nuvaziavus gruodzio 9.jis bus ir anksciau,bet as telefonu nelabai noreciau ji isgirst,tai palauksiu kai nuvaziuosiu po mm.tiesiogiai,manau gariau paaiskins kas ir kaip,nei telefonu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
as ir trecia diena po konizacijos verysad.gif
onkocitologinio atsakymas buvo HSIL, biopsijos ca in situ. kas po konizacijos suzinosiu po triju sav. labai tikkiuos kad tuom viskas ir baigsis.
po oeracijos kelias dienas maude pilvo apacia, dabar dar sunku sedet, bet siaip jauciuos normaliai, truputi teplioja, bet taip ir gali but sake gyd.
sveikatos visoms 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 11 29, 14:26)
sveikos 4u.gif ,
onkocitologinio atsakymas buvo HSIL, biopsijos ca in situ. kas po konizacijos suzinosiu po triju sav. labai tikkiuos kad tuom viskas ir baigsis.
po oeracijos kelias dienas maude pilvo apacia, dabar dar sunku sedet, bet siaip jauciuos normaliai, truputi teplioja, bet taip ir gali but sake gyd.

taip tas tepliojimas gali tęstis....
linkiu,kad tau viskas būtų tik toliau gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 11 29, 14:26)
sveikos 4u.gif ,

O kiek ilgai reikia laukti atsakymo doh.gif As tai savaite tik laukiau. Bet naujienos nenudziugino. Man po konizacijos ca in situ rado. Tai dabar laukiu nesulaukiu kada trys menesiai praeis ir vel kartos pap. Bet sakiu, kad dabar darysiuos Thrin Pap, jis tiksliau rodo mirksiukas.gif
Palepink save, daugiau pagulek ir neskubek i darba. Pilnai atsistok ant koju. Kai dar visokie gripai siaucia, tai zinai, pasaugok save mirksiukas.gif Viskas bus ok. Parasyk butinai koks galutinis konizacijos atsakymas.
Laikykis 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 11 30, 18:02)
O kiek ilgai reikia laukti atsakymo  doh.gif  As tai savaite tik laukiau.  Bet naujienos nenudziugino.  Man po konizacijos  ca in situ rado. Tai dabar laukiu nesulaukiu kada trys menesiai praeis ir vel kartos pap. Bet sakiu, kad dabar darysiuos Thrin Pap, jis tiksliau rodo  mirksiukas.gif
Palepink save, daugiau pagulek ir neskubek i darba. Pilnai atsistok ant koju. Kai dar visokie gripai siaucia, tai zinai, pasaugok save  mirksiukas.gif Viskas bus ok. Parasyk butinai koks galutinis konizacijos atsakymas.
Laikykis 4u.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

man biopsija parode ca in situ, tai manau tas pats bus ir po konizacijos.

rezultatu, jo reik laukt dvieju savaiciu, bet gyd sake galiu ateit ir po triju, kad jau tikrai butu. kaip bus toliau dar nieko nepasakojo, bet is jusu suzinojau, kad teks pastoviai stebet.

jauciuos normaliai, daug guliu. tai nelabai kas ir jauciasi, bet va sedet visai negaliu, labai jauciasi, kad kazkas ten krapstesi doh.gif po kiek laiko jus jau normaliai visiskai jautetes, ta prasme jokiu skausmeliu nebebuvo?
Atsakyti
o,aš nuejau po 3 menesiu,pas gine,galvojau PAP darys pakartotinai,o ji apziurejo sako viskas graziai sugije,ir PAP darys tik po metu...Tai tipo pasirodyti vasaros gale... Tai nzn....kodel ji nesiule dabar darytis,gal delto,kad ir ka rastu niekas nuo to nesikeistu ir neoperuotų pakolkas..Hmm taip keistai čia man buvo..
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 11 30, 21:58)
o,aš nuejau po 3 menesiu,pas gine,galvojau PAP darys pakartotinai,o ji apziurejo sako viskas graziai sugije,ir PAP darys tik po metu...Tai tipo pasirodyti vasaros gale... Tai nzn....kodel ji nesiule dabar darytis,gal delto,kad ir ka rastu niekas nuo to nesikeistu ir neoperuotų pakolkas..Hmm  taip keistai čia man buvo..

galbut kad nepriklauso daryti nemokamo dabar,o kadangi mum reikia daryti dabar kas 3-4 men,tai mokamas,tai ir nesiulo.gal cia tipo pati turi prasyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 11 30, 20:58)
o,aš nuejau po 3 menesiu,pas gine,galvojau PAP darys pakartotinai,o ji apziurejo sako viskas graziai sugije,ir PAP darys tik po metu...Tai tipo pasirodyti vasaros gale... Tai nzn....kodel ji nesiule dabar darytis,gal delto,kad ir ka rastu niekas nuo to nesikeistu ir neoperuotų pakolkas..Hmm  taip keistai čia man buvo..

Butinai darykites pap po triju menesiu. Nesvarbu kaip sugijo zaizdele, juk lasteles gali vel atsinaujinti. Man per kelis menesius iki vezio priejo. Niekas nesitikejop, kad pap diagnozei rodans asch-h (kur tik galejo buti galimi gilus intraepitelio pakitimai, surado vezi) Taigi per metus is atipiniu lasteliu issivyste vezys. Teorija aiskina, kad vezys vystosi labai ilgai. Bet nepamenu kuriam procentui moteru vezys gali issivystyti per metus. As papauoliau i ta procenta. Beje ZPV arsiujuju geno tipu pas mane nera smile.gif Geriau nepagailekite 100lt ir pasidarykite THrin Pap, jis rodo daug aiskiau nei paparastas Pap tyrimas.

Kadangi man rado 0 stadijos vezi, tai jei po triju men pap rodys pakitimus vel darys konizacija. Jei ir vel lasteles atsinaujins ir atsinaujins gali buti, kad teks imti gimda. Gin ligonineje man viska isaiskino. Tikimes su gydytoja, kad tikrai nereiks, bet jauciuosi daug geriau, kai zinau kas gali manes laukti mirksiukas.gif
Zodziu ginekologe ant epikrizes lapo liginineje surase, kad kontroliniai Pap po 3men., po 6men., ir po 1metu. Kiek zinau, po konizacijos, nesvarbu ar rado cin1 ar vezi, visoms Pap rekomenduoja darytis taip bigsmile.gif

As realiai po konizacijos skausmus jauciau menesi laiko, bet man rado cista kiausidese, tai kairi sona skaudejo delto. O apacioje maudimas realiai praejo po menesio.
Sia savaite eisiu pas ginekoloe, tikiuosi, kad cista subliusko ir nereiks daryti vel operacijos mirksiukas.gif

Sekmes merginos, laikykimes thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ,čia mane ir nugasdinai,man ir sona skaudena kartais ,per apziura ir paspaudus skaudejo,o ji sake,na jus jautri tipo viskas ok..bet pas mane rado krutyje cista,skydlaukeje,sako jei ju kur yra tai dazniausia dar ir kaiušidėse buna-tai itariu man ji ten irgi yra doh.gif O,kaip ja randa echoskopu?
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 01, 19:20)
na ,čia mane ir nugasdinai,man ir sona skaudena kartais ,per apziura ir paspaudus skaudejo,o ji sake,na jus jautri tipo viskas ok..bet pas mane rado krutyje cista,skydlaukeje,sako jei ju kur yra tai dazniausia dar ir kaiušidėse buna-tai itariu man ji ten irgi yra  doh.gif O,kaip ja randa echoskopu?
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė  doh.gif

o tu savo gines neturi, gal pas ja pasidaryk
as pvz pirma pap dariaus savo seimos klinikoj, bet operuotis jau siunete pas onkoginekologa. kaip toliau bus nzn nieko nesake dar.
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 12 01, 21:20)
na ,čia mane ir nugasdinai,man ir sona skaudena kartais ,per apziura ir paspaudus skaudejo,o ji sake,na jus jautri tipo viskas ok..bet pas mane rado krutyje cista,skydlaukeje,sako jei ju kur yra tai dazniausia dar ir kaiušidėse buna-tai itariu man ji ten irgi yra  doh.gif O,kaip ja randa echoskopu?
O Pap nepasiule,tai dabar iš naujo neisiu durnai atrodysiu ,nezinau ka dar daryti...Na jei man išpjovė CIN 1 ,gal neliko labai blogo nieko...Eina sau...kaip šūdinai jaučiuosi dabar. .Gal reik šiek tiek palaukti paskui nueiti,o pas kita gyd eiti tai ir uz konsultacija moketi ir uz PAP jau dauf gaunasi..O man krizė  doh.gif

na as siandien nuejau pas gine pasitikrint,man tik savaite po konizacijos,tai ir uzklausiau ar man reiks po 3 men pasidaryt onkocit.,tai man ir taip atsake,kad nereiks,kartoja tik toms,kuriom randa veziniu lasteliu,cia taip suprantu cin 3,o jei ne,tai tik po metu.Na kadangi as dar ne nezinau ka pas mane rado,tai bus matyt,kaip cia bus su manim.Bet taip ir sake,kad jei cin1,tai cia tik nezymus,tipo uzdegimas,tai ir nereik.Bet pas mane buvo hsil.tai geriausiu atveju manau bus cin3
O sona kairy,man ir jau tuoj metai kaip skauda,tai silpniau tai smarkiau,cistos ner,tai ytaria endometrioze.O jum kai dare konizacija eme biopsija is gimdos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 02 gruodžio 2009 - 10:33