Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasulyte @ 2009 10 20, 15:37)
Sveikutes,

Gal zinote, kada atvaziuos traukinukas is Cield'azur pas Violence i svecius? Ji dingusi kazkur, tikekimes viskas gerai jai ir jos  nestuke.gif

Jei neklystu, tai pas ją dukrytė apsirgusi, matyt nelabai turi kada prisijungti blush2.gif

Aš galiu šiek tiek pabaigti savo parašymą apie Naturalmente rozmarinų ir levandų šampūną. Kaip jau minėjau kvapas man nuostabus šampūno. Plaukai išdžiūvę slidūs buvo, labai blizgantys. Šiek tiek pasivėlę, bet tikrai lengvai išsišukavo. Truputį elektrinosi. Tik va, kadangi aš turiu kas antrą dieną plaukus plaiti, tai man po pirmos dienos jau palei šaknis šiek tiek susiriebalavo. Galvos niežulio nebuvo. Bandysiu dar kartą, žiūrėsiu ar pasikeis nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(gabi_L @ 2009 10 20, 17:57)
manau nieko negali buti naturaliau uz aliejuka (naturalu, geros kokybes), tai kam tada paakiam chemijos duoti? Siaip paakiu kremuose yra visokiu medz, pvz balinanciu, mazinanciu paburkima ir kt, tai puiku, bet daznai tai nenaturalios priemones. Zodziu teise rinktis. O nuo aliejuku gali rastis spuogu, nes uzkemsamos poros, visgi sveitikli reikia karts nuo karto naudoti, arba veido sepeteli, arba spec.mikropluosto kempinele- na, poras privalu isvalyti

O as manau, kad Jus truputi nesupratot kur papuolet ax.gif Sioje temoje kalbama apie naturalia kosmetika. Gal Jus nustebsit, bet buna pasaulyje ir naturaliu kremu (paakiu taip pat). Ir tik apie tokius mes cia diskutuojam ir patirtim dalinames mirksiukas.gif Ir kadangi klausimas buvo apie paakius, tai nesupratau prie ko cia sveitikliai ir uzsikimsusios poros blink.gif

Beje, as paakiams naudoju aliejus wink.gif Arba ta pati, kaip ir visam veidui (kameliju, arganu, medetku fitoli) arba alieju misini 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau siandien 'muilo pasta' is savo skysto muilo, alieju, eteriniu alieju. Pakvepinau apelsinu, ylang, lavanda, vanile, ramunelem.. Normaliai, nusiprausus liko silpnas kvapas ant odos, bet reiktu dar kuno sviesta su tokiu kvapu pasidaryt, kad pasitept nusimaudzius, tada gal rimciau su tuo kvapu butu smile.gif
Ateity dar pazaisiu su ta muilo pasta, gal geriau iseis..

Nu jau kaip aciu visoms, nusiteikusioms bandyti mano muiliukus wub.gif Labai gerai, kad dabar paklausiau, nes muilu tai pritruko bigsmile.gif (nelabai daug ju buvo, tiesa... bet vistiek thumbup.gif ) Labai smagu clap.gif
Galiu vel gamint smile.gif

Dar palauksiu, kol parasys visos norejusios, tada pagalvosiu, kokius gaminsiu, ir parasysiu, kurioms kokiu nors pritruko.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 20, 13:35)
Gal kas gali parekomenduoti riebesni ranku krema? meginau Dr Hauchkos bei weledos saltalankiu nelabai patiko, per lengvi buvo  g.gif

Santaverde tikrai riebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 10 20, 13:57)
Labas,
noriu pasidalinti savo pastebėjimu apie aliejukų naudojimą veidui: aš užteptą aliejuką įmasažuoju, tada geriau susigeria, "neužkloja" odos. Tos, kurios sakėt, kad spuogų atsiranda nuo aliejinės kosmetikos, tai gal irgi pabandykite įmasažuoti labiau g.gif

O ką su paakiais darot g.gif  Ar tepat grynu aliejuku, ar kremus naudojate?

as irgi kai pradejau aliejus tepti, pradejau ilgiau masazuoti veida, kol aliejus isigeria visiskai. pagaliau mano tingejimas tokiam geriui, kaip veido masazas, buvo iveiktas butinybes kuo geriau imasazuoti aliejuka smile.gif pasiziurejau masazu ir aromaterpijos knygose kokiom ten kryptim varineti reikia, ir kaifuoju. su kremu tai toks greitukas buna- "raz, raz, pasitepiau, isigere ir begu". o cia saziningai save myliu, neskubant
o gal kuri taskini veido masaza zino? ten japones kazkaip spaudineja tam tikrus taskus veide, tipo stimuliuoja kraujotaka ir pan? reiketu kokio paveiksliuko smile.gif biggrin.gif

paakiams man tas pats aliejus eina kuri ant veido tepu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 20, 13:35)
Gal kas gali parekomenduoti riebesni ranku krema? meginau Dr Hauchkos bei weledos saltalankiu nelabai patiko, per lengvi buvo  g.gif

Pas mus yra va toks balzamukas: PHYT INOV jo kaina buvo 97 lt., dabar 33 lt. Tikrai riebus, labiau tinkantis būtent rankoms. Pagamintas sviestmedžio sviesto pagdringu.
Atsakyti
QUOTE(gabi_L @ 2009 10 20, 19:57)
manau nieko negali buti naturaliau uz aliejuka (naturalu, geros kokybes), tai kam tada paakiam chemijos duoti? Siaip paakiu kremuose yra visokiu medz, pvz balinanciu, mazinanciu paburkima ir kt, tai puiku, bet daznai tai nenaturalios priemones. Zodziu teise rinktis. O nuo aliejuku gali rastis spuogu, nes uzkemsamos poros, visgi sveitikli reikia karts nuo karto naudoti, arba veido sepeteli, arba spec.mikropluosto kempinele- na, poras privalu isvalyti

Yra ir natūralių kremų smile.gif

QUOTE(ragana @ 2009 10 20, 21:56)
O as manau, kad Jus truputi nesupratot kur papuolet  ax.gif  Sioje temoje kalbama apie naturalia kosmetika. Gal Jus nustebsit, bet buna pasaulyje ir naturaliu kremu (paakiu taip pat). Ir tik apie tokius mes cia diskutuojam ir patirtim dalinames  mirksiukas.gif Ir kadangi klausimas buvo apie paakius, tai nesupratau prie ko cia sveitikliai ir uzsikimsusios poros  blink.gif

Beje, as paakiams naudoju aliejus wink.gif Arba ta pati, kaip ir visam veidui (kameliju, arganu, medetku fitoli) arba alieju misini  4u.gif

Praktiškai mano žodžiais ragana pasakė 4u.gif

Matau, kad daugelis naudoja aliejus paakiams ir nesiskundžia. Žiūrėsiu ar man tiks toks variantas smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu 4u.gif biggrin.gif
Neserga niekas, tik mane aplankęs online pykinimas ko pasekoje cool.gif visa kas "maloniausia", o aš tokia lepšė neturiu jėgų laikytis biggrin.gif Bet šiaip viskas gerai 4u.gif

Nežinau ką su Ciel d'azur daryti unsure.gif Atsiprašė manęs, kad turi išvykti į laidotuves ir turėjo grįžti praeitą antradienį, bet jokių žinių neturiu, neatsakė į 3 laiškus unsure.gif
Pinigai sąskaitoj rezervuoti, bet nenuskaičiuoti. Aš visgi linkus palaukti, bais reikia alijošių visokių biggrin.gif tik nežinau kiek čia dar žaisti taip g.gif sunku su tais francais, visas tas dialogas, tai įdomus toks abu užsakymus doh.gif

Violey ir velnią mala smile.gif bet jau rodos matau, kad DHL šiandien gavo į savo biurą - sekantis etapas, vežimas man 4u.gif

O kalbant į temą biggrin.gif Tai ant mano veido sachara doh.gif Įtariu dehidratacija kokia jau bus, sviestamedis net negelbsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 09:14)
Prisiduodu  4u.gif biggrin.gif
Neserga niekas, tik mane aplankęs online pykinimas ko pasekoje  cool.gif visa kas "maloniausia", o aš tokia lepšė neturiu jėgų laikytis biggrin.gif Bet šiaip viskas gerai  4u.gif

Nežinau ką su Ciel d'azur daryti  unsure.gif Atsiprašė manęs, kad turi išvykti į laidotuves ir turėjo grįžti praeitą antradienį, bet jokių žinių neturiu, neatsakė į 3 laiškus  unsure.gif
Pinigai sąskaitoj rezervuoti, bet nenuskaičiuoti. Aš visgi linkus palaukti, bais reikia alijošių visokių biggrin.gif tik nežinau kiek čia dar žaisti taip  g.gif sunku su tais francais, visas tas dialogas, tai įdomus toks abu užsakymus  doh.gif

Violey ir velnią mala smile.gif bet jau rodos matau, kad DHL šiandien gavo į savo biurą - sekantis etapas, vežimas man  4u.gif

O kalbant į temą biggrin.gif Tai ant mano veido sachara  doh.gif Įtariu dehidratacija kokia jau bus, sviestamedis net negelbsti  unsure.gif

Sorry, kad klaidingą žinią pakelbiau, džiaugiuosi, kad viskas gerai 4u.gif

aš tai dabar tepu iš KN čampa pomadą, tai nesausėja veidas. Gal ta pabandyk su kokosu?
Atsakyti
Sakykite, ar toks svieto receptas tinkamas naudoti kosmetikai blush2.gif
Kopijavau iš Delfi.

Migdolų sviestas: gaminamas ir naudojamas kaip riešutų sviestas. Žali ar pakepinti riešutai yra sutrinami į kreminę masę. Tinka naudoti kepiniams.

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 20, 20:09)
Nu jau kaip aciu visoms, nusiteikusioms bandyti mano muiliukus  wub.gif Labai gerai, kad dabar paklausiau, nes muilu tai pritruko  bigsmile.gif (nelabai daug ju buvo, tiesa... bet vistiek  thumbup.gif ) Labai smagu clap.gif
Galiu vel gamint  smile.gif

O kaipgi, tokios nuotraukos, manau, dauguma musu sugunde - negalejom atsilaikyti. Jei ir gyvai muiliukai taip graziai atrodys ir kvepes, tai, manau, reikia is anksto ant ju ispejima uzdet, kad netinka vidiniam vartojimui, nes, mazum, kuri nors is musu gali susigundyti atsikasti kasniuka lotuliukas.gif

Dabar linkiu ikvepimo gaminant muiliukus, ir lauksim, kada jie pasieks musu lentynas.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 10 21, 08:14)
Nežinau ką su Ciel d'azur daryti  unsure.gif

Įtariu dehidratacija kokia jau bus, sviestamedis net negelbsti  unsure.gif

tai laukiam 4u.gif

ar pakankamai geri skysčių? g.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 10 21, 08:20)
Sakykite, ar toks svieto receptas tinkamas naudoti kosmetikai blush2.gif

toks netgi parduodamas čia wink.gif

na, kažkaip tyli vilnietės, gėrių iš Violey gavusios tongue.gif Kai išsikrausčiau vakar, tai supratau, kad ir aš greičiausiai tylėsiu, nes man vos pora daikčiukų skirta - Weledos rozmarinų šampūnas ir Laveros pienelis makiažui valyti ax.gif Dar patarpininkavau Kalėdų Seneliui iš Greenlife, tai pasidalinsiu info, kad jie už tuos beveik 8 svarus siuntimo atsiunčia siuntinuką pasirašytinai. Ir greitai. Žodžiu, kol kas prieš Lovelula.com man jie turi labai stiprų pranašumą. Kartu su siuntinuku parsisiunčiau ir Elysambre nagų laką tokį - 14 Pearly Dark Pink:
user posted image

realiai tai nelikau sužavėta spalva, nes ne tokia kaip paveikslėlyje (mažiau aiški, vakar net į gelsvumą tas spindesys buteliuke nešė) tongue.gif Manau, kad numeriu apsirikau ir reikėjo imti šitą - 15 Pearly Plum:
user posted image

tiesa, ant nagų dar nebandžiau, bet išbandysiu ir parašysiu, kaip laikys smile.gif

Atsakyti