QUOTE(katutis @ 2009 10 19, 13:21)
gal čia tik maistui galioja?
laukiu
taip, turi kvapą
Nepaisant to, aš lašinu ir rozmarinus, ir apelsinus, ir kas į galvą šauna dėl poveikio
tai gal erškėtrožių? Jis turi daug vitamino C
QUOTE(ernesin @ 2009 10 19, 13:27)
Mano normali, gal Tzona šiek tiek linkusi į riebumą. Aš ir emulsiją nuo spuogų turėjau(ten taip pat pagrindas tamanai, bet ir erškėtrožių al yra), kažkas netiko
Bet aš aplamai pastaruoju metu atsargi su aliejais, pastebėjau, kad mano probleminei odai jie ne itin patinka
Turiu užsimaišiusi kaukę su jojoba ir ricina, tai sunaudosiu ir turbūt daugiau neeksperimentuosiu, nebent aliejais tik paakius lepinsiu
QUOTE(Monica @ 2009 10 19, 13:31)
mano sausai odai žiemą tik tamanai netiko-dar labiau nusausino. Patį aliejų aš l. vertinu, bet gal geriau į kokį mišinuką dėk (su sviestm pvz). Jei tik 1 aliejų tepsi, tada erškėtrožes siūlau.
Tess, praktiškai visi kremai nuo šalčio yra riebūs-tame ir apsauga. Sviestm. mergaitės maišo su kitu baziniu aliejumi, tada žymiai geriau tepasi.O parduotuvėlė turi savo tinklapį? Būtų įdomu pažiūrėti asortimentą ir kainas.
Visgi galutinį sprendimą padariau, kad naudingiau bus visam veidui erkškėtrožių aliejus, o juo labiau, kad artėja žiema
, reikia daugiau maitinimo odai.