Aciu LINCE!!
Taip ir padarysiu ,nusidepiliuosiu namie,visai neidomu,kad kazkas gramdys su jau devetu peiliuku ,kazkaip abejoju,ar kiekvienai vis kita ima
Labukas LINCE,smagu kad tu jau namuciuose kad viskas gan sklandziai praejo!!
Papildyta @ [mergetime]1083257138[/mergetime]
Paiduke,kuo didziausios sekmes tau ,noriu palinketi kad kuo maziau skaudetu po operacijos,kad kuo greiciau atsigautum,ir kad paskui butu geru rezultatu Stiprybes,laikykis!
Papildyta @ [mergetime]1083257138[/mergetime]
Paiduke,kuo didziausios sekmes tau ,noriu palinketi kad kuo maziau skaudetu po operacijos,kad kuo greiciau atsigautum,ir kad paskui butu geru rezultatu Stiprybes,laikykis!
QUOTE (iewa @ 2004 04 29, 18:41) |
Paiduke,kuo didziausios sekmes tau ,noriu palinketi kad kuo maziau skaudetu po operacijos,kad kuo greiciau atsigautum,ir kad paskui butu geru rezultatu Stiprybes,laikykis! |
Aciu tau iewa,kad tavo zodziai Dievuliui i ausi,tai mano didziausia svajone
Sekmadieni dar pabendrausiu su Jumis visom,o jau nuo pirmadienio dingsiu minimum 8d(jei viskas gerai bus),bet sake 10d.laiko,o jei aisku blogai,tai...
Paiduke,viskas bus labai gerai.Žinok,tuo pačiu ir pailsėsi . Na,bent jau aš tai tikrai atsigavau,atitrūkau nuo darbo problemų,be to,man tai dar savaitei pratęsė nedarbingumo pažymėjimą,tai visai iš forumo neišeisiu
QUOTE (LINCE @ 2004 04 29, 19:18) |
Paiduke,viskas bus labai gerai.Žinok,tuo pačiu ir pailsėsi . Na,bent jau aš tai tikrai atsigavau,atitrūkau nuo darbo problemų,be to,man tai dar savaitei pratęsė nedarbingumo pažymėjimą,tai visai iš forumo neišeisiu |
As tai mokausi dieniniam ir man kiekvienas atitrukimas nuo mokslu,labai neigiamai veikia ,nes as mokausi pirmam kurse,priestai 5 metus dirbau,tai man reikia daug ideti pastangu,kad pasiekciau gerus rezultatus.
Tai va,sia savaite stengiausi atsiskaityti kuo daugiau darbu,nes manau dvi savaites tikrai nebusiu,o kai grisiu tai jau po savaiteles,dvieju sesija prasides.
Bet as stengiuosi del to nestresuoti,labai visi destytojai(kuriems pasakiau)geranoriskai ziuri,tai man ramiau. O grupiokams nesakau,tik viena zino,kuri turi panasiu bedu,taigi bus visiems idomu,kas man nutiko,kad paskaitose nesilankau,o tokia pavyzdinga studente.
O mama siandien paskambino ir mane nuteikinejo,kad viskas bus gerai,o mane tik juokas eme(bent jau iki siol).
Tase susidejau, o rytoj vakare pradesiu svesti stojima i ES ir net nepajausiu kaip pirmadienis ateis,o poto ir antradienis.
Viskas man bus gerai ,kazkaip mano toks gyvenimas, nemonotoniskas,arba daug dziaugiuosi,arba verkiu,tikiuosi dabar atejo tas laikas,kai baisiai dziaugsiuosi
Tikiu,kad si operacija,pades man susilaukti ,o gal ir ne vieno
QUOTE (Evasa @ 2004 04 29, 20:19) |
Paiduke, Linkiu tau sekmes antradieni O mane operuos birzelio 1d. Tai lauksiu tavo zinuciu apie ligonine akis isputus! |
Aciu Evasa
O zinias butinai pranesiu
Eh, kaip as Jusu visu pasiilgsiu
Paiduke ir as prisidedu prie palinkejimu . Sekmes, butinai parasyk, kai galesi. Su nekantrumu lauksiu tavo istorijos apie viska kaip ten buvo .
Evasa, vadinasi ir tu pasiryzai operacijai. O tau darys plastine kiausintakio operacija ar diagnostine laparoskopija?
O vat as niekaip tam nesiryztu, vis tik dar bandysiu kelias inseminacijas.
Evasa, vadinasi ir tu pasiryzai operacijai. O tau darys plastine kiausintakio operacija ar diagnostine laparoskopija?
O vat as niekaip tam nesiryztu, vis tik dar bandysiu kelias inseminacijas.
paiduke ,
sėkmės Tau dideliausios
sėkmės Tau dideliausios
Ech, kaip sergu uz visas besioperuojancias ir kitaip besigydancias bei zengiancias link taip trokstamu kudikeliu. Taip ir laukiu, kada visas sveikinsim palydetuviu temoje
Labai,labai visoms Jums didelis ACIU ,uz palinkejus.
Po operacijos tikiuosi pranesiu tik geras naujienas
Po operacijos tikiuosi pranesiu tik geras naujienas
Atsisveikinu kokiai 10 dieneliu,rytoj is pacio ryto leksiu susirinkti visus tyrimu atsakymus ir i ligonine.O antradieni is ryto(dar valandos tiksliai nezinau),konstruos mano gimda,tikiuosi viskas puikiai pavyks ir nesigailesiu pasiryzusi siai operacijai
Visoms Jums planuojancioms,linkiu didziausios sekmes,tikiuosi kai griziu is ligonines,rasiu geru ziniu,kad Jus jau
Visu Jusu pasiilgsiu
Visoms Jums planuojancioms,linkiu didziausios sekmes,tikiuosi kai griziu is ligonines,rasiu geru ziniu,kad Jus jau
Visu Jusu pasiilgsiu