Daddygirl, kad aš tokią draugę turėčiau, kuri muilus gamintų ir dovanotų su proga ir be jos
Jei tik yra galimybės ir noro, daryk, žinoma, juk dovanotam arkliui į dantis...
Aš tai draugėm dažniausiai dovanoju būtent natūr. kosmetiką, visos žino, kad pasinešus aš
Dar papasakoju, kokio poveikio priemonė, ko gali tikėtis, na tai tikrai džiugesio kupinų atsiliepimų esu sulaukusi - vienai Laveros kūno losjonas išgelbėjo odą nuo didžiulio sausumo (jau matau kaip silikoniniai naftiniai losjonai 'pagelbėjo' sausumą pasidaryti
), kitai Laveros dušo želės kvapas taip patiko, kad čiut ne šokinėti pradėjo pauosčiusi
Nesvarbu, kad nesidomi ekologiška kosmetika, svarbu, kad apskritai naudoja kosmetikos priemones, tada dovanoju sau per daug negalvodama (tik visuomet tam tikrą paskirtį sugalvoju, pvz. stiprinti dažytus plaukus ar drėkinti išsausėjusią odą)
Šiandien galutinai apsisprendžiau dėl Sante mėtinės dantų pastos ir Weledos ramunėlių-medetkų šampūno. Visiškai nelimpa man
Kokį pirmadienį manau įdėsiu notrauką su likučiu (daugiau nei pusė liko abiejų) pasiskelbsiu apie mainų galimybę
Šiandien buvau Akropolio Eurovaistinėj, pamačiau nematytą gamintoją, sertifikuotą BDIH - Vivadent. Turi burnos skalavimo skystį (apie 37 lt) ir kelias dantų pastas (po 30 Lt): balinančią (su ryžiais), jautriems dantims (su rožėmis) ir įprastą (su apelsinais ir imbierais). Gal kada nors reikės pabandyti. Kolkas iš dantų pastų (esu bandžiusi Logonos, Weledos, Druide, Sante, Dr. Hauschka beveik viskas) mano nr. 1 yra Druide su cinamonu ir su mėtom-citrinom
Pastarųjų laukiu nesulaukiu, jau taip užsivėlino tas užsakymas
Tikrai, kad neplanuotos išlaidos, visai nenusiteikus aš išlaidauti šiuo metu, bet kitam kartui bus pamoka, pasiplanuoti išlaidas 2 mėn į priekį, užsisakant iš druide.ca