Sveikos, merginos. As labai ilgai nenorejau sau pripazinti, kad turiu problemu su pastojimu, bet tenka...
Lapkricio pradzioje man numatyta daryti laporoskopija ir histeroskopija. Kaip supratau paskaiciusi sioje temoje, kad visoms daro pilna narkoze (na gal ji ir ne taip vadinasi, bet esme ta, kad ligonis miega). O ar nesiulo tos, kur i stubura duria, bet zmogus islieka samoningas (na kur per gimdymus nuskausmina)?
Ir dar, man labai keista, kad man neskyre jokiu tyrimu pasidaryti tik pilna krauja. Nei slapimo tyrimo, nei kardiogramos, nei tepinelio... Ar kam nors taip buvo?
pries laparaskopija ir man jokiu tyrimu nedare. paeme tik kraujo. O del narkozes, tai daro pilna, nes tai normali operacija, pvz. operuojant apendicita gi neskiria dalines narkozes. I stubura man rodos gi dar pavojingiau. O tu nori viska matyti? Gal as ir klystu
QUOTE (mallena @ 2004 10 14, 08:08) |
pries laparaskopija ir man jokiu tyrimu nedare. paeme tik kraujo. O del narkozes, tai daro pilna, nes tai normali operacija, pvz. operuojant apendicita gi neskiria dalines narkozes. I stubura man rodos gi dar pavojingiau. O tu nori viska matyti? Gal as ir klystu |
Aciu, mallena, tu mane nuraminai del tu tyrimu O del tos narkozes, tai as visai nenoreciau buti samoninga operacijos metu, tiesiog galvojau jei leis rinktis, kas geriau organizmui butu.
Merginos, labai skubiai reikalinga informacija apie KMUK gydytoja Butautiene!
Lauksiu bet kokios info.
Is anksto aciu.
Lauksiu bet kokios info.
Is anksto aciu.
Sveikos,
turiu problema-kairej kiausidej dermoidine cista,kuria man antradieni operuos Mazylyje.gal kam yra kazkas buve panasaus?sake,kad operacija apie 30 min,bet mane tas nuskausminimas i stubura gasdina...pirmadieni paguldys,darys visus tyrimus.jei kas ka zinot,tai parasykit,nes jau visokiu baisumu prisigalvoju ir prisapnuoju:(
turiu problema-kairej kiausidej dermoidine cista,kuria man antradieni operuos Mazylyje.gal kam yra kazkas buve panasaus?sake,kad operacija apie 30 min,bet mane tas nuskausminimas i stubura gasdina...pirmadieni paguldys,darys visus tyrimus.jei kas ka zinot,tai parasykit,nes jau visokiu baisumu prisigalvoju ir prisapnuoju:(
QUOTE (Olaiva @ 2004 11 12, 09:58) |
Sveikos, turiu problema-kairej kiausidej dermoidine cista,kuria man antradieni operuos Mazylyje.gal kam yra kazkas buve panasaus?sake,kad operacija apie 30 min,bet mane tas nuskausminimas i stubura gasdina...pirmadieni paguldys,darys visus tyrimus.jei kas ka zinot,tai parasykit,nes jau visokiu baisumu prisigalvoju ir prisapnuoju:( |
Sveikute. Man prieš pusantro mėnesio operavo dermoidines cistas abejose kiaušidėse. Bet man darė pilną narkozę. Šiaip negirdėjau kad darytų nepilną narkozę, kai operuoja kiaušides.Man atrodo protingiau būtų pilna narkozė. Nenoriu gąsdinti, bet prieš operaciją įspėjo, kad jie visada pasilieka galimybę kad pjaus pilvą, nes gali tipo cista nepratilpti.
Po operacijos atsigausi gan greitai. Pjūviai nedideli.
o tau gal "Mazylyje" operavo?o ta pilna narkoze-tai kai i stubura,ane?nes kol kas as jos labiausiai ir bijau.neskauda kai nuskausmina?drauge sake,kad nualpo...nes po to tai jau nieko neebjausiu.gal gali man smulkiau aprasyti,kaip ten ka ruose tave,kokie tyrimai,ilgai truko?kaip po operacijos?ilgai nesikelei?parasakok prasau,nes man tai kazkoks siaubas...
QUOTE (Olaiva @ 2004 11 12, 10:11) |
o tau gal "Mazylyje" operavo?o ta pilna narkoze-tai kai i stubura,ane?nes kol kas as jos labiausiai ir bijau.neskauda kai nuskausmina?drauge sake,kad nualpo...nes po to tai jau nieko neebjausiu.gal gali man smulkiau aprasyti,kaip ten ka ruose tave,kokie tyrimai,ilgai truko?kaip po operacijos?ilgai nesikelei?parasakok prasau,nes man tai kazkoks siaubas... |
Pilna narkozė tai kai vaistus suleidžia į veną ir užmiegi. Kai duria į stuburą tai nepilna narkozė. Tu matai kas darosi aplinkui ir nemiegi.
Atsigavau po narkozės greitai. Jau kitą dieną gan normaliai vaikščiojau. Išleido iš ligoninės po 6 dienų. Viskas yra ne taip baisu kaip atrodo prieš operaciją.
Operavausi Klaipėdoje.Tyrimus kraujo pasidariau pas šeimos gydytoją. Ligoninėj padarė tepinėlį ir paėmė kraują.
Nebijok viskas bus gerai
QUOTE (Tautė @ 2004 11 12, 10:21) |
Pilna narkozė tai kai vaistus suleidžia į veną ir užmiegi. Kai duria į stuburą tai nepilna narkozė. Tu matai kas darosi aplinkui ir nemiegi. Atsigavau po narkozės greitai. Jau kitą dieną gan normaliai vaikščiojau. Išleido iš ligoninės po 6 dienų. Viskas yra ne taip baisu kaip atrodo prieš operaciją. Operavausi Klaipėdoje.Tyrimus kraujo pasidariau pas šeimos gydytoją. Ligoninėj padarė tepinėlį ir paėmė kraują. Nebijok viskas bus gerai |
man kai abrazija dare,tai i vena leido ir nuluzau.vakar kai klausiau,tai tipo i stubura sake.nors gal as ten susinervinus nesupratau.jei i vena,tai gerai.greit atjungia.o paprastai atsigulusia operuoja,ane?o kaip kiausides-jos veikiancios po to buna?nes nieko nezinau ir nuo to dar labiau bijau...o po operacijos kiek laiko negalesi normaliai sysioti?bus shlangute pajungta?man sake,kad operacija apie pusvalanduka truks,jei viskas gerai.o tau kiek?
sorry,kad tiek daug klausimu,bet man smalsu,nes bijau...
Sysioti galėsi normaliai kad ir tą pačią dieną. Tik kad ne visom iseina iš karto normaliai, nes raumenys užsispazmuoja. Tai nuleis su kateteriu, o jau sekantį kartą išeina normaliai pasysioti.
Man operacija truko apie 2 valandas.Kai važiavau pasitikrinti po operacijos po pirmųjų mėnesinių tai kiaušidės jau buvo prigaminusios folikulų
Man operacija truko apie 2 valandas.Kai važiavau pasitikrinti po operacijos po pirmųjų mėnesinių tai kiaušidės jau buvo prigaminusios folikulų
man tai ne laparaskopiniu budu darys,bet pjaus is karto sake.taip ten jos nusprende,sake,kad geriau bus galima viska isimti,viskas tilps kai ims:)
o po kiek laiko po operacijos jau tau leido toliau bandyti,kad leliukas butu?
o po kiek laiko po operacijos jau tau leido toliau bandyti,kad leliukas butu?
Po dviejų savaičių, kai išleido iš ligoninės galėjau pradėti mylėtis. Tuo pačiu pradėjom ir gaminti.