Labas vakarėlis
Rodomės atsinaujinę
Papildyta:
kaip visada neatitaikau foto dydžių
Dvi paskutines foto įkelsiu truputuką didesnes
Labukas, siuntimo dar niekas neorganizuoja?
Na ką, pasirodau su beveik dvimečiais lithopsiukais, sėtais iš sėklyčių
Šiuos parsisiunčiau, jau kiek didesnius, bet žiūriu, kad manieji tuoj juos pasivys
o va čia pasakykit kas per žvėris kampe auga sėjau sėklų miksą, ir ryškiai, ne lithopsas čia papuolė
Šiuos parsisiunčiau, jau kiek didesnius, bet žiūriu, kad manieji tuoj juos pasivys
o va čia pasakykit kas per žvėris kampe auga sėjau sėklų miksą, ir ryškiai, ne lithopsas čia papuolė
Aira, na ir grožis pas tave
Norėčiau ir aš pasisėti jų, bet nežinau iš kur ir kaip atsisiųsti sėklyčių
Kur jūs savo augintinius laikote? Ar nieko tokio, jei maniškiai įsitaisė ant rytinės palangės? Gauna tiesioginės saulės, bet ne vidudridenio, tai gal neturėtų pakenkti..?
Kur jūs savo augintinius laikote? Ar nieko tokio, jei maniškiai įsitaisė ant rytinės palangės? Gauna tiesioginės saulės, bet ne vidudridenio, tai gal neturėtų pakenkti..?
QUOTE(Smurfiukas @ 2011 03 26, 15:07)
Aira, na ir grožis pas tave
Tiesą pasakius, tai aš jais praktiškai visai nesirūpinu ir nežinau, kaip taisyklingai reiktų juos prižiūrėti. Auga jie pas mane ant pietrytinės turbūt palangės (nes iki kokios 12 h būna dar saulė). Palieju gausiai, kai pradeda trauktis ir viskas. Visą žiemą neliejau. Prieš kokią savaitę mažuliai baigė nertis, tai pirmą kart po žiemos paliejau. Šiaip tai maniškiai nebijo saulės kaitros, tai neturėtų manau ir tau pakenkt. Čia jau gal kas ilgiau lithopsus augina galėtų konkrečiau pakomentuoti.
Sėklas tai iš Canos siunčiausi http://www.conos-paradise.com/
Aira, labai gražūs mažučiai
O tas kampe gali būti kažkuri Faucaria. Kai paaugs didesnis - bus aiškiau
QUOTE(dota @ 2011 03 26, 16:11)
Aira, labai gražūs mažučiai
o kaip man ją prižiūrėt? kaži gali būt kartu su lithopsiais, ar geriau atskirt? Einu pasiieškosiu info apie tas Faucarias
o kur vilniuj ar kaune ir kokioj parduotuvej galima nusipirkti situ akmenuku
priminkit ar kai neriasi reikai purkšti vandeniu? Manieji kažkaip keistai daug mažesni lenda nei prieš tai buvę,kaži ko trūko jiems
iskur atsisiusti litopu seklyciu koks tinkalapis kiek siuntimas kainuoja
sveikos, o ka daryti jeigu akmeneliai nesinere sia ziema, tarkitko as juos ir pirkau jau ziema, tai sausumos rezimas tik nuo kokio vasario pas mus ar pradet purkst ar laukt dar nerimosi
pilni senukai siu groziu , yra ir didesniais vazoneliais
QUOTE(solveigyte @ 2011 04 04, 17:11)
o kur vilniuj ar kaune ir kokioj parduotuvej galima nusipirkti situ akmenuku
pilni senukai siu groziu , yra ir didesniais vazoneliais
tai akmenukus reikia purksti ar laistyti