Labukas, tfu tfu tfu siais metais galiu ir as Jums saviskius parodyti
sekmingai issinere ir nesupuvo, dar turiu nelli, buvo pradejusi kazko stipriai dziuti, rauksletis, palaisciau po truputuka, atsigavo.
Sulaukiau ir savo pirmojo ziedelio per antrus metus
Labai mielas.
QUOTE(Enija @ 2010 07 31, 22:32)
Labai mielas.
ne i tema - matau su Jusu atzalele ta pacia diena gimusi esu
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 08 02, 10:34)
Gražuoliai Maniškis kažko daugintis nebenori
gal jam nelaikas kol kas
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 06, 09:12)
gal jam nelaikas kol kas
Na tikiuos,kad tik ne laikas Vis pažiūriu,bijau,kad nykt nepradėtų,ned jau šeši metai jis pas mane gyvena
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 08 06, 08:37)
Na tikiuos,kad tik ne laikas Vis pažiūriu,bijau,kad nykt nepradėtų,ned jau šeši metai jis pas mane gyvena
mano nelli buvo pradejus nykti, bet pakeiciau vieta ir atsigavo
tai jusiskis jau senbuvis smagu, manieji litopsai manes lauke kaip kaledine dovana ant eglutes, tai dar "jaunikliai" namuose
Merginos, gal kur Vilniuje galima nusipirkt tų litopsiukų?
Sveikos. Kokio turi buti dydzio litopsas kad ji butu jau galima persodinti, ar kuris metu laikas tinkamas geriausiai. Seklas pasejau mazdaug geguzes menesio viduri, dabar jie daugmaz beveik visi apie puse centimetro kepureles dydzio. Seklu turejau apie 300-330, o isdygo 160. Vietos dar yra pakankamai, tik kai kurie auga kupsteliais.
QUOTE(picea @ 2010 08 10, 17:04)
Merginos, gal kur Vilniuje galima nusipirkt tų litopsiukų?
noriu suzinoti to paties:) aciu:)
QUOTE(marce777 @ 2010 08 11, 14:35)
Sveikos. Kokio turi buti dydzio litopsas kad ji butu jau galima persodinti, ar kuris metu laikas tinkamas geriausiai. Seklas pasejau mazdaug geguzes menesio viduri, dabar jie daugmaz beveik visi apie puse centimetro kepureles dydzio. Seklu turejau apie 300-330, o isdygo 160. Vietos dar yra pakankamai, tik kai kurie auga kupsteliais.
Manau, kad dabar tinkamiausias laikas persodinti.