nes buvo gyvenime toks ivykis kad mano tetis pamete zieda ir po menesiuko mire

o paskui norėjosi labai anytos paklaust, koks tai dabar ženklas, tam žiedui atsiradus

Iceland, 08 Spa 2009 - 15:33, parašė:
Iceland, 08 Spa 2009 - 15:33, parašė: ![]()
Šiaip nežinau kaip daroma pagal visus prietarus
Bet aš tai paimčiau vyro žiedą, pridėčiau dar aukso ir pas juvelyrą užsakyčiau abiem naujus. Paskui nueičiau į bažnyčią, kad kunigas pašventintų žiedus ir vėl palaimintų santuoką (jeigu buvo tuokiamasi bažnyčioje). Tai nieko nekainuoja, manau būtų labai gražu

ir aš taip manau

Papildyta:
agmor, 26 Spa 2010 - 00:57, parašė:
agmor, 26 Spa 2010 - 00:57, parašė: ![]()
MV buvo pametęs savo vestuvinį žiedą -buvo pergyvenimų
jau galvojom, pirksim kitą ir nešim kunigui šventint. Anytai kai pasakė, tai ji tik pradėjo "koks tai blogas, labai labai blogas ženklas"
Ir kaip bebūtų keista, atsirado, pirštinę jis matavosi parduotuvėj, kuri buvo per maža, o kažkas nusipirko tą pirštinę ir paskambino
tokie dėkingi tam žmogui jautėmės, nuvažiavom pasiimt to žiedo su vynu ir šokoladais.
o paskui norėjosi labai anytos paklaust, koks tai dabar ženklas, tam žiedui atsiradus

nu čia tai pasisekė jums

Ugnis, 08 Spa 2009 - 06:27, parašė:
Ugnis, 08 Spa 2009 - 06:27, parašė: ![]()
Sveiki,
Pameciau vestuvini zieda. Nesu labai prietaringa, bet nesumoju kaip elgtis. Ar reikia abiems mums su vyru nusipirkti naujus ziedus, ar uztektu nusipirkti tik man, ar vyro zieda dalinti per pus ir padaryti 2 ziedu? Bet tada jau gautusi labai ploni ziedai.
Neturiu zalio supratimo, ka daroma tokiais atvejais.
Pameciau vestuvini zieda. Nesu labai prietaringa, bet nesumoju kaip elgtis. Ar reikia abiems mums su vyru nusipirkti naujus ziedus, ar uztektu nusipirkti tik man, ar vyro zieda dalinti per pus ir padaryti 2 ziedu? Bet tada jau gautusi labai ploni ziedai.
Neturiu zalio supratimo, ka daroma tokiais atvejais.
Iceland, 08 Spa 2009 - 06:33, parašė:
Iceland, 08 Spa 2009 - 06:33, parašė: ![]()
Šiaip nežinau kaip daroma pagal visus prietarus
Bet aš tai paimčiau vyro žiedą, pridėčiau dar aukso ir pas juvelyrą užsakyčiau abiem naujus. Paskui nueičiau į bažnyčią, kad kunigas pašventintų žiedus ir vėl palaimintų santuoką (jeigu buvo tuokiamasi bažnyčioje). Tai nieko nekainuoja, manau būtų labai gražu

MB pamete vestuvini, nusipirko kita, ta irgi pamete, nusipirko dar kita ir ta pamete

nieko nedarem, jis be ziedo ir toliau gyvena 5metus

September_Lady, 12 Sau 2011 - 16:04, parašė:
September_Lady, 12 Sau 2011 - 16:04, parašė: ![]()
MB pamete zieda praejus porai menesiu po vestuviu...ezere...
nieko nedarem, jis be ziedo ir toliau gyvena 5metusgalvoju, kad kokiai vestuviu metiniu progai nusispirksim naujus vienodus, nes siaip be progos atsiranda vis kitu islaidu
nieko nedarem, jis be ziedo ir toliau gyvena 5metus

A saviskiui jau pirmu metiniu proga jei ne anksciau iteikciau nauja zieda

kristiuke, 13 Sau 2011 - 20:05, parašė:
kristiuke, 13 Sau 2011 - 20:05, parašė: ![]()
as manau geriausia pasidaryti toki pat kaip turi vyras ir pasventinti baznycioje...svarbiausia nesureiksminti tokiu dalyku...mano vyras galvojo kad pamete vestuvini zieda ir jo mama jau buvo pradejus panikuoti del musu santuokos, o is tikro juk ne ziedas viska lemia..
Tai del sito as irgi sutinku