QUOTE(Peach18 @ 2009 10 12, 14:32)
dieną Bema valantis kremas
Kaip patinka šis kremas ir kokia tavo oda?
QUOTE(bryyla @ 2009 10 12, 21:34)
Niekada nebuvau siame forume skaiciusi apie sia produkcija:
http://www.lacrima.l...index-kuno.html
Ka manote?
Aha, užmačiau Karoliniškių Norfos Šveimos vaistinėje tas priemones, mažinančias plaukelių augimą, gal kada nors ir bandysiu, kolkas tokie dalykai man atrodo prabangos reikalas
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 13, 13:21)
neblogu atsiliepimu esu apie Hauschkos girdejusi ir pati juo gundausi
Nepamenu gerų atsiliepimų. Pati turėjau neva tai citrusų kvapo, na tai žiemai gal gal, o šiaip pernelyg nesužavėjo
Prakaito kvapas prasimuša dienos pabaigoje.
Šiuo metu apskritai naudoju arba Thai aknemėlį (kuriam jau keleri metai
bet svarbu veikia ir nedirgina), arba Lavera "Basis sensitiv" purškiamą dezodorantą. Pastarasis patinka man, dar vasarą jį naudojau, na tai per karščius kas porą valandų tekdavo eiti praustis, kad kvapo nebūtų, o šiuo metu ir visą dieną atlaiko (streso mažai turiu, nesportuoju) daugmaž, tikrai nesiskundžiu, iš natūr. dezodoranto už tokį kiekio ir kokybės santykį daugiau ir nereikalauju. Be to, labai skaniai kvepia, tuo laverišku kvapu
QUOTE(Monica @ 2009 10 13, 15:42)
O kai dar tik pradeda "kabintis" peršalimas, tada l. efektyvu pakvėpuoti garais su ea (eukaliptas+pipirmėtė+šalavijas topinis mišinys)
MB peršalęs, stengiuosi bent keliom valandom per dieną aromatinėj lemputėj čiobrelių EA pagarinti, žiūrėsim kaip veikia
Tiesa, norėjau paprašyti patarimo
Planuoju draugei padovanoti tonizuojantį kūno šveitiklį iš tokių sudedamųjų dalių: cukranendrių cukrus, kokosų drožlės, Alterra migdolų aliejus, Hauschka beržų-arnikos aliejus, Weleda citrusų dušo želė, citrinų EA, rozmarinų EA. Klausimas: ar viską sumaišius (proporcijas dar vėliau sugalvosiu) cukrus neištiprs indelyje? Nes vieną kartą pasidariau kelis šaukštus šveitiklio iš cukrinių runkelių rudojo cukraus, Aletrra migodlų aliejaus ir kažkokios dušo želės, tai cukrus ištipo po dienos kitos
O norėjau psilaikyti ilgesniam laikui...nuo ko tai priklauso?