QUOTE(gutte86 @ 2009 10 05, 18:37)
Merginos, prasau patarimo
broliui paakiuose susidare tokie balti riebaliniai guziukai (atrodo kaip spuogiukai), bet jie neissispaudzia. Gal butu galima kuom nors patept, kad padetu? Gal pasausint reikia?
broliui paakiuose susidare tokie balti riebaliniai guziukai (atrodo kaip spuogiukai), bet jie neissispaudzia. Gal butu galima kuom nors patept, kad padetu? Gal pasausint reikia?
Atsinesu sena posta, nes ir man aktualu tas.... Siaip yra net tema SM uzvesta apie tai, bet taip ir nesutaria nuo ko jie atsiranda... Va cia ta tema: TEMA
Pas mane ju keletas visada budavo, tai nelabai ir kreipiau demesi - tuo labiau, kad jie tokie giluminiai, o ne iskile i pavirsiu. Bet pastaruoju metu pastebejau, kad arba ju kiek padaugejo, arba tik nuo to, kaip jie pasikeite toks vaizdas susidaro. Bet pasikeite tuo, kad beveik visi dabar labai arti pavirsiaus, tokie kaip spuogeliai iskile (seniau budavo lygiai su oda, neiskile) ir beveik visi skaudus. Galvoju, kad gal cia jie valosi ir kyla i pavirsiu, o po to 'islys lauk' kai bus prisirpe.... Nezinau ar tas susije, bet kai pradejau naudot organiska ar naturalia kosmetika, tai man oda pradejo taisytis, tai gal ir tas blogis is vidaus lenda lauk tokiso kosmetikos pagalba....
Bet ka daryt daugiau, tai ir nezinau - addata nenoriu badyt, kad po to bedu neprisidaryciau....