QUOTE(Rasma @ 2009 10 14, 15:43)
Ne, neturėtų būti galima
Chmmm..bet va čia radau, kad tinka maistui
http://www.delona.lt...iejus-100g.html
Didelis klaustukas man, iki šiol tikėjau, kad ne
, nes abrikosų kauliukuose (t.y.branduoliuose) yra cianidų (kaip ir bet kurių kaulavaisių kauliuokuose, todėl juos reikia vengti vartoti į vidų..aišku branduolius galima vartoti, bet patariama labai saikingai
) O gal jis rafinuotas ir kenksmingos medžiagos pašalintos
Dėkui
, vadinasi nerekomenduojama, nes Delonos tai 99% rafinuotas (kažkada klausiau ar yra nerafinuotų, buvo 1-2)
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 10 14, 16:05)
na as kiek apie ji skaiciau, tai niekur neradau, jog butu galima ir is vidaus naudoti
Aš irgi niekur neradau, todėl ir galvojau pasitikslinti su daugiau žinančiom
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 14, 21:47)
merginos gal kuri sunaudojote visa 28d kursa siu
Dr. Hauschka Rhythmic Night Conditioner koks poveikis ar apsimoka pirkti? gundausi kazkaip....
Aciu
Esu sunaudojusi sensitive pakuotę, dabar nusipirkusi aukščiau parašytų, man jos labai patinka, kažkokio super efekto tai nematau, bet po jų ryte atsikėlus odelė tikrai gražiai atrodo, net geriau nei po hidrolato, todėl ir naudoju, ir naudosiu
Beje, šv.Stepono Žalia žalia parduotuvėj gali įsigyti jų po vieną - pabandymui verta jei dvejoji
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 10 15, 10:26)
Hallo
Ateinu su atsiliepimais apie šį bei tą.
Ciel d'Azur dantų pasta su rozmarinais labai labai patiko! Nenusileidžia weledos druskinei, nors jos abi visiškai skirtingos. Naudosiu pakaitom weledą ir ciel d'azur.
[
Aš nusipirkau šitą pastą mėtinę, irgi patinka, valo gerai, skonis gerokai švelnesnis už Weledos druskinę (tokia sakyčiau net beskonio - čia kam nepatinka ryškus skonis - tiktų), nors Weledos druskinė lyginant tai taip gerai išvalo, -net išgraužia ta druska, aš jau į pabaigą su druskine valydavau tik vakarais, nes 2 kartus būdavo per daug, o MB irgi išbandęs Ciel d'azur vis tiek reikalauja Weledos druskinės
Beje, internete Ciel d'azur tinklapyje nepateikta visa jų sudėtis, nes ten rašo tik: molis, druska, EA, o ant pakuotės sąrašas ilgesnis