Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

QUOTE(Spyrge @ 2009 11 25, 18:03)
Tai as tada nesuprantu, kuria kaklelio vieta salina, jei nesimato pakitimu  g.gif ? O tu ar gimdzius?  blush2.gif

Na kai man dare kolposkopija, ziurejau i ekrana tuo metu, tai gilyn niekur nelindo, tik ziurejo, kiek matosi ikisus ta kamerele su sviese i maksti. tai ir pamaniau, kad gal kiek giliau ten viskas. siaip pakitimai vyksta tik gimdos kaklelio pirmoj daly (Kaklelis skirstomas lyg i tris dalis). tai vat, idomiai, kodel nesimate. bet taip ir tikiuosi, kadangi po konizacijos pasake, kad buvo LSIL CIN1, todel ir nesimate g.gif o pries tai buvo nustatyta HSIL CIN2. g.gif Po konizacijos atsakymo, daktare pasake, kad agal siuos duomenis, galejom ir neoperuoti. Bet dziaugiuosi, kad nusprendziau operuotis, nes buciau ir nerami buvusi, galvodama, kad yra pas mane HSIL CIN2. doh.gif
as negimdziusi smile.gif
Atsakyti
Na, man dare PAP pries du metus, po pirmo vaikelio, kai prasidejo mm, tada is tikro net nezinojau, nesidomejau tais pakitimais. Zinojau, kad rado zaizdele ir daro tyrima del veziniu lasteliu.Ka rado nezinau, tik gyd pasake, kad zaizdele tinkama gydyti solcogynu. Per puse metu uzgydziau ir dariau nuotrauka kaklelio, labai grazus buvo..va taip ir baigesi. Dabar 5 men po antro gimdymo, kaklelis siutas, visokie uzdegimai puola, laukiu labai mm ir darysiu gal thinpre pap. Nors po gimdymo ziurejo su kolposkofu, fotkino kakleli, tai nera zaizdeles, maziukas tik randukas..bet vistiek bijau, tuo labiau, kai jus sakote, kad kaklelis puikus, o pakitimai yra. Man po zaizdeles uzgydymo gydytojas net nesiule PAP daryti, o as ir galvojau, kad sveika..o toms, kurios turi ZPV, karpuciu turit?
Atsakyti
Turejau karpuciu pries metus, bet issigydziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 11 25, 23:13)
Na, man dare PAP pries du metus, po pirmo vaikelio, kai prasidejo mm, tada is tikro net nezinojau, nesidomejau tais pakitimais. Zinojau, kad rado zaizdele ir daro tyrima del veziniu lasteliu.Ka rado nezinau, tik gyd pasake, kad zaizdele tinkama gydyti solcogynu. Per puse metu uzgydziau ir dariau nuotrauka kaklelio, labai grazus buvo..va taip ir baigesi. Dabar 5 men po antro gimdymo, kaklelis siutas,  visokie uzdegimai puola, laukiu labai mm ir darysiu gal thinpre pap. Nors po gimdymo ziurejo su kolposkofu, fotkino kakleli, tai nera zaizdeles, maziukas tik randukas..bet vistiek bijau, tuo labiau, kai jus sakote, kad kaklelis puikus, o pakitimai yra. Man po zaizdeles uzgydymo gydytojas net nesiule PAP daryti, o as ir galvojau, kad sveika..o toms, kurios turi ZPV, karpuciu turit?

ZPV turi virs 100 tipu. kai kur raso kad apie 200 tipu. is ju kaprutes sukelia atrodo tik 2 tipai. Jie ikiveziniu pakitimu nesukelia, tik gali pazeisti lasteles jei daznai jos pasikartoja, kurios tampa silpnesnes, ir kiti viruso tipai gali greiciau isikverbti ir sukelti pakitimus. Man rodos taip skaiciau g.gif
as pati asmeniskai neturejau.
Atsakyti
Uzsirasiau siandien ir as pas gyd, tik gaila, kad ilgokai reiks laukti..gruodzio viduri, darysiu thinpre pap, zpv. Baisoka, bet tikiuosi, bus viskas gerai..
kaip suprantu, daugumai su lasteliu pakitimais, randa ir zpv. As esu turejus pora karpuciu, pati jas isnaikinau,tai matyt turiu zpv. Pikta, kad taip pasitaike, nes kukliai gyvenu ir seksualine patirtis (vyru kiekis) labai menka..
nepykit uz offtema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elitute: 26 lapkričio 2009 - 14:07
QUOTE(Elitute @ 2009 11 26, 15:06)
Uzsirasiau siandien ir as pas gyd, tik gaila, kad ilgokai reiks laukti..gruodzio viduri, darysiu thinpre pap, zpv. Baisoka, bet tikiuosi, bus viskas gerai..
kaip suprantu, daugumai su lasteliu pakitimais, randa ir zpv. As esu turejus pora karpuciu, pati jas isnaikinau,tai matyt turiu zpv. Pikta, kad taip pasitaike, nes kukliai gyvenu ir seksualine patirtis (vyru kiekis) labai menka..
nepykit uz offtema  ax.gif

Kad cia nereikia daug vyru tureti, uztenka to vieno, kuris turi ZPV frusty.gif cia kaip loterija, gal pasiseks is pirmo karto, gal is penkto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 22, 18:05)
Skrega, tai del ko kviete pasirodyti, neuzsimine? jei susirgai menesinem, ir sake neiti, gal tiesiog paziureti norejo ir tiek g.gif  Tai jau eisi sia sav i darba? ar maziau maudzia pilvo apacia?

visa savaite jau dirbu,pirmadieni dar taip skaudejo,o dabar tai gal kelis kartus taip trumpai per diena pamaudzia,kad jau kaip ir nebekreipiu demesio biggrin.gif Tik va savaite taip tepliojo,paskui kaip ir susirgau menesinemis,nes jau labai skaudejo pilvo apacia ir jau visa savaite kaip sergu...tikiuosi tai ilgai nesites g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 27, 00:15)
visa savaite jau dirbu,pirmadieni dar taip skaudejo,o dabar tai gal kelis kartus taip trumpai per diena pamaudzia,kad jau kaip ir nebekreipiu demesio biggrin.gif Tik va savaite taip tepliojo,paskui kaip ir susirgau menesinemis,nes jau labai skaudejo pilvo apacia ir jau visa savaite kaip sergu...tikiuosi tai ilgai nesites g.gif

O pas daktara buvai nuejusi, ar taip kol sergi ir neisi?
mano tepliojimas ir kraujavimas buvo 15 dienu smile.gif jau buvo atsibode doh.gif

Laikykis ir sveik, ir bent poilsio metu palepink save ramybes busenoj 4u.gif

Atsakyti
na pagaliau ir as,per kancias i zvaigzdes,apyurejau konizacija,pries menesi neoperavo,nes slogavau,bet gal ir gerai,nes ant ryt pasireiske ir uzdegimas,tad konizacija turejau pirmadieni,lyg ir viskas gerai,tik neskaitant to,kad antradieni jau gulejau su temperatura,mat pasigavau gripa,na bet svarbu kad spejo isoperuot thumbup.gif .Tad dabar laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 27, 14:11)
na pagaliau ir as,per kancias i zvaigzdes,apyurejau konizacija,pries menesi neoperavo,nes slogavau,bet gal ir gerai,nes ant ryt pasireiske ir uzdegimas,tad konizacija turejau pirmadieni,lyg ir viskas gerai,tik neskaitant to,kad antradieni jau gulejau su temperatura,mat pasigavau gripa,na bet svarbu kad spejo isoperuot thumbup.gif .Tad dabar laukiu atsakymo

Imunitetas susijaukes pas tave, dar po operacijos, po nakozes jis dar labiau susijaukia, tai ir pasigavai gripa. Sekmes gydantis ir kantrybes laukiant atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 27, 10:24)
O pas daktara buvai nuejusi, ar taip kol sergi ir neisi?
mano tepliojimas ir kraujavimas buvo 15 dienu smile.gif jau buvo  atsibode doh.gif

Laikykis ir sveik, ir bent poilsio metu palepink save ramybes busenoj  4u.gif

kol sergu neisiu,bet jau nebezinau ar cia tik tepliojimas,ar mano menesines vis dar tesiasi ar sasas nukrito...palauksiu gal kokias 2 savaites paziuresiu tada jei nesibaigs,tai jauciu reikes kreiptis i daktarus
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 27, 23:24)
kol sergu neisiu,bet jau nebezinau ar cia tik tepliojimas,ar mano menesines vis dar tesiasi ar sasas nukrito...palauksiu gal kokias 2 savaites paziuresiu tada jei nesibaigs,tai jauciu reikes kreiptis i daktarus

Kai as vis kraujavau, tai manes paklause, koks kraujas, ar atrodo kaz sviezus, ar tamsus, kaip per menesines. tai manau del to, gali nuspresti ir tu, kas ten pas tave vyksta. Nes jei nesveikai kraujuotum, tai turetu buti sviezus, ryskiai raudonas, skystas kraujas.
viena mergaite cia man rase, kad sirgo (kraujavo) ir apie 3 savaites bendrai.
o maudimas, skausmas mazeja? 4u.gif
Atsakyti