QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 17, 07:19)
Daddygirl, tai kad pagal mane, ebay nereikia nei jokių leidimų, nei sertifikatų Tikrai pasidomėk. Turiu patirties tame su maisto papildų prekyba, tai niekam nieko nereikėjo įrodinėti: įdėjai skelbimą su nuotrauka, nupirko, išsiuntei, sulauki feedbacko ir sėdi ramiai, PayPal'o sąskaita gerėdamasi Daugiausia ko gali pareikalauti, tai ID ir adress 'proof', bet čia ir tai tik tam tikrais atvejais Visom keturiom už tai, kad pabandytum, investicijų ten praktiškai jokių nereikia, vienas kitas svaras (apie 15-20 proc. prekės kainos su shippingu) nueina mokesčiais ir tiek žinių
Esu pirkusi ten kelis natūralius muiliukus, tai tokiu atveju į paiešką vesdavau ne 'natural', o 'organic' Ir tuomet žiūrėdavau ne tik į dailias nuotraukas, o į tai, kaip pardavėjas pateikia savo prekes, ar visą sudėtį surašo ir pan. Galų gale pačiam pardavėjui galima užklausą nusiųsti.
aciu Tau labai
as vistiek, zinok, galvoju, kad norint 100% legaliai, reiktu praeiti nemazas proceduras.
kitas dalykas, kad dauguma tokiu smulkiu pardaveju, ypac pradedami, tai, matyt, daro nevisai legaliai gal kiti is nezinojimo, bet dauguma turbut del paprastos priezasties - sunku ir brangu praeiti visus tuos formalumus (tokius pacius, kuriuos praeina stambus kosmetikos gamintojai).
dabar vienam forume radau, kad sertifikuot muila praeitu metu gale kainavo £150 (neparasyta viena muilo rusi ar visa versla ), bet siais metais reglamentavimas turejo keistis, ir kad atseit kainuos daug daugiau. dar duota nuoroda i zmogu, kuris, kaip suprantu, pats turi toki versla ir padeda susitvarkyti (uz mokesti, zinoma).
as labai labai noreciau pabandyti ebay. super idomu butu paziuret, ar kas susidometu ir pirktu. bet bijau (as tokia megeja tvarkos pati teise ilgai studijavau ). dauguma pirkeju tokie kaip Tu ar as, zinoma.. bet jei koks atsiras, kuris prades reikalaut sertifikatu ir pakels triuksma?
o kaip atrode tie muiliukai, kuriuos pirkai ebay? su tvarkingom etiketem - kompanijos pavadinimas, ingredientu sarasas..?
matai, papildu Tu pati negaminai, todel gali laisvai pardavineti. gamintojas turi sertifikuotis.
jei isidrasinsiu ir bandysiu ebay - pasigirsiu as vistiek seniai ruosiuos issiaiskint ten pardavimus, nes reik is namu daug ka 'issivalyt'
dar, tiesa, matydavau forumuose skelbimus: ieskom muilo gamintojo tokiam ir tokiam uk regione. turbut ieskodavo dalyvaujantys mugese, parodose, gal savo ranku darbo gaminiu parduotuveles turintys. bet niekad nesidomejau, kazkaip galvodavau, kad iesko tu, kurie susitvarke sertifikatus
gal pavyktu pradzia padaryt, kaip turbut dauguma padaro, per pazistamus ir pan
va musu temos merginos pabandys gal nepatiks, ir bus aisku, kad man neverta net pradet jei patiks, tai prasysiu rekomenduot draugus, uz kokia nuolaida busimiems pirkimams gal taip kaip nors pavyks uzsidirbt sertifikatams
ir aplamai pamatyt, ar imanoma ka nors uzdirbti. itariu, nemazai muilu reik parduot norint ka nors uzdirbt. amerikoj, zinau, net gaminantys pardavimui kooperuojasi zaliavu pirkimams. tai jiems pigiau grybo tie aliejai, eteriniai ir kt gaunas. as irgi vis pagalvodavau su jais kooperuotis, bet speju, man neapsimoketu.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 10 17, 07:44)
tai aš čia dėl tavęs klausiu:D
Jei nieko sudėtinga, tai manau per savo parduotuvėlę ir tavo muilus galėčiau pardavinėti.Pvz Cupe juk pardabvinėjami kažkokie rankų darbo muilai, ir man rodos niekuo jie ten nesertifikuoti
beje, tu galėsi man skysto muilo padaryti (anksčiau buvau prašiusi, bet gal pamiršai...)?
aaa, aciu
gal nueit ir paprasyt tos pardavejos sertifikatu muilui?
arba infarkta zmogui ivarytume arba parodytu..
idomu, kokie reikalavimai lietuvoje...
skysto muilo 200ml yra kaune
ir putas darantis buteliukas. bet sito gal Tau nereikia?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 17, 08:47)
O kaip naudoji?
nes as butent plaukams jo ir noriu
lasinam i kaukes plaukams, i sampuna..