o kaip jums atrodo, negerai ziedus nesioti iki vestuviu?
QUOTE(carolle @ 2007 06 03, 21:09)
Tikint prietarais ir rankinę ant grindų laikyt negerai Reikia bent pasistengt nesivadovaut tokiom nesąmonėm
Mano vyras si savaitgali maudydamasis ezere vos nepamete ziedo. Vos vos spejo ji pagauti ant pirsto galo. Jei jau butu taip nutike butinai nupirktume nauja, pasikviestume savo liudininkus ir nueitume pasventinti... Stengiuosi netiketi tais visais prietarais ir suprantu, kad ne ziedas santuokoje svarbiausia, bet del visa pikto apsidrausciau....
Na as irgi nelinkusi tiketi tuom,bet va mano mama pamete zieda,tai mano tetis po metu ar dvieju isdave mama su geriausia jos drauge.Aisku,neisiskyre,toliau gyvena,bet santykiai visai nebe tokie,kaip anksciau,nebera tokio pasitikejimo,visad tik priekaistai jam nuo mamos.Mama nusipirko kita zieda,tik nesventino.Si rudeni sukaks 25 metai,kai mano tevai vis dar kartu.Tad visko gyvenime buna ir nemanau,kad vien tik ziedo pametimas cia esme.
QUOTE(carolle @ 2007 06 03, 20:09)
manau reiktų. sužinot ar ne mažas, ar netrina, nespaudžia. tokie tad būtų pastebėjimai iš mano pusės
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 16, 20:03)
manau reiktų. sužinot ar ne mažas, ar netrina, nespaudžia. tokie tad būtų pastebėjimai iš mano pusės
bet tam manau uztenka paimatuot, bet nenesiot pvz. koks menesis iki vestuviu tas ziedas todel taip ir vadinas sutuoktuviu ziedas, kad ji uzsidedi per vestuves ir nesioji visa likusi gyvenima. Bent jau as taip manau
QUOTE(vivir @ 2007 06 16, 19:14)
bet tam manau uztenka paimatuot, bet nenesiot pvz. koks menesis iki vestuviu tas ziedas todel taip ir vadinas sutuoktuviu ziedas, kad ji uzsidedi per vestuves ir nesioji visa likusi gyvenima. Bent jau as taip manau
nu taip, bet pvz mano vyras rgi taip pasimatavo, lyg ir geras. o dabar tas žiedas pradėjo Jam trinti. jau ir didinau, bet vistiek trina gal Jis aletgiškas auksui
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 16, 20:17)
nu taip, bet pvz mano vyras rgi taip pasimatavo, lyg ir geras. o dabar tas žiedas pradėjo Jam trinti. jau ir didinau, bet vistiek trina gal Jis aletgiškas auksui
maniskis irgi sunkiai pratinosi prie ziedo, bet jau iprato
QUOTE(vivir @ 2007 06 16, 19:24)
maniskis irgi sunkiai pratinosi prie ziedo, bet jau iprato
smagu už tai man jis pradžioj didokas buvo tai vis prilaikydavau, bijodama pamesti. bet dabar laikosi super
QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 16, 19:17)
Vyrai dažnai būna alergiški žiedams