Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

ka tik man paskambino is ligonones ir liepe ryt ateiti g.gif truputi gasdina,nes siaip jie cia megsta laiskus siuntineti,o ne asmeniskai kalbetis g.gif Ir siaip jau buvo liepe po 6 menesiu ateiti,o cia jau po savaites g.gif Nu idomu,ka rytoj jie pasakys g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na va, aš jau po biopsijos... lieka laukti atsakymų... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=skrega,2009 11 20, 19:17]
ka tik man paskambino is ligonones ir liepe ryt ateiti g.gif truputi gasdina,nes siaip jie
O tau konizacija dare pries menstruacijas?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 20, 21:04)
O tau konizacija dare pries menstruacijas?

savaite pries menesines...matai mano menesines nereaguliarios,nes nebevartoju kontraceptiku,tai niekas net as pati nezinojau,kada jos pas mane bus.Ir antra Lietuvoj daktare man sake,kad geriausiai iskart po menstruaciju,Airijoje lietuvio daktaro paklausiau,sako nebutinai,geriau butu,bet siaip nera skirtumo....
jau pradeda nervinti skirtingos daktaru nuomones
Papildyta:
QUOTE(skrega @ 2009 11 20, 16:17)
ka tik man paskambino is ligonones ir liepe ryt ateiti g.gif truputi gasdina,nes siaip jie cia megsta laiskus siuntineti,o ne asmeniskai kalbetis g.gif Ir siaip jau buvo liepe po 6 menesiu ateiti,o cia jau po savaites g.gif Nu idomu,ka rytoj jie pasakys g.gif

taip ir nenuejau,menstruacijos prasidejo,tai sake nebeiti
Atsakyti
[quote=skrega,2009 11 21, 21:26]
.
jau pradeda nervinti skirtingos daktaru nuomones
Papildyta:
Lietuvoj daro savaite pries menstruacijas arba iskart po ju,Cia po mm del to,kad moteris nebutu nescia,o seniau visad darydavo pries mm,svarbu ne ciklo vidury,del endometriozes
Atsakyti
man menstruacijos po konizacijos pasirode po savaites
Atsakyti
man tai sake tik tiek, kad ne per menesines, ir tiek. kad jokio skirtumo nera. o ir skaiciau ta pati, kad jokio skirtumo kada, tik svarbiausia, kad nebutum nescia.
man taip pat menesines prasidejo savaitei praejus po konizacijos.

Skrega, tai del ko kviete pasirodyti, neuzsimine? jei susirgai menesinem, ir sake neiti, gal tiesiog paziureti norejo ir tiek g.gif Tai jau eisi sia sav i darba? ar maziau maudzia pilvo apacia?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
o jums ar visoms matesi gimdos kaklelyje pakitimai (ziurint kolposkopu) pries konizacija?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 11 25, 17:30)
Sveikos merginos  4u.gif
o jums ar visoms matesi gimdos kaklelyje pakitimai (ziurint kolposkopu) pries konizacija?

Labukas smile.gif
Man nieko nemate. PAP testu nustate HSIL. paskui kolposkopija nieko nemate. buvo labai viskas svaru. Paksui kartojau thinprep pap, vel HSIL, tada konizacija ir istyre LSIL.
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 25, 17:56)
Labukas smile.gif
Man nieko nemate. PAP testu nustate HSIL. paskui kolposkopija nieko nemate. buvo labai viskas svaru. Paksui kartojau thinprep pap, vel HSIL,  tada konizacija ir istyre LSIL.

Tai as tada nesuprantu, kuria kaklelio vieta salina, jei nesimato pakitimu g.gif ? O tu ar gimdzius? blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip sunkiai man sekas suprasti..na, as viska suprantu, kad va, tokie rezultatai ir viskas..bet jei kaklelis svarus, grazus, tai kodel tos lasteles kinta.. keista, jei svaru kakleli pjaustys..na, manes tai dar laukia..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 11 25, 19:49)
Kazkaip sunkiai man sekas suprasti..na, as viska suprantu, kad va, tokie rezultatai ir viskas..bet jei kaklelis svarus, grazus, tai kodel tos lasteles kinta.. keista, jei svaru kakleli pjaustys..na, manes tai dar laukia..

Butent ir as to pacio nesuprantu g.gif , kai matosi kur pakite, viskas aisku, bet kai nemato??? kuria vieta tada pjaus??? doh.gif doh.gif doh.gif
Elitute, o tai pas tave ir nesimato? kokius pakitimus rodo PAP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrge: 25 lapkričio 2009 - 18:59