Daiva B, mano amžius tiesiog puikus - esu jauna ir graži

, ir su burokėlių spalvos plaukais; jei nori, gali būti sena, o aš tokia nesu

todėl neskleisk erezijų
o jei rimtai, net negaliu netikėti ta diagnoze, paprasčiausia todėl, kad moteriškė pasakė man diagnozes (o dar puikiau tai, kad paaiškino priežastis, todėl tos ligos ar požymiai pas mane yra), kurių negalėjo paaiškinti tradicinė medicina ir kurių paaiškinimo (o tuo labiau gydymo) aš seniai ieškojau. sensorinis testas iš tam tikrų taškų rankose ir kojose aktyvumo nustatinėja ligas/sveikatos būklę. aš nesu tokia naivi, kad nebūčiau pajutusi, kaip gydytoja mane prieš tai nepastebimai išklausinėjo - bet pasakiau na, kokias 3 problemas, o man papildė keliomis, apie kurias aš nė nevamtelėjau ir kurias apsigydyti jau seniai netekau vilties, po testo.
laparoskopijos niekada gyvenime nesidariau - turėjau 3 laparatomijas - 2 ginekologines, vieną apendicito. paskutinį kartą operavausi miomas, kurių buvo labai daug ir kurios buvo užspaudusios abi kiaušintakius (nors man prieš tai siūlė pasidaryti gimdos nuotrauką patikrinti kiaušintakius, pareikalavau būtent operacijos ir neprašoviau pro šalį, neužgaišau dar papildomo laiko, nes kas geriau žino, kaip jis jaučiasi, nei pats ligonis

)
mano intuicija vėl man sako, kad sąaugų yra, nes buvo daug randelių gimdos paviršiuje, šalia kiaušintakių - apie 20. be to, kaip dabar supratau, visą tą laiką mažajame dubenyje ruseno uždegimukai (dėl bakterijų, kurių iki šiol neišgaudau). išvada?
... Gyvenimas yra ne tai, KAS su mumis vyksta, bet tai, KAIP mes į įvykius žiūrime!