QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 20, 22:55)
as irgi kai pradejau aliejus tepti, pradejau ilgiau masazuoti veida, kol aliejus isigeria visiskai. pagaliau mano tingejimas tokiam geriui, kaip veido masazas, buvo iveiktas butinybes kuo geriau imasazuoti aliejuka
pasiziurejau masazu ir aromaterpijos knygose kokiom ten kryptim varineti reikia, ir kaifuoju. su kremu tai toks greitukas buna- "raz, raz, pasitepiau, isigere ir begu". o cia saziningai save myliu, neskubant
o gal kuri taskini veido masaza zino? ten japones kazkaip spaudineja tam tikrus taskus veide, tipo stimuliuoja kraujotaka ir pan? reiketu kokio paveiksliuko
o koks odos tipas? Butu idomu veida pasimasazuot tik idomu ar riebioj T zonoj dar labiau riebalavimosi nesuaktyvintu
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 09:14)
Nežinau ką su
Ciel d'azur daryti
Atsiprašė manęs, kad turi išvykti į laidotuves ir turėjo grįžti praeitą antradienį, bet jokių žinių neturiu, neatsakė į 3 laiškus
Pinigai sąskaitoj rezervuoti, bet nenuskaičiuoti. Aš visgi linkus palaukti, bais reikia alijošių visokių
tik nežinau kiek čia dar žaisti taip
sunku su tais francais, visas tas dialogas, tai įdomus toks abu užsakymus
man nedega galiu ir palaukti, tik aisku butu malonu, kad jie duotu ziniu kaip ir kas ten pas juos
pasigirsiu vakar lupu balzama dariau nes pagaliau vasko nusipirkau
dejau lygiom dalim sviestmedzio, kokoso, kameliju alieju ir vasko, eteriniu nelabai turiu tai tik rozmarino ilasinau ir dar pridejau spalvos (sugedo mano lupdaziuko tubele nebesisuka tai krapsciau is ten ir naudojau
)
visai liuks toks riebus gavosi, tik spalvos reikejo arba isvis nedeti arba deti daugiau, nes dabar lupu nedazo tik pacio balzama spalva negraziai rausva tokia gavosi
siaip skaitau, kad neprisvilo mano blynas
Papildyta:
dar beje supyliau i sena weledos balzamo tubele tai turiu issukama balzamiuka, kad nereiktu pirstais mozotis