Įkraunama...
Įkraunama...

Triušio vilnos siūlai

Tikrai esu mezgus is triusiuko. As jau minejau, kad mezgu is dvigubo siulo, todel jis turi forma ir nesitampo. Labai tinka megsti koriuku. Skalbiu skalbimo masina (vilnos programa). Nieko jam neatsitinka.Drasiai bandykit thumbup.gif
Atsakyti
na siaip nesiojasi puikiai, tik reikia tinamai priziureti :)rankom megstas meginys turetu buti plaunamas rankomis, dziovinamas patiestas ant pvz grindu, ir jokiu budu nelyginti. turiu daug mesta is triusio ir puikiai nesiojasi, esu mezgus ir is vieno ir is dvieju siulu.
Atsakyti
Galiu perleisti tikrus triušio siūlus. Yra apie 100 gr. tikrai.
user posted image
Atsakyti
Bazėj pirkau, berods 4 sandėly, tai už 100 g. 11 litų sumokėjau. Siūlas plonytis, metražas 650 ax.gif Tik spalvos tai galėtų būti ryškesnios, dabar gi radau tokias žemiškas: rusva, ruda, pilka, gelsva. Kaip nešiosis tai nežinau schmoll.gif Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
10sandelyje po 10lt triusiukas ir daug spalvu.Yra ir ryskiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 31 spalio 2009 - 22:26
QUOTE(Alri @ 2009 10 31, 23:20)
10sandelyje po 10lt triusiukas ir daug spalvu.Yra ir ryskiu.

Ar ten Linate Rabbit?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 01, 10:37)
Ar ten Linate Rabbit?

Manieji tai ne schmoll.gif Ant etiketės parašyta Andora angora ir šone baltas triušiukas.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 11 01, 13:48)
Manieji tai ne schmoll.gif Ant etiketės parašyta Andora angora ir šone baltas triušiukas.

Tokie kaip tavo. Ten labai neblogos siulu kainos. Pvz mohera Pretty visur 12, o 10sand-10lt
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2009 11 01, 19:59)
Tokie kaip tavo. Ten labai neblogos siulu kainos. Pvz mohera Pretty visur 12, o 10sand-10lt

O auksarankėj 8,50 ax.gif
Aišku, ačiū už atsakymus, Alri ir Daivulka 4u.gif Aš ieškau būtent rabbito, kol kas nesėkmingai biggrin.gif
Atsakyti
O kur ta Auksaranke rasti?
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2009 11 02, 09:06)
O kur ta Auksaranke rasti?

www.auksaranke.net, čia internetinė siūlų parduotuvė 4u.gif
Atsakyti
O jei ne internetine? O moket uz atsiuntima nereikia?
Atsakyti