QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 17, 12:14)
as vistiek, zinok, galvoju, kad norint 100% legaliai, reiktu praeiti nemazas proceduras.
Žinai, puikiai suprantu tavo nerimą ir preciziškumo siekį su tais visais sertifikatais, pati paskutinius metus teisę mokausi, tai kartais kasdienėse situacijose tenka nusistebėti, palyginus 'kaip turėtų būti' su tuo 'kaip realiai dauguma daro ir galvos nekvaršina' Taigi tikrai siūlyčiau bent kelis muiliukus įmesti į ebay, detaliai gražiai aprašyk, supakuok į kokį celofaniuką, perrišk kaspinėliu arba ne, užklijuok lipduką su pilna sudėtimi, galbūt net 1-2 sakinių aprašymu, muilo savybėmis, esminiu poveikiu. Blogiausia, kas nutiks, neteksi keleto svarų už idėtus skelbimus Ir per nagus niekas neduos. Kiek žiūrėjau, dauguma tokių 'rankdarbistų' remiasi tiesiog savo nuoširdždiu žodiniu/rašytiniu natūralumo įrodinėjimu, t.y. parašo, kokias medžiagas naudojo, kiti galbūt net kai kurias priskiria prie ekologiškų sertifikuotų, treti džiaugiasi nuolatinių pirkėjų atsiliepimais. Ta sistema veikia, mano manymu, panašiai kaip ir mūsų nuolat aptarinėjami KN - tiesiog pasitiki ta informacija, kurią tau suteikia, ir perki manydamas, kad tai kone panacėja Bet kokiu atveju sėkmės bandant, jei vistik pasiryši, ir kuo nuoširdžiausiai lauksiu minčių, kaip sekėsi
Mano pirkti muilai buvo įpakuoti į permatomą celofaną su kaspinėliu, užklijuotas lipdukas su muilo pavadinimu ir pilna sudėtimi.
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 17, 18:02)
pradziu nesupratau ko jam ta vonia staiga po tiek metu taip parupo- valandas gali ten sedeti, kol neuztikau santykiaujant su muilu
geras
QUOTE(Rasma @ 2009 10 17, 20:10)
Aš vos vos 'damušiau' "Bema" šampūną nuo plaukų slinkimo
Kažkokia tragedija..
O man jis atvirkščiai labai patiko, maloniai putojo ir šiaip gerai plovė, tik gaila, kad poveikio jokio nepastebėjau, be to, labai brangus, tad daugiau ir nepirkau
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 17, 20:12)
Klausykit mergickos ar buna hauschkos CC tokiam ipakavime?
Būna, tai pirmasis Hauschkos dizainas
Produktai tie patys, tik pakuotės 'vintažinės'.
40th anniversary kit