Daiva R., gražiai susodinai. Ir balta skaldelė labai gerai - ne taip įkaista kaip tamsūs akmenukai, litopsams patiks
Melanija, esu skaičiusi kažkur, kad P. nellii lengva supūdyti gausiai laistant. Juos laistyti reikėtų pakankamai retai ir po nedaug vandens pilti. O kad žiemą visai nelaistyti, tai pardavėja teisingai sakė
QUOTE(dota @ 2011 05 30, 15:43)
Daiva R., gražiai susodinai. Ir balta skaldelė labai gerai - ne taip įkaista kaip tamsūs akmenukai, litopsams patiks
Aciu
Ačiū už atsakymus, šiandien manęs laukia atsakingas momentas - persodinimas.
QUOTE(Melanija @ 2011 05 31, 12:24)
Ačiū už atsakymus, šiandien manęs laukia atsakingas momentas - persodinimas.
Prasom
Lauksiu persodintu foto
Grazuoliai
Maniskiai nei auga, nei puna nieko nevyksta
Maniskiai nei auga, nei puna nieko nevyksta
sveikutes! per karscius mano litopsiukai i zeme sulindo dabar kiek vesiau bus, tai turetu saules pasiilge islysti Pas mane vienam vazone daug skirtingu prisodinta, tai labiausiai nepatinka skirtingas nerimosi laikas. Vienus jau reikia laistyti, o kiti tik skyla dar...ne vienas taip supuvo :
QUOTE(giedriux0 @ 2011 06 17, 22:27)
Kokios nuotraukos Miela žiūrėti
Litopsiukų šiuo momentu kokį mėnesį nereikėtų lieti,nebent labai susiraukšlėja,tuomet šiek tiek padrėkinti. Pati vis dar niekaip neperprantų jų augimo subtilybių,vis mokausi Ir temos pradžioje labai aiškiai ir glaustai išdėstyta info.
Sveikos merginos,gražiųjų litopsiukų ir kitų "akmenėlių" augintojos Turiu ir aš vieną akmenėlį,bei pleiospilus tris auginukus. Norėčiau daugiau,bet pas mus "kaime" nykuma šiuo klausimu tad atėjau čia su klausimu,gal kas turi pertekliaus ir galėtų parduoti? Ieškau ir sau ir mylimai mamai dovanų.
Labas vakaras,gal kuri turite parduoti siu grazuoliu atliekamu seklyciu ?? Buciau dekinga.
Skylam
Gavau tokia gelyte, kazin gali buti tokiam mazam vazonelyje ar reiktu persodinti?